Michelle Obama onnittelee vuoden 2022 luokkaa kohottavassa videossa: 'Olen niin ylpeä sinusta'

Julkkis

WPR

Vuoden 2022 luokan opiskelijat Michelle Obama toivottaa teille kaikkea hyvää, kun aloitat elämäsi seuraavan luvun!

58-vuotias entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama onnitteli sekä lukion että korkeakoulun valmistuneita videolla Twitterissä keskiviikkona.

'Saavuttamasi saavutukset ovat tehneet minut todella onnelliseksi. Olet juuri saavuttanut uskomattoman saavutuksen keskellä yhtä ihmiskunnan historian merkittävimmistä ajanjaksoista, 'Alkoi Obaman presidenttikausi.

Johon Obama vastasi: 'En voisi olla ylpeämpi sinusta', presidentti lisäsi pukeutuen täysin mustaan ​​asuun. 'Virtuaalioppimisen navigoinnista… kovaan työskentelyyn projektien suorittamiseksi ajoissa… tapojen löytämiseen aktiiviseen lukioon tai korkeakouluun…”

'Uusi luku elämässäsi on alkamassa. Lukion valmistuneille on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien yhteisöopisto, sotilaskoulutus, kauppa tai yliopisto ja asepalvelus. Olitpa vasta päättämässä perustutkinto-opintojasi, etsimässä työtä tai valmistautumassa tutkijakouluun tai kaikkiin edellä mainittuihin, tiedän kuinka stressaavaa se voi olla 'Hän lisäsi.

Michelle Obama onnittelee vuoden 2022 luokkaa kohottavassa videossa

Becoming-kirjailija sanoi: 'Tiedän, että on aikoja, jolloin haluat mieluummin kääntyä takaisin ja palata takaisin siihen, mistä aloitit.'

'Jos olen oppinut sinusta yhden asian viimeisen kahden vuoden aikana, niin sitkeys ja sopeutumiskyky ovat vahvimpia piirteitäsi. Voit tehdä kaiken, mihin päätät, ja se on tärkeintä muistaa ', hän totesi.

Hän päätti videon sanomalla: 'Uskon sinuun ja tulen tukemaan sinua joka askeleella', ennen kuin toivotti vuoden 2022 valmistuneelle luokalle parasta menestystä kaikissa heidän tulevissa ponnisteluissaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kahden lapsen äiti liittyi hiljattain miehensä, entisen presidentin, luo Barack Obama , juhliessaan nuorimman tyttärensä Sashan 21-vuotispäivää. Molemmat vanhemmat lähettivät sydämelliset kirjeet kunnioittaakseen 'tyttövauvaa'.

”Pikkutytöstäni on kasvanut vahva, itsevarma, kiltti ja herkkä nuori nainen. en voisi olla ylpeämpi. Ja vaikka kasvaisimmekin erilleen, olet aina suosikkini pieni herne 'Hän jakoi ajatuksensa sosiaalisessa mediassa. 'Ihminen, josta olet tulossa, tekee minut niin onnelliseksi. Äidin rakkaus. :)”