Mickey Rourke ennen ja jälkeen leikkausta: Hänen plastiikkakirurgiansa on jättänyt hänet tunnistamattomaksi!

Muunnos

WPR

16. syyskuuta 1952 syntynyt Philip Andre 'Mickey' Rourke Jr. on amerikkalainen näyttelijä ja entinen nyrkkeilijä, joka tunnetaan parhaiten pääroolistaan ​​draama-, toiminta- ja trillerielokuvissa.

1980-luvulla Rourke esiintyi komedioissa Diner (1982) ja Rumble Fish (1983) sekä komediassa The Pope of Greenwich Village (1984) ja 912 Weeks (1984).

Hän sai kriitikoiden suosiota esityksistään kauhumysteerissä Angel Heart ja Charles Bukowskin elokuvassa Barfly (molemmat 1987).

Kulttiklassikkotoimintaelokuvassa Harley Davidson and the Marlboro Man vuonna 1991 Rourke teki yhteistyötä Don Johnsonin ja Tom Sizemoren kanssa. Samana vuonna nuoruudessaan nyrkkeilijäksi harjoitellut Rourke luopui näyttelemisestä ja kääntyi hetkeksi ammattilaiseksi.

Aikainen elämä

Philip Andre Rourken ja Annetten (os. Cameron) poika Philip Andre Rourke Jr. syntyi Schenectadyssa, New Yorkissa, 16. syyskuuta 1952. (1924–1982). Hänen äitinsä oli skotlantilaista syntyperää, kun taas hänen isänsä oli irlantilainen.

mickey rourke ennen ja jälkeen

Katolisena kasvamisestaan ​​huolimatta hän säilyttää edelleen katolisen uskontonsa. Mikin isä hylkäsi perheen hänen ollessaan pieni poika. Hänen vanhempiensa avioeron jälkeen Rourke, hänen nuorempi veljensä Joey ja heidän sisarensa Patricia muuttivat kaikki Etelä-Floridaan, kun Rourken äiti meni naimisiin Miami Beachin poliisin Eugene Addisin kanssa.

Addiksella oli viisi poikaa. Hän osallistui Miami Beach Senior High Schooliin ja valmistui vuonna 1971.

Katsaus Mickey Rourken nyrkkeilyvammoihin ja kasvoleikkauksiin:

Mickey Rourke oli ehkä yksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista. Ennen kuin hän pääsi läpimurtoroolinsa suuren budjetin elokuvassa vuoden 1981 Body Heat -elokuvassa, hän näytteli sivuhahmoa Steven Spielbergin elokuvassa 1941.

69-vuotiaan nousevan miehen mainetta auttoivat hänen esiintymisensä muun muassa elokuvissa, kuten Diner, Rumble Fish, 912 Weeks, Barfly, Angel Heart, Year of the Dragon, Homeboy ja Wild Orchid.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

1990-luvun alussa näyttelijä teki päätöksen jättää taakseen valtavan menestyksekäs näyttelijäura ja siirtyä ammattinyrkkeilyyn. Raporttien mukaan Rourke aloitti nyrkkeilyn 12-vuotiaana ja hänellä oli lyhyt amatööriura ennen kuin hän murtautui viihdeteollisuuteen.

Rourke voitti 27 voittoa vuosina 1964-1973, mukaan lukien 12 suoraa tyrmäystä ja 3 tappiota.

Hän teki paluun kehään ammattinyrkkeilijänä 1990-luvulla, ja hänkin nautti huomattavasta menestyksestä. Hän voitti kuusi ottelua – neljä tyrmäyksellä ja kaksi tasapelillä – kahdeksassa ottelussa pysyäkseen lyömättömänä.

Hän valitettavasti kärsi lukuisia kauheita kasvovammoja taisteluuransa aikana. Lähteiden mukaan Rourkella oli myös varpaiden ja kylkiluiden vammoja kahden nenän murtuman lisäksi. Hänellä oli myös kielihalkeama, puristunut poskipää ja jopa lyhyt lyhytaikainen muistin menetys.

Rourke tarvitsi myös useita korjaavia leikkauksia hoitaakseen nyrkkeilyyn liittyviä vammoja. Mutta useat näistä toimenpiteistä eivät antaneet näyttelijälle toivottuja tuloksia, joten hän joutui leikkaukseen useammin kuin kerran.

mickey rourke ennen ja jälkeen

Verrattuna Rourken debyyttiin kentällä, hänen kasvojensa piirteet olivat tuskin tunnistettavissa. Lopulta Wrestler-näyttelijä puhui vammoistaan ​​vuoden 2009 haastattelussa The Daily Mailille. Tuolloin hän vahvisti: 'Murtin nenäni kahdesti. Minulle tehtiin viisi toimenpidettä nenälleni ja yksi murtuneen poskiluun takia.

Hän puhui myös siitä, kuinka hänen korjaava leikkausnsa vaikutti häneen ja kuinka se muutti hänen ulkonäköään. Hän julisti:

Menin väärän henkilön luo laittamaan kasvoni takaisin yhteen, koska suurin osa siitä oli korjata nyrkkeilyn aiheuttamaa tuhoa kasvoilleni.

Hänen viimeisimmän Newsmax-haastattelunsa jälkeen ihmiset alkoivat kiinnostua Mickey Rourken ulkonäöstä. Monet ihmiset huomauttivat, kuinka kiinnostuneita he olivat hänen muuttuvasta ulkonäöstään haastattelun jälkeen.

Henkilökohtainen elämä

Terry Farrell ja Sasha Volkova ovat kaksi julkkista Mickey Rourke on seurustellut. Hän meni naimisiin näyttelijä Debra Feuerin kanssa vuonna 1981. Vuonna 1989 pariskunta erosi. 26. kesäkuuta 1992 hän meni naimisiin näyttelijä Carré Otisin kanssa.

Rourke pidätettiin vuonna 1994 epäiltynä 'aviopuolison hyväksikäytöstä', mutta syytteet hylättiin lopulta pariskunnan sovittua. He saivat kuitenkin avioeron joulukuussa 1998.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Hän teki huomattavan lahjoituksen toukokuussa 1989 väliaikaisen Irlannin republikaaniarmeijan (IRA) jäsenen Joe Dohertyn auttamiseksi hänen etsiessään poliittista turvapaikkaa Yhdysvalloista. Ison-Britannian viranomaiset etsivät häntä roolistaan ​​vuoden 1980 ammuskelussa, joka johti British Special Air Servicen jäsenen kuolemaan.

Hän kannatti Irakin sotaa ja Yhdysvaltain presidenttiä George W. Bushia kesäkuussa 2006. Hänet pidätettiin Miami Beachillä marraskuussa 2007, koska hän käytti ajoneuvoa päihtyneenä.

Hän ja venäläinen malli Anastassija Makarenko ovat seurustelleet vuodesta 2009. Hän tuomitsi julkisesti Donald Trumpin vuonna 2015 kutsuen häntä 'kiusaajaksi' ja tuki Ben Carsonia republikaanien presidenttiehdokkuudesta.

Rourke pitää koirista, erityisesti pienirotuisista koirista. Hän osallistui vuoden 2007 mielenosoituksiin ja on sterilointi-/kastraatiotoimenpiteiden puolestapuhuja. 'Elämäni rakkaus', kuten hän kutsui koiraansa Lokiksi, lennätettiin Englantiin, missä hän kuvasi elokuvaa, hintaan 5 400 dollaria. 18-vuotiaana Loki kuoli helmikuussa 2009.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR