Michelle Carterin tapaus herätti kansallisen keskustelun mielenterveysongelmista - kuinka tässä se tapahtui

Sairaus

WPR

Michelle Carterin niittauskotelo kerrotaan uudelleen Hulun uudessa sarjassa The Girl From Plainville. Carter, 17, todettiin syylliseksi tahattomaan tapoon 12. heinäkuuta 2014, kun hän oli suostutellut rakastajansa Conrad Roy III 18, tehdä itsemurhan.

Carterin myrskyisä oikeudenkäynti vuonna 2017 hämmästytti monia, kun molempien osapuolten asianajajat yrittivät saada Bristolin piirikunnan nuorisotuomioistuimen tuomarin Lawrence Monizin antamaan tuomion heidän edukseen. Mukaan CNN , syyttäjä käytti Carterin ja Royn tekstinvaihtoa osoittaakseen, että hän aiheutti hänen kuolemansa suoraan, kun taas puolustus väitti, että Roy toimi yksin.

Carterin oikeudenkäynti herätti keskustelua mielenterveydestä, kun tapauksesta paljastui enemmän yksityiskohtia. Sekä Carter että Roy kärsivät mielenterveyssairauksista, ja hänen oikeudenkäynninsä edetessä molemmat osapuolet tutkivat Carterin ja Royn mielenterveyttä hänen kuolemaansa edeltävinä kuukausina.

Carter ja Roy kärsivät molemmat ahdistuksesta ja epätoivosta

Michelle Carterin tapaus herätti kansallisen keskustelun mielenterveysongelmista - kuinka tässä se tapahtui

Koko oikeudenkäynnin ajan Carterin ja Royn mielisairaushistoria tuotiin usein esille. The Cutin mukaan molemmat kamppailivat mielenterveytensä kanssa ja hakivat apua terapeuteilta ja ohjaajilta.

Psykiatri tohtori Peter Breggin ehdotti, että Carterin lääkkeet olivat vaikuttaneet hänen mielentilaansa. Esquiren mukaan hän todisti, että lääkäri lisäsi Carterin reseptin viiteen milligrammaan Celexaa, masennuslääkettä, huhtikuussa 2014. Hänelle oli määrätty myös Prozacia.

Mass Liven mukaan Breggin väitti, että lääkkeet saivat Carterin 'muuntumaan' 'elinikäisestä auttajasta' apaattiseksi maanismasennuspotilaaksi. 'Tänä aikana huomaamme, että hänellä on negatiivisia farmakologisia reaktioita. Kiehtova painajainen sarja… jossa paholainen neuvoo häntä tekemään itsemurhan ”Hän jatkoi selittämistä. 'Hän pelkää edelleen niin paholaista, että hän nukkuu pienen villakoiransa kanssa kuukausia myöhemmin, koska hän pelkää niin paljon demonia.'

Carter oli myös joutunut 'tahattomaan juopumiseen', mikä tarkoittaa, että hän ei eronnut oikeasta väärästä huumeiden vaikutuksen seurauksena. Bregginin mukaan 'tahaton myrkytys' on 'oikeudellinen lause', ei vakiintunut mielenterveystermi mielenterveyshäiriöiden diagnostisessa ja tilastollisessa käsikirjassa (DSM).

'Olen varma, että hänen ottamansa lääkitys vahingoitti hänen mielentilaansa, mikä teki hänen mahdottomaksi tehdä eron hyvän ja väärän välillä', Carterin isä kirjoitti tuomioistuimelle toimitetussa hahmolausunnossa, jossa hän oli samaa mieltä Bregginin kanssa.

Carter kamppaili myös syömishäiriön ja itsensä silpomisen kanssa

Michelle Carterin tapaus herätti kansallisen keskustelun mielenterveysongelmista - kuinka tässä se tapahtui

Carter oli aiemmin kamppaillut syömishäiriön kanssa. Samantha Boardman, lukion luokkatoveri, todisti oikeudessa, että Carter luotti hänelle usein, kun hän kamppaili. 'Pidin häntä silmällä ja mitä hän söi', Boardman kertoi South Coast Todaylle.

Oxygenin mukaan Carter lähetti viestin Boardmanille, kun hänellä oli ongelmia tai turvautui itsensä vahingoittamiseen. Hän lähetti eräänä päivänä: 'Minulla on hermoromahdus.' 'Mikä hätänä?' Boardman oli se, joka vastasi. 'Loukkasitko itseäsi tänään?' Voit puhua minulle, Michelle.'

'Minulla meni hyvin, kunnes söin pastaa illalliseksi ja menetin sen kokonaan', Carter selitti ja lisäsi, että hänen täytyi 'vietävä se veitsi pois talostani'.

The Wrapin mukaan Carterilla diagnosoitiin lopulta anoreksia, ja hänet lähetettiin hoitoon.

LUE MYÖS: Onko Daddy Yankee sairastanut syöpää?

Ennen kuin Roy kuoli, Carter yritti suostutella häntä saamaan apua

Michelle Carterin tapaus herätti kansallisen keskustelun mielenterveysongelmista - kuinka tässä se tapahtui

Roy oli masentunut, ja The Wrapin mukaan hän yritti kerran aiemmin itsemurhaa syömällä pullon lääkkeitä. Carter kehotti Royta harkitsemaan hoitoon hakemista, kun tämä lähti laitoksesta, ja myönsi, että ohjelma oli auttanut häntä.

'Michelle oli yrittänyt neuvoa häntä ja olla hänen tukenaan, kuunnella häntä ja ymmärtää, mitä hän käy läpi, ja sitten kytkintä napsautettiin kaksi kuukautta ennen hänen kuolemaansa', Erin Lee Carr, dokumenttielokuva I Love You. , Nyt kuole Carterin tapauksesta, kertoi Rolling Stone