Michael Beschlossin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Michael Richard Beschloss (30. marraskuuta 1955) on yhdysvaltalainen historioitsija, joka keskittyy Yhdysvaltain presidenttikauteen. Hän on kirjoittanut yhdeksän kirjaa presidentistä.

Aikainen elämä

Michael päätti sairauden

päättänyt opiskeli Eaglebrook Schoolissa, Phillips Academyssa (Andover), Williams Collegessa ja Harvardin yliopistossa syntyessään Chicagossa ja kasvattuaan Flossmoorissa Illinoisissa.

Hän opiskeli valtiotiedettä Williams Collegessa, jossa hän työskenteli James MacGregor Burnsin johdolla ja valmistui Highest Honors -tutkinnon jälkeen, minkä jälkeen hän meni Harvard Business Schooliin hankkimaan MBA-tutkinnon, jonka alkuperäinen ajatus oli kirjoittaa historiaa työskennellessään säätiön johtajana.

Lue myös: Donny Deutschin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Ura

Beschloss on NBC Newsin presidentin historioitsija ja usein kommentoija PBS NewsHourissa. Hän on Valkoisen talon historiallisen yhdistyksen ja National Archives Foundationin luottamusmies sekä National Museum of American Historyn johtokunnan jäsen.

Hän on ollut Thomas Jefferson Foundationin (Monticello), Urban Instituten, Virginian yliopiston Miller Center for Public Affairs -keskuksen ja PEN/Faulkner Foundationin hallituksissa.

Hän on myös Valkoisen talon apurahoja käsittelevän presidentin komission jäsen ja toimii Abraham Lincoln Bicentennial Commissionin neuvottelukunnassa.

Michael päätti sairauden

Hän oli vanhempi apulaisjäsen St. Antony's Collegessa (Oxfordin yliopisto), vieraileva tutkija Harvardin yliopiston venäläisessä tutkimuskeskuksessa, vanhempi tutkija Annenberg-säätiössä sekä Montgomery Fellow ja Dorsett Fellow Dartmouth Collegessa. Hän on toiminut vuosikokouksen puheenjohtajana Robert F. Kennedyn kirja Palkinnot vuodesta 2014.

Vuosina 2003, 2005, 2006, 2007 ja 2010 Beschloss esiintyi The Daily Show -ohjelmassa. 14. helmikuuta 1998 Chris Kattan soitti häntä NBC:n Saturday Night Livessä.

Lokakuussa 2012 hän avasi Twitter-tilin @BeschlossDC. Se nimettiin yhdeksi Time-lehden '2013 parhaista Twitter-syötteistä'. Hän on myös kirjoittanut historiallisia esseitä The New York Timesille nimellä HistorySource.

Beschloss on myös julkaisun toimittaja Meg Greenfieldin Washingtonissa (2001) ja James MacGregor Burnsin esseitä (yhdessä Thomas

Cronin)

Lue myös: Peter Kayn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä Michael Beschlossille tapahtui hänen sairautensa aikana?

Michael päätti sairauden

Mitä tulee Michael Beschlossin terveyteen, hän on täysin terve.

Amerikkalainen historioitsija on nyt hyvässä kunnossa.

Henkilökohtainen elämä

Michael päätti sairauden

Michael Beschloss on naimisissa Afsaneh Mashayekhi Beschlossin, iranilaissyntyisen naisen, kanssa.

Hän on Washington D.C.:n hedge-rahaston Rock Creek Groupin presidentti ja toimitusjohtaja.

Afsaneh on entinen Maailmanpankin rahastonhoitaja ja sijoituspäällikkö sekä Ford Foundationin ja Colonial Williamsburg Foundationin nykyinen edunvalvoja.

On outoa sattumaa, että he molemmat ovat Inner-City Children -resurssien neuvottelukunnassa.