Michael B. Jordanin rooli ohjaajana ja Tessa Thompsonin rooli Creed 3:ssa

Julkkis

WPR

Elokuvan katsojat ovat ihailleet Michael B. Jordanin ja Tessa Thompsonin näytöllä näkyvää kemiaa sen jälkeen, kun he näyttelivät yhdessä ensimmäisessä Creed-elokuvassa.

Vaikka Jordanin ja Thompsonin näytöksissä olevilla sisaruksilla Bianca Taylorilla ja Adonis Creedillä on seksuaalinen suhde, mikä on osoituksena heidän kevyestä pilailusta ja rakkaudellisesta ihailusta toisiaan kohtaan, nämä kaksi näyttelijää ovat enemmän kuin sisaruksia.

Kun tähti julkistettiin tulevan kolmannen elokuvan ohjaajaksi, Thompson oli tyytyväinen. Hän kertoo nyt, kuinka heidän suhteensa muuttui hänen uuden työnsä seurauksena ja kuinka hän auttoi hänen luonteensa kasvussa.

Jokainen näyttelijä, joka ei ole koskaan aiemmin ohjannut elokuvaa, saattaa kokea kokemuksen stressaavana, varsinkin jos hän myös tuottaa ja näyttelee sitä. Tuon henkilön ohjaajat ovat yksi vaikeimmista haasteista, jotka hänen on voitettava.

Mitään haitallista vaikutusta ei kuitenkaan ollut Tessa Thompson ja Michael B. Jordanin suhde joko näytöllä tai sen ulkopuolella Creed 3:n tekemisen aikana. THR:lle puhuneen Thompsonin mukaan Jordan voi hallita molempia töitä:

Michael B. Jordanin rooli ohjaajana ja Tessa Thompsonin rooli Creed 3:ssa

On hienoa kuulla, että päänäyttelijän uudet velvoitteet eivät vaikuttaneet haitallisesti hänen suhteeseensa näyttelijätoveriinsa tai Biancan ja Donnien väliseen romanssiin.

Kaksi tähteä ovat luoneet keskinäisen luottamuksen, koska he ovat työskennelleet tämän franchising-sarjan parissa lähes seitsemän vuotta. On järkevää, että toistensa selkä kuvauksissa lohduttaisi molempia osapuolia.

Tessa Thompson jatkoi keskustelua työstään Creed-franchise-sarjassa, joka jatkui kolmannella elokuvalla, haastattelussa tiedotusvälineille Creed 3:n valmistelun jälkeen.

Ohjaustehtäviensä vuoksi Michael B. Jordan liittyi prosessiin, ja hän arvostaa hänen luovaa joustavuuttaan:

Kuulostaa siltä, ​​että entinen seksikkäin mies tuli hyvin toimeen työtovereidensa kanssa koko kuvauksen ajan, mikä on ohjaajan ominaisuus, jota on ihailtava.

Hän on saattanut viettää paljon aikaa valmistautuessaan ensimmäiseen ohjauskeikkaansa, mikä saattaa olla suuri osa tästä. Kaksinkertaisen Oscar-voittajan Denzel Washingtonin työ A Journal from Jordanista oli yksi niistä ihmisistä, joita sain katsella.

Thor: Love and Thunder -näyttelijällä oli tällä välin mahdollisuus työskennellä kaverin kanssa ja toteuttaa unelmaansa tulla ohjaajaksi. Jatkossa toivottavasti molemmilla julkkiksilla on enemmän mahdollisuuksia käyttää kameraa.

Michael B. Jordanin rooli ohjaajana ja Tessa Thompsonin rooli Creed 3:ssa

Tulevan Creed 3 -elokuvan, jonka pääosassa nähdään Michael B. Jordan, jälkituotanto on jo käynnissä. Sylvester Stallonen tarinan reaktio viittaa siihen, että elokuva siirtää sarjan uuteen suuntaan, kun taas juonen yksityiskohdat pidetään tällä hetkellä piilossa.

Vaikka hän ei näytä enää Rocky Balboaa, kokenut näyttelijä lähetti Jordanille ja muulle joukkueelle parhaat terveiset. Näyttelijä näyttää kunnioittavan Stallonen luoman sarjan rehellisyyttä Tessa Thompsonin kommenttien perusteella.

Creed-sarjan kolmas osa, jossa Jonathan Majors näyttelee Anderson Damea, Donnien sparrauskumppania, sekä Michael B. Jordania, Tessa Thompsonia ja Phylicia Rashadia, saapuu teattereihin 23. marraskuuta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit-