Michael Keaton Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Michael Keaton on näyttelijä, joka aloitti uransa vuonna 1975 ja nousi tunnetuksi sitcomissa humoristisista osistaan.

Hän on kuitenkin nyt tunnettu elokuvaesityksistään, erityisesti yhtenä Bruce Waynen/Batmania näyttelijöistä. Michael Keatonin nettovarallisuus on nyt 14 miljoonaa dollaria hänen pitkän ja menestyksekkään näyttelijäuransa ansiosta.

Aikainen elämä

Michael John Douglas syntyi Pennsylvaniassa 5. syyskuuta 1951. Keaton kasvoi katolisessa perheessä kuuden sisaruksen kanssa ja kävi Allegheny Countyn lukion ennen ilmoittautumistaan ​​Kent State Universityyn.

Michael Keatonin nettoarvo

Hän opiskeli puhetta yliopistossa ja esiintyi useissa koulun tuotannossa.

Lue myös: Tyler Perry Net Worth 2022: Amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, näytelmäkirjailija ja tuottajan tulot!

Michael Keatonin nettoarvo

Michael Keaton on 40 miljoonan dollarin amerikkalainen näyttelijä. Keatonilla on ollut pitkä ja menestyksekäs näyttelijäura 1970-luvulta nykypäivään.

Tänä aikana hän on rakentanut itselleen vankan maineen näyttelemällä joukossa klassisia ja unohtumattomia rooleja.

Nettovarallisuus40 miljoonaa dollaria
Omaisuus25 miljoonaa dollaria
Velat ja lainat8 miljoonaa dollaria
Sijoitukset30 miljoonaa dollaria
Palkka per elokuva10 miljoonaa dollaria
Vuositulot17 miljoonaa dollaria

Ura

Michael Keaton aloitti näyttelijänuransa voitettuaan vaatimattoman työpaikan 'Mister Rogers' Neighborhoodissa' 1970-luvun puolivälissä.

Hän jatkoi myös työskentelyä teatterinäyttelijänä Pittsburghissa ja sai useita osia. Täydentääkseen tulojaan Keaton työskenteli televisio-ohjelmien tuotantoassistenttina ja aloitti stand-up-komedian tekemisen.

Michael muutti Los Angelesiin tutkiakseen parempia mahdollisuuksia. Hän nousi kuuluisuuteen TV-näyttelijänä, pääosassa sellaisissa ohjelmissa kuin 'Maude' ja 'The Mary Tyler Moore Hour'.

Michael Keatonin nettoarvo

Michael oli nopeasti vakiinnuttanut asemansa tunnetuksi näyttelijäksi, mutta hänen sukunimensä aiheutti hänelle ongelmia hänen kasvaessaan tunnetuksi.

Koska toinen näyttelijä nimeltä Michael Douglas oli jo rekisteröitynyt Screen Actors Guild (SAG) -järjestöön, Michaelin oli valittava uusi taiteilijanimi hämmennysten välttämiseksi. Näennäisesti sattumanvaraisella päätöksellä hän valitsi sukunimen 'Keaton'.

'Working Stiffs', lyhytikäinen komediasarja, jossa Michael käytti stand up -taitojaan, oli yksi Keatonin ensimmäisistä merkittävistä tauoista.

Hän teki niin vaikutuksen, että hänelle tarjottiin nopeasti osaa 'Night Shiftissä', toisessa komediasarjassa. Hän näytteli Bill 'Blaze' Blazejowskia, hyvin pidettyä hahmoa, jota sekä arvostelijat että yleisö ihastivat.

Michael Keaton oli valmis ottamaan sarjakuvan päähenkilön roolin loistavan esityksen jälkeen. Hänen ensimmäinen työpaikkansa näyttelijänä oli elokuvassa 'Mr. Äiti.'

Muutaman seuraavan vuoden aikana Keaton tuli tunnetuksi komediarooleistaan ​​elokuvissa, kuten 'Johnny Dangerously', 'Gung Ho', 'The Squeeze' ja 'The Dream Team'.

Michael yritti kiireesti erottaa itsensä tavallisista humoristisista osistaan ​​1980-luvun lopulla, ja hän alkoi osoittaa joustavuuttaan esiintymällä elokuvissa, kuten 'Beetlejuice' ja 'Clean and Sober'.

Tim Burton hämmästytti elokuvakävijät, kun hän palkkasi Michael Keatonin 'Batmanin' nimirooliin vuonna 1989. Huolimatta siitä, että kaikki odottivat Keatonin pudottavan pallon, hän osoitti kaikkien olevan väärässä. Hänen esityksensä sai kiitosta niin kriitikoilta kuin katsojiltakin, ja kuva sai hyvän vastaanoton.

”Batman” oli valtava taloudellinen menestys, joka tuotti yli 411 miljoonaa dollaria 35 miljoonan dollarin budjetilla. Vuonna 1992 Keaton palasi Batmanin rooliin elokuvassa 'Batman Returns', joka oli yhtä menestyvä kuin alkuperäinen.

Hänen oli määrä tehdä se uudelleen franchising-sarjan kolmannessa erässä, mutta hän kieltäytyi sen jälkeen, kun ohjaaja Tim Burton lopetti projektin.

Michael Keatonin nettoarvo

'Pacific Heights', 'One Good Cop', 'My Life', 'The Paper', 'Multiplicity', 'Jackie Brown', 'Out of Sight', 'Jack Frost', 'Desperate Measures', 'Speechless' ja 'Much Ado About Nothing' olivat elokuvissa, joissa Keaton esiintyi 1990-luvulla.

Nämä roolit osoittivat Keatonin monipuolisuutta humoristisena ja dramaattisena näyttelijänä.

Lue myös: Dolly Parton Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Michael Keatonin asuinpaikka

Michael Keaton asuu 8 200 neliöjalan ylellisessä kodissa Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Michael Keaton maksoi tästä kodista 9 miljoonaa dollaria.

Ulkopuolelta tämä kiinteistö näyttää vanhalta, mutta itse asiassa se on melko ihana. Se on valmistettu punatiilestä ja koristeltu marmorilla.

Pienet, pyöreät ikkunat päästävät runsaasti valoa taloon ja ne on sijoitettu epätasaiseen tyyliin. Michael Keatonin kotiin kuuluu 7 makuuhuonetta, 8 kylpyhuonetta, 1 uima-allas ja muita mukavuuksia.

Menestyä kansainvälisesti

Michael Keatonin nettoarvo

Vuosi 1989 oli keskeinen vuosi Keatonin elokuvauralla, sillä hän sai kaksi näkyvää roolia. Ensimmäinen näytteli pääosaa Beetlejuicessa, kun taas toinen esiintyi elokuvassa Clean and Sober.

Michael Keaton oli tuolloin kuuluisa näyttelijä. Sen jälkeen hän nousi kansainväliseen asemaan Tim Burton valitsi hänet Bruce Waynen/Batmanin rooliin vuoden 1989 elokuvassa 'Batman'.

Huolimatta siitä, että Keatonin suorituskykyä yleisesti arvostettiin, useat kriitikot pitivät häntä väärässä roolissa. Kolme vuotta myöhemmin elokuvassa 'Batman Returns' Keaton toisti roolinsa.

Huolimatta siitä, että hänelle tarjottiin kolmatta ominaisuutta, Keaton kieltäytyi, koska Tim Burton ei ohjannut seuraavaa. Tuloksena, Val Kilmer tuotiin hänen tilalleen.

1990-luvulla Keaton näytteli useissa elokuvissa. Pacific Heights, 'My Life', 'Much Ado About Nothing', 'Multiplicity', 'The Paper', 'One Good Cop', 'Jack Frost', 'Speechless' ja 'Desperate Measures' olivat niitä. Elokuvissa ' Jacki Brown ” ja ”Out of Sight”, Keaton näytteli Elmore Leonardia.

Lue myös: Nick Cannon Net Worth 2022: Amerikkalainen näyttelijä ja televisiojuontaja tulot, ura ja muita päivityksiä!

Mitä palkintoja Michael Keaton sai?

Michael Keatonin nettoarvo

Michael Keaton sai roolistaan ​​'Birdman' -elokuvassa 'Golden Globe Award' -palkinnon 'Paras näyttelijä musikaalissa tai komediassa' ja 'Critics' Choice -palkinnon' parhaasta miespääosasta (2014).

Hänet oli ehdolla 'Screen Actors Guild Award' -palkinnon, 'British Academy Film Award' -palkinnon ja 'Academy Award' -palkinnon saajaksi 'Best Actor' samasta roolista.