Melissa Mccarthy Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Muunnos

WPR

Melissa Ann McCarthy on hänen koko virallinen nimensä. Hän syntyi Plainfieldissä Illinoisissa 26. elokuuta 1976 katoliseen perheeseen.

Naisena hän on moniajo. Melissa McCarthy on myös stand-up koomikko, kirjailija, muotisuunnittelija ja tuottaja sen lisäksi, että hän on tunnettu näyttelijä.

Melissa McCarthy on ollut ehdolla kahdelle Emmy-palkinnon saajaksi. Hämmästyttävästä suorituksestaan ​​hänet oli ehdolla useisiin Golden Globe- ja Oscar-palkintoihin.

On suuri saavutus olla yksi eniten ansaitsevista asiantuntijoista alueellasi standup-koomikkona aloittamisen jälkeen. Vuonna 2020 Melissa McCarthy oli yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Tämän lisäksi Time-lehti valitsi hänet maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon vuonna 2016. New York Times julkaisee listan 21. vuosisadan 25 parhaasta näyttelijästä marraskuussa 2020. Tämän listan mukaan Melissa McCarthy pääsi joukolle. kokonaistilanteessa sijalla 22.

Lue myös: Katie Cassidy ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Melissa McCarthy painonpudotus?

Katso tämä postaus Instagramissa

Melissa McCarthyn (@melissamccarthy) jakama viesti

Heti kun hän pääsi rooliin Gilmore Girls -sarjassa, Melissa McCarthy päätti pudottaa kiloja.

Tämän seurauksena hänen oli pakko laihduttaa nopeasti. Silloin hän aloitti säädyttömän tiukan ruokavalionsa. Mirrorin raportit väittävät tämän Melissa McCarthy Lääkäri käski häntä syömään enintään 500 kaloria päivässä laihtuakseen.

Melissa kertoo sinulle, että ruokavalio on viimeinen asia, jonka hän haluaa tehdä nyt, jos otat sen esille. Hän inhosi lähes kaikkia rajoittavan ruokavalion näkökohtia. Hän oli jatkuvasti nälkäinen ja tunsi olevansa nälkäinen. Mutta hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa, koska muuta vaihtoehtoa ei ollut.

Useimmiten tämä oli nestepohjainen ruokavalio. Se ei ollut Melissa McCarthyn päätös, ja lääkäri valvoi häntä jatkuvasti.

Melissa McCarthy pystyi pudottamaan yli 70 puntaa vain kolmessa kuukaudessa vuonna 2003 jatkuvan valvonnan ansiosta. Melissa McCarthyn kerrottiin pudonneen yli 50 kiloa vuonna 2016 myöhemmin tänä vuonna ilmestyneiden raporttien mukaan.

ExtraTV:n haastattelussa Melissa McCarthy antoi paljon tietoa ruokavaliostaan ​​ja painonpudotusstrategiastaan.

Haastattelussa Melissa totesi, että hänen laihtumisensa ei ole salaisuus. Hän jatkoi, että hän noudattaa tylsää elämäntapaa laihduttaakseen ja ettei hän tee mitään temppuja.

Lue myös: Chrissy Metz Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Näyttelijän ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Melissa McCarthyn (@melissamccarthy) jakama viesti

Jaksossa 'Jenny', jossa hänen serkkunsa Jenny McCarthy näytteli, McCarthy teki televisiodebyyttinsä. Go' (1999), 'Drowning Mona' (2000), 'The Kid' (2000), Charlie's Angels (2000), 'The Third Wheel' (2002) ja ' David Galen elämä ” (2003) ovat vain muutamia elokuvia, joissa hän on esiintynyt (2003). WB-ohjelmassa 'Gilmore Girls' hänet valittiin Sookie St. Jamesiksi. Ohjelmassa ollessaan hän näytteli 153 jaksossa.

Marraskuussa 2016 Netflix käynnisti 'Gilmore Girls: A Year on the Life' -elokuvan, jossa hän toisti roolinsa Sookien roolissa. Muihin projekteihin, kuten 'The Nines', 'The Captain', 'Just Add Water' (kaikki 2008), 'Pretty Ugly People' (kaikki 2008) ja 'Samantha Who?' (ABC-sarjakuva, 2008). (2007-2009).

Katso tämä postaus Instagramissa

Melissa McCarthyn (@melissamccarthy) jakama viesti

McCarthy esitteli Molly Flynnin, neljännen luokan opettajan CBS-sarjassa 'Mike & Molly', yhdessä Bill Gardellin kanssa vuosina 2010–2016.

Vuonna 2011 hän voitti ensimmäisen Emmy-palkinnon erinomaisesta päänäyttelijästä työstään Mollyna. Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey ja Wendi McLendon-Covey kaikki oli ehdolla rooleistaan ​​Bridesmaidsissa vuonna 2011.

Viisi Primetime Emmy -ehdokkuutta, jotka hän keräsi esiintymisistä 'Saturday Night Live' -ohjelmassa vuosina 2011–2017 erinomaisesta vierailijanäyttelijästä komediasarjassa, ovat hänen muita kunnianosoituksiaan. Hänelle myönnettiin tämä kunnianosoitus vuonna 2017.

Lisäksi McCarthyn filmografia sisältää Identity Thief (2013); The Heat (2013); Tammy (2014); St. Vincent (2014); Spy (2015); The Boss (2016); Ghostbusters (2016); ja voitko koskaan antaa minulle anteeksi? (2017), josta hänet oli ehdolla parhaan naispääosan Oscarin saajaksi. Melissa tienasi 12 miljoonaa dollaria elokuun 2017 ja elokuun 2018 välisenä aikana, mikä tekee hänestä yhden maailman kymmenen eniten palkatun näyttelijän joukossa.

Lue myös: Jennifer Gray ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Henkilökohtainen elämä

Melissa Mccarthy Uskomaton muutos ennen ja jälkeen painonpudotuksen!

Lokakuussa 2005 McCarthy meni naimisiin Ben Falcone , hänen pitkäaikainen poikaystävänsä ja näyttelijätoverinsa. Heille syntyivät Vivian (s. 2007) ja Georgette, heidän kaksi lastaan ​​(s. 2010).

'Gilmore Girls' -sarjan episodin cameon lisäksi Falcone on esiintynyt myös useissa muissa McCarthyn tuottamissa televisio- ja elokuvatuotannoissa, kuten 'The Heat', 'Tammy' ja 'Identity Thief' ja 'Spy'. .

McCarthy on laihtunut melkein 75 kiloa (35 kiloa) Mike and Mollyn alusta lähtien.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR