Mellody Hobson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen yrittäjä Mellody Hobson on arvioiden arvoinen 120 miljoonaa dollaria . Kun Mellody meni naimisiin George Lucasin kanssa vuonna 2013, hänestä tuli tuttu nimi kaikkialla maassa.

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka:1 miljoona dollaria vuodessa
Syntymäaika:3. huhtikuuta 1969 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Liikemies, elokuvatuottaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Mellody Hobson Net Worth

Koska hänet kasvatti yksinhuoltajaäiti ja hänellä oli kuusi sisarusta, Hobson tunsi huolestuneisuutensa kotiasemastaan ​​ja hämmensi ystäviään leimautumisen vuoksi. Haastattelussa hän paljasti, että hänen äitinsä 'erittäin kauheat taloudelliset tuomiot' muovasivat hänestä sellaisen ihmisen kuin hän nyt on ja saivat hänestä pakkomielle rahasta, mikä johti lopulta hänen seuraamaan talousalan ammattiaan.

Yliopistoelämä

Hobsonin omistautuminen ja kova työ tuottivat komeasti, kun hänet hyväksyttiin Princetoniin, Ivy League -kouluun. Pell-apurahojen, lainojen ja muun taloudellisen avun lisäksi hän suoritti koulutuksensa. Ariel Investments palkkasi hänet kokopäiväiseksi työntekijäksi kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. Vuonna 2000 hänet valittiin Arielin presidentiksi.

Lue myös: Olga Merediz Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Street

Katso tämä postaus Instagramissa

Mellody Hobsonin (@mellodyhobson) jakama viesti

Ariel Investmentsin toimitusjohtajan lisäksi hän on myös hallituksen puheenjohtaja Starbucks . Mellody työskenteli Arielin presidenttinä kaksi vuosikymmentä ja Ariel Investment Trustin johtokunnan puheenjohtajana ennen hänen virallista nimittämistään toimitusjohtajaksi. Hän kirjoittaa kolumnia osallistumalla CBS Newsille, Tom Joyner Morning Show -rahavihjeille ja Black Enterpriselle.

Hän toimii myös JPMorgan Chasen johtajana. ” Köyhyyteen syntyessään Hobson on tehnyt elämänsä tehtäväksi oppia sijoittamaan rahaa viisaasti ja jakamaan tietonsa muiden kanssa.

Lue myös: Peter Navarro Net Worth 2022: Amerikkalainen kirjailija ja ekonomisti tulot!

Henkilökohtainen elämä

Mellody Hobson Net Worth

Skywalker Ranch Marin Countyssa Kaliforniassa on paikka, jossa Mellody Hobson ja hänen miehensä menivät naimisiin. Vuonna 2013 Hobson meni naimisiin George Lucas , elokuvaohjaaja ja tuottaja. Heidän sijaistytär 'Everest Hobson Lucas' syntyi elokuussa 2013 ja on heidän ainoa lapsensa. Se, mitä hän on kohdannut menneisyydessä, ei tule osaksi kenenkään muun tulevaisuutta.'

Saavutus

Hän väitti aiemmin, että hän halusi tehdä kaikkensa helpottaakseen muiden taloudellisia huolia. Yksi maailman tärkeimmistä henkilöistä on ylistänyt Hobsonia Illinoisin Lincoln Academyn palkinnon saajaksi ja Time 100:n jäseneksi, joka on lehden vuosittainen maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen lista. Ebony Magazinen '20 tulevaisuuden johtajaa' ja joukko muita julkaisuja ovat tunnustaneet hänet.

Lue myös: Kevin Liles Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Yhteenveto

Yhtenä Yhdysvaltojen tunnetuimmista liikenaisista Mellody Hobsonin nettovarallisuus on arvioitu 120 miljoonaa dollaria . Hänen JPMorgan Chase Co. on hänen varallisuuden ensisijainen lähde. Lisäksi hän on työskennellyt Ariel Investmentsin kanssa toimitusjohtajana, Starbucksin puheenjohtajana ja CBS Newsin avustajana. Köyhyyteen syntyessään Hobson on tehnyt elämänsä tehtäväksi oppia sijoittamaan rahaa viisaasti ja jakamaan tietonsa muiden kanssa.