Meghan Trainor artikkelissa 'Bad For Me', Mom Guil and Oversharing

Julkkis

WPR

Meghan Trainor näyttää olevan emotionaalisen ahdistuksen tilassa.

”Bad for Me” on ensimmäinen kappale hänen tulevalta neljänneltä studioalbumiltaan, Takin’ It Back, joka on saanut inspiraationsa hänen äskettäisestä erosta Teddy Swimsin kanssa (21. lokakuuta).

Siitä lähtien kun 28-vuotias Trainor tuli äidiksi 16 kuukauden ikäiselle Rileylle miehensä, Spy Kids -tähti Daryl Sabaran kanssa, hän on työskennellyt ensimmäisen täyspitkän albuminsa parissa. 'Minä otan takaisin voimani ja itseluottamukseni', Trainor selittää.

IHMISET tapasivat Meghan Trainoria ennen hänen uuden singlensä ”Bad for Me” julkaisua hänen kodistaan ​​Zoom-haastattelussa, jossa hän kertoi äitiydestä, kappaleeseen kanavoimasta tuskasta ja siitä, kuinka hän palaa hänen 'All About That Bass' -alkuperänsä.

Teet surullista tyttöpoppia kappaleessa 'Bad for Me'. Mistä tuo laulu tuli?

Meghan Trainor artikkelissa

Tämä on minun Adele-hetkeni. Perustin sen tapahtumiin, jotka todella tulivat mieleeni. Kun kirjoitin kirjeen perheenjäsenelle ja lähetin sen postitse, uskoin sen olevan asianmukaista, mutta en silti kuullut heiltä vastausta, mikä oli surullista. Sen jälkeen kirjoitin heti kappaleen kertosäkeen. En odottanut sen olevan bändin ensimmäinen single. Tämän vuoksi päätin aloittaa siitä ja myös esitellä ihmiset uudelleen Meghan , äiti – meillä kaikilla on tunteita ja ne ovat tärkeitä.

Vaikuttaa siltä, ​​että tämän laulun kirjoittaminenkin oli terapeuttista – varsinaisen terapian lisäksi.

Tiedätkö mitä tarkoitan, eikö niin? Minulle on myös hermoja raastavaa puhua siitä julkisesti, koska en halunnut järkyttää heitä enkä halunnut järkyttää itseäni. Se on jo saamassa pitoa TikTokissa, mikä on sekä jännittävää että hieman ahdistavaa.

Tapahtuuko sitä paljon? Tuntuu, että 'Oi, tuliko minusta liian henkilökohtainen?'

Niin outoa minulle, koska olen avoin kirja ja kerron kaikille, mitä ajattelen. Tällä on toisaalta henkilökohtainen kosketus siihen osallistuvan lisäpuolen vuoksi. Heidän edukseensa en yleensä paljasta jokaista pientä vivahdetta, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa tunnen olevani pakko tehdä niin.

Koska en halua, että ihailijani törmäävät heihin yksin. Tämän seurauksena varovainen askeltaminen saattaa olla hämmentävää. Ensimmäisten sekuntien aikana, kun ihmiset kuulivat juonen pätkiä, he huudahtivat heti: 'Voi, kyse on Ryanista.' Koska on tunnettua, että suhteellamme oli ylä- ja alamäkiä, mutta ei, se ei johdu hänestä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Peter Weber oli valmistautunut matkustamaan Meksikoon saadakseen kandidaatin paratiisissa, mutta hän päätti sitä vastaan

Palaat doo-wop-juurillesi seuraavan albumin kanssa,Ota se takaisin. Miksi palata 'All About That Bass' -tunnelmaan nyt?

Katso tämä postaus Instagramissa

Meghan Trainorin (@meghantrainor) jakama viesti

Kun 'Title' levisi, olin juuri aloittamassa albumia, jonka parissa työskentelen. Joten, minä sanoin: 'Kosmoksen ääni on kuultu. He etsivät doo-woppia. He haluavat sen takaisin, eivätkä he aio ottaa sitä makuulla.' Ja tämä kappale, joka on nyt seitsemän vuotta vanha, on yhtäkkiä suosittu! Tämän levyn laulunkirjoitusistunnossa Mozella kysyi: 'Mikä on vielä hullumpaa? Kaikki nämä muusikot väittävät: 'Haluan tehdä Meghan Trainor -soundin.' Ja minä sanoin itselleni: 'Odota, mitä?' 'Tarkoitatko doo-wopiin? Mihin ihmeeseen viittaat? Onko tämä ensimmäinen CD-levyni? Okei. Helppo. Otsikko 2.0 on työn alla.'

Joka päivä luen 'Rehab', debyyttialbumin Amy Winehouse . Tutkittuani 'Kaikki tuosta bassosta' ihmettelin: 'Kuinka tämä toimi?' Lauluntekijänä päätin kirjoittaa hienoimpia kappaleita, jotka pystyin, samalla kun varmistin, että sanoituksissani välitettiin jonkinlainen viesti, kuten tarve löytää uudelleen rakkaus omaa kehoa kohtaan C-osion jälkeen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Beyoncén 'Break My Soul' -ominaisuus Big Freedian 'Surreal' Talks Pride -kuukaudessa

Kirjoitit 'Kaikki tuosta bassosta' melkein kymmenen vuotta sitten. Miltä tuntui opiskella omaa laulunkirjoitusta?

Se on vähän ulkona. Jälkeenpäin ajateltuna on selvää, että olin silloin hyvin erilainen ihminen. Elämä on minulle erittäin arvokasta nyt, kun olen kokenut niin paljon ja tullut äidiksi, ja haluan elää ikuisesti. Olen tyytyväinen siihen, missä olen elämässäni tällä hetkellä, ja olen onnellinen myös siitä, missä perheeni on. Joten sanoituksissani on enemmän syvyyttä ja myös lauluni on parantunut. Yritin luoda arkistoasiakirjoja.

Miten laulujen kirjoittaminen ja luomisprosessisi eroavat nyt, kun olet äiti?

Katso tämä postaus Instagramissa

Meghan Trainorin (@meghantrainor) jakama viesti

Koska sanoin kaikille: 'Tule kotiini klo 11 ja ulos klo 18 mennessä', aikataulu on muuttunut. Sitten sanoin: 'On illallisen aika, jäähyväiset', ja luomme laulun. Pystyisimme myös pitämään vauvataukoja. Minun on mahdollista sanoa: 'Teidän on parempi palata pian sisään. Minun täytyy mennä pesemään vauvani.' Olen onnekas saadessani työskennellä omassa kotistudiossani. Monille kotoa työskentely on hirvittävää. Rakastan sitä; Jään mieluummin tänne kuin menen muualle!

Se oli valtava etu, ja olen onnekas, että voin työskennellä kotoa käsin ja olla poikani kanssa samaan aikaan. Se lisäsi ihailuani kotona oleskelevia äitejä kohtaan. Hän on siunaus minulle, ja olen kiitollinen. Lisäksi keskustelin asiasta terapeuttini kanssa. Istuessani siinä ihmetellen: 'Mitä tämä häpeä ja viha on, jota tunnen, koska en näe lastani?' Tämä tekee hänestä vieläkin kunnioitusta herättävämmän kuin ennen ”Jokainen äiti kokee juuri sen. Työssäkäyvä äiti on tämän tyyppisen roolin titteli. Koska: 'Tämä on härkä...', ajattelin itsekseni. Se on kuitenkin aseman vaatimus.

Äidin syyllisyys on todellinen.

Tämä albumi saa minut puhumaan paljon äidinä olemisesta, mutta yritin tehdä siitä saatavaa, jotta nuoret nuoret voisivat tuntea kuuluvansa samaan perheeseen. Kuitenkin lause 'teen parhaani' esiintyy usein.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Miten Riley voi näinä päivinä?

Hän on ihminen. Hänellä on nyt selkeä persoonallisuus. Ja opimme juuri, että hän tarvitsee silmälasit, mikä on loistava uutinen, koska hänestä tulee vieläkin söpömpi! Ne kiinnitetään hänen päähänsä kuin huppari. Se, kuinka hän aikoo pitää hänet pystyssä, on minulle käsittämätöntä. En usko sitä. Lapseni tekee vain pannujen lyömistä lattialle, eikä se häiritse häntä yhtään. Ainoa tapa, jolla hän tietää, miten asiat tehdään, on tuhon kautta. Joten en odota sitä, mutta katsotaan.