Michael Polish hakee avioeroa Kate Bosworthista keskellä romanssia Justin Longin kanssa

Julkkis

WPR

The Blastin 15. heinäkuuta hankkimien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Kate Bosworth on jättänyt virallisesti avioerohakemuksen elokuvantekijä Michael Polishista kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen.

Perjantaina parin erosta kertoneen julkaisun mukaan heidän lähestyvän avioeronsa syyksi annettiin 'sovittamattomat erimielisyydet'.

Katen koskettava Instagram-postaus elokuussa varoitti ensin suuren yleisön siitä, että hän ja Michael, 51, eivät enää olleet esine.

Kate teki tämän ilmoituksen mustavalkoisella kuvalla heistä kahdesta suutelemassa huulille. 'Sydämemme ovat täynnä', hän kirjoitti 5. elokuuta Instagram-kuvaan.

Michael Polish hakee avioeroa Kate Bosworthista keskellä romanssia Justin Longin kanssa

”Michael Polish ja minä olemme aina valinneet rakkauden vihan edelle viimeisen kymmenen vuoden ajan. Hääpäivänä ansaimme toistemme sormet yhtä lujasti kuin tänään.

Nyt kun olemme saaneet hieman luottamusta, katsomme syvemmälle toisiamme silmiin. Päästyämme irti tajusimme, että rakkautemme ei katoa koskaan.'

Ei se ole mikään salaisuus Kate Bosworth ja 43-vuotias näyttelijä Justin Long ovat nähneet toisensa siitä lähtien, kun heidät ilmoitettiin pariksi sosiaalisessa mediassa toukokuussa 2022.

Justin jakoi Instagram-sivullaan sarjan sydäntä lämmittäviä valokuvia, joissa hän ja hänen ystävänsä juovat olutta ja nauravat.

Huhtikuussa romanttisella matkalla Havaijille heidät kuvattiin myös kädestä pitäen New Yorkissa Just Jaredin mukaan. Kuvattaessa elokuvaa Arkansasissa pariskunta ilmeisesti tutustui toisiinsa.

Justinin syntymäpäivänä, 2. kesäkuuta, Blue Crushin tähti lähetti sydämellisen syntymäpäiväviestin ja gallerian ihastuttavia kuvia rakkauslintuista.

Michael Polish hakee avioeroa Kate Bosworthista keskellä romanssia Justin Longin kanssa

Kate kirjoitti näiden sanojen päälle: ”Sinä synnyit tänään ja maailma loisti kirkkaammin kuin se oli koskaan tiennyt, ja vuosia myöhemmin tapasit naisen, jonka elämä oli purettu/järjestetty uudelleen, mutta olit kärsivällinen ja ajan myötä hän rakastui nyt on hehkua”

Tänään on Justin Longin syntymäpäivä, ja hän saa minut hymyilemään niin paljon, että kasvojani sattuu. Kiitos rauhasta, jonka olet tuonut sydämeeni ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien.

Kommenttialueella, Justin vastasi huvittavalla lauseella: 'Hyvä! Tästä eteenpäin saat uuden seuraajan! Mahdollisuus rakastaa sinua on suurin lahja, joka minulle on koskaan annettu.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: