Michael Richards -kiista: Kuinka Michael Richards Seinfeldistä tuhosi uransa yhdellä kohtalokkaalla teolla

Kiistaa

WPR

Tracy Morgan ilmaisi ajatuksensa homoseksuaalisista ihmisistä ennen kuin Daniel Toshin vitsit raiskauksesta aiheuttivat kohua, ja Dane Cook teki joitakin todella sopimattomia (vaikka onko koskaan hyvää aikaa? Luultavasti ei) Michael Richards viittasi Dark Knight -teurastuksiin.

Michael Richards näytteli Krameria, Jerry Seinfeldin hullua naapuria ja kaveria yhdeksän kauden ajan. Huomionarvoisin rooli: Cosmo Kramer. Richards teki valtavan virheen Seinfeldin jälkeen eikä koskaan toipunut.

Koomikko-näyttelijä tuhosi Seinfeld-maineensa kolmessa minuutissa. Richards sabotoi itsensä. Kun 'Seinfeld' oli valmis, Michael Richards sai oman ohjelmansa. Kramer oli hänen tunnetuin roolinsa.

michael richardsin kiista

Richards tuli tunnetuksi esiintyessään Billy Crystalin debyyttisarjassa. Myöhemmin hän esiintyi sarjoissa Cheers, Fridays, Coneheads ja UHF. Seinfeld vauhditti uraansa.

1998 oli Seinfeldin huippuvuosi. Michael Richards Show oli hänen palkintonsa. Uusi ohjelma seurasi hauskaa yksityisetsijää nimeltä Vic Nardozza. Esitys kesti kahdeksan viikkoa.

Aiheeseen liittyvä: Aidan Gallagherin kiista: Aidan Gallagherista käytävä keskustelu, määritelty ja selitetty

Hänen rasistinen tiradinsa tuhosi 'Seinfeld'-perintönsä:

Kun hänen ohjelmansa epäonnistui, Richards palasi stand-upiin. Uusi työ ei kestänyt. Videolla nähdään, kuinka Richards moittii mustaa yleisön jäsentä rodullisilla röyhkeydillä. Looper sanoi, että video tuhosi Richardsin uran ja uskottavuuden.

Ennen vuotta 2006 fanit pitivät Krameria ja hänen näyttelijäänsä omituisina ja hauskoina. Nähtyään Seinfeldin alunan pahimmillaan, yleinen käsitys vaurioitui. Richards' ura muuttui lopullisesti.

michael richardsin kiista

Kuten epäilemättä muistat, rakastettu Seinfeld-hahmo vahingoitti hänen Kramer-mainetta, kun hän käynnisti N-sanan pituisen tiraadin Los Angelesin Laugh Factoryn huumeparille.

Hän esiintyi The Late Showssa videon menestyksen jälkeen. David Letterman ilmaisee 'syvän, vilpittömän pahoittelunsa'.

Ja nyt, vuosia myöhemmin, hän ajattelee sitä vielä kerran, tällä kertaa avautuen entiselle näyttelijäparille Jerry Seinfeldille hänen verkkosarjassaan ' Sarjakuvat kahvia juovissa autoissa tapauksesta (jonka konsepti on juuri se, mitä otsikko sanoo).

Kuule mitä Paris Hilton sanoi raivossaan taksissa homoseksuaalisista ihmisistä ja HIV:stä.

michael richardsin kiista

Kun Michael muisteli aikaa suositussa komediassa, hän ei ehkä pitänyt siitä niin paljon kuin olisi voinut, Jerry huomautti: 'Meidän tehtävämme ei ollut nauttia siitä, tavoitteemme oli varmistaa, että he nauttivat siitä.' 'Ja me teimme juuri niin.'

'Se on ihanaa. Uskon, että työskentelin itsekkäästi kuin epäitsekkäästi. Kyse on heistä, ei minusta ', Michael vastasi ja aloitti sitten kuuluisan purkauksensa.

'Nyt, tämä on opetus, jonka sain seitsemän vuotta sitten, kun menetin vihani komediaklubilla, koska joku keskeytti tekoni ja sanoi minulle loukkaavia asioita. Ja minä nyökkäsin raivoissani. Minun olisi pitänyt antaa kaikkeni sinä iltana.'

Aiheeseen liittyvä: Darius Cooks -kiista: Selitys Darius 'Cooks' Williamsin paistinpannua koskevasta kiistasta

Tapahtuma vaikutti näyttelijään:

'Sen tapauksen jälkeen aloin itkeä. Se sai minut itkemään: 'Hän selvensi. 'Se oli itsekeskeinen reaktio. Ylireagoin ja minun olisi pitänyt vastata: 'Joo, olet täysin oikeassa.' Minulta puuttuu huumorintaju.

Aion työstää materiaaliani kotona, ja sitten nähdään huomenna illalla. ja erota, luulisin. Mitä tahansa. Mutta tämä on vain toinen tyypillinen yö.'

Mutta on yksi asia, josta Michael on kiitollinen: Jerry, elinikäinen ystävä, joka auttoi häntä. 'Arvostan, että tuet minua. Sillä oli minulle suurta merkitystä, 'Michael paljasti. Mutta silti se jyrää minua sisälläni.

Jerry antoi sitten tämän neuvon: ”Sinun on päätettävä, oletko saanut tarpeeksesi kantaa tätä kuormaa. Se jää minun alas.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR