Mihin toimiin Jack Manifold joutui? Nihachun deittailuhuhut ja misogynistiskandaali

Kiistaa

WPR

Suosittu Minecraft-lähetystoiminnan harjoittaja Jack Manifold oli tällä hetkellä sekaantunut suureen skandaaliin. Tutustu häneen lisää.

Jack Manifold, joka tunnetaan paremmin verkossa nimellä Thunder140802, on brittiläinen pelaaja ja Twitch-striimaaja, joka tunnetaan parhaiten Minecraft-pelivideoistaan.

Jack aloitti Minecraft-videopelien pelaamisen livenä Twitchissä vuonna 2019.

Aiheeseen liittyvä: Delia Owens -kiista: Mitä sinun tulee tietää keskustelusta 'Missä Crawdads laulaa'

Kiista: Mitä Jack Manifold teki?

Tapaus alkoi, kun Jack Manifold ilmestyi yhdessä Mizkifin viroista. Mizkif viittasi Minecraft-lähetystoiminnan harjoittajan GeorgeNotFoundin katsojiin Twitchissä ja YouTubessa, jotka olivat suurelta osin teini-ikäisiä tyttöjä, jotka olivat 'pakkomielle' hänen lähetyksiinsä.

jack-sarjan kiista

Jack joutui konfliktiin, kun hän oli kiistatta samaa mieltä Mizkifin kanssa siitä, että jo 15-vuotiaat tytöt olivat rakastuneet Georgeen vastaamalla 'Kyllä'. Sitten Mizkif kysyi Jackiltä, ​​tiesikö hän Dreamin ja oliko hänen aiempi 'doxxing'-kohtaamisensa todella tapahtunut. Jack sanoi, ettei tiennyt, mikä itse asiassa aiheutti hänelle erittäin huonon tunteen.

Öljyä tulipaloon lisäsi jälleen yksi Twitch-video Ph1LzA:lta, tavalliselta Minecraft-YouTube-käyttäjältä, joka piti hauskaa toisen YouTube-käyttäjän Wilbur Sootin kanssa. Wilbur epäilee videolla, voisiko Ph1LzA tarjota hänelle 'jotain, jota nuoret naiset saattavat pitää mielenkiintoisena ilman, että heitä pilkataan'.

Useita kertoja Twitchissä Jack ilmaisi pahoittelunsa ja sanoi, ettei hän ollut seksistinen ja että keskustelu Mizkifin kanssa koski demografiaa.

Jack keskusteli ajatuksistaan ​​asiasta. Hän perusti mielellään ryhmän, jossa edellä mainitut naiset voisivat arvostaa striimaajan työtä ilman, että heille naurettiin hänen Ph1LzA-videossa käyttämänsä kielen vuoksi.

Hän jatkoi sanomalla, että hänen mielipiteensä aiheesta on vääristelty, jotta häntä voitaisiin syyttää seksististä.

Hän väitti, että ennen Dream SMP- ja stan -perinteitä Twitchin ja YouTuben väkijoukot olivat olleet täysin erilaisia ​​ja että huhut ovat päinvastaisia ​​kuin hän tuntee ja uskoo.

Jack väittää, että viittaus 'teinitytöt' viitattiin Twitch- ja YouTube-katsojien demografiaan pikemminkin kuin seksistiseen lausuntoon naisista, jotka katsovat striimareita.

Videon loppuosassa nähdään, että Jack ilmaisee aidon tietämättömyytensä Dreamin 'doxxing'-tapauksesta ja siitä, kuinka 'outoa' oli, että ihmiset uskoivat hänen olevan naisenvastainen sanoessaan, mitä hän sanoi ja ilmaisi näkemyksensä.

Aiheeseen liittyvä: Hunter Bidenin kiista: Selitys Hunter Bidenin ympärillä käytävään keskusteluun

Seurusteleeko Jack Manifold Nihachun kanssa? Tyttöystävä paljastui

Twitch-striimaaja ja YouTube-käyttäjä Nikki 'Nihachu' seurustelee brittiläisen William 'Wilbur Soot' Goldin kanssa.

Kaksi kuuluisaa ihmistä ovat pitäneet romanttisen suhteensa yksityisinä. Toisaalta Wilbur Soot siirtyi 'Rajjchelors' -suhdetrendiin helmikuussa 2020 ja pariutui vain Nihachun kanssa.

Toisaalta Wilbur Sootilla, joka on streamannut toukokuusta 2018 lähtien, on 3,7 miljoonaa Twitch-seuraajaa. Vaikka molemmat tekijät ovat tunnetuimpia työstään Minecraft-sisällön parissa, he ovat myös tehneet yhteistyötä useiden videopelien parissa, mukaan lukien With Us ja Valiant.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR