Meghan Markle -kiista: Meghanin tv-haastattelu oli äärimmäisen kiistanalainen

Kiistaa

WPR

Cambridgen herttua ja herttuatar ovat virallisesti luopuneet tehtävistään ja ovat kuvanneet pitkän haastattelun Oprah Winfreyn kanssa juhlistaakseen siirtymistä Amerikan yhdysvaltoihin.

Mitä meidän pitäisi odottaa haastattelulta ja miksi se on ongelmallista,

Mistä Harryn ja Meghanin haastattelussa on kyse?

On-air-persoonallisuuden ja talk show-juontajan Oprah Winfreyn huhutaan asuvan lähellä Cambridgen herttuaa ja herttuattaretta, koska he osallistuivat heidän häihinsä vuonna 2018.

Yhdysvalloissa haastattelu esitetään sunnuntaina, ja Isossa-Britanniassa ITV:ssä klo 21.00 GMT maanantaina paria haastatellaan.

Ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun he erosivat työelämästä kuninkaallisina ja muuttivat Yhdysvaltoihin poikansa Archien kanssa, Cambridgen herttua ja herttuatar istuvat istumahaastatteluun.

Meghan Marklen kiista

Otkeissa, jotka on jo lähetetty, Meghan lisää, että se, että saa sanoa mielipiteensä, on 'vapauttavaa'. Jostain syystä Oprah ei kyennyt haastattelemaan Meghania avioituessaan Prinssi Harry Vuonna 2018. Tuolloin Meghan väittää, ettei hän voinut edes puhua Oprahille ilman kuninkaallisen henkilöstön läsnäoloa.

Yksi lisäesikatselu siitä, mitä fanit voivat odottaa, on pätkä CBS:n televisiolähetyksestä sunnuntaina.

Kaiken tämän ajan jälkeen 'En tiedä, kuinka he voisivat uskoa, että olisimme edelleen hiljaa, jos The Firmillä on aktiivinen rooli meitä koskevien valheiden levittämisessä', Meghan kertoo Oprahille.

Kuninkaallisen perheen huhutaan kutsuvan itseään 'yritykseksi'.

Myös pariskunnan tiedotusvälineiden tarkastelusta odotetaan keskusteltavaa. Muutama ihminen on tiedustellut Meghanin hyvinvoinnista sen jälkeen, kun hänestä tuli julkinen äiti.

Lue myös: Ilbert Bill -kiista: Huomautus nykyaikaisesta Intian historiasta UPSC:lle

Median kohtelu prinssi Harryn edesmenneestä äidistä, Walesin prinsessa Dianasta ja hänen oma Oprahin kohtelunsa voidaan nähdä muissa keskustelun otteessa. Ennen kuin hän päätti luopua vanhimmista kuninkaallisista tehtävistä, hän ilmaisi huolensa siitä, että 'historia toistaa itseään'.

Romanssinsa alusta lähtien prinssi Harrylla ja Meghanilla on ollut kireä suhde brittimediaan.

Viime vuodesta lähtien pariskunta on lopettanut yhteistyön Ison-Britannian tabloidlehdistön kanssa ja ilmoittanut, että he kieltäytyvät 'luovuttamasta itseään valuuttana napsautussyötin ja harhaanjohtamisen taloudelle'. Mail on Sunday -sanomalehti julkaisi osia Meghanin käsinkirjoitetusta kirjeestä isälleen, ja hän haastoi oikeuteen ja voitti yksityisyystaistelun viime kuuhun asti.

On mahdollista, että haastattelussa käsitellään myös rasismiin liittyviä kysymyksiä. Viime vuonna Harry myönsi, että hän tajusi ensin tiedostamattoman rodullisen ennakkoluulon ongelman otettuaan vaimonsa roolin. Pari väitti myös, että Britannia ei ollut tehnyt tarpeeksi rasismin torjumiseksi.

Miksi se on kiistanalainen?

Meghan Marklen kiista

Lähetys tapahtui aikana, jolloin kuninkaallinen perhe käy läpi vaikeaa aikaa.

Kun prinssi Harrylle tehtiin sydänongelman hoitoon tarkoitettu leikkaus, haastattelu, jonka hän teki ennen kuin isoisänsä Edinburghin herttua saapui sairaalaan, esitetään, kun hän jatkaa kuntoutustaan.

Kun prinssi Philip oli sairaalassa, prinssi Harry teki kevyemmän haastattelun James Corden The Late Late Showssa, joka esitettiin viime viikolla.

Lisäksi Times-sanomalehti raportoi tällä viikolla, että Meghan oli kiusaamisvalituksen kohteena hänen palvellessaan kuninkaallisena. Valituksen tehnyt työntekijä väittää häätäneensä kaksi yrityksen henkilökohtaista avustajaa ja vahingoittaneensa kolmannen luottamusta. Tiedottaja: Cambridgen herttuatar on tuskastunut viimeisestä hyökkäyksestä hänen hahmoaan vastaan.

Palatsin uusimman lausunnon mukaan se tutkii syytöksiä.

Muista, että kuningatar puhuu harvoin henkilökohtaisesta elämästään, eikä palatsi ole aina suhtautunut ystävällisesti kuninkaallisiin, jotka puhuvat julkisesti henkilökohtaisesta elämästään ja perhesuhteistaan.

Lue myös: Alice Walkerilla ei ole vaikeuksia saada puhekihloihin San Diegossa kiistanalaisista huomautuksistaan ​​​​huolimatta

Ovatko prinssi Harry ja Meghan edelleen osa kuninkaallista perhettä?

Meghan Marklen kiista

Kyllä, mutta heillä ei ole kuninkaallisten asemaa, joille maksetaan työstä.

Kuninkaallisen perheen jäsenten odotetaan suorittavan muodollisia tehtäviä kuningattaren puolesta, kuten edustavan kruunua ulkomaisilla matkoilla, edistävän kansallisia tapahtumia sekä lahjoittavan aikaa ja rahaa hyväntekeväisyysjärjestöille ja kansalaisjärjestöille.

Osana suunnitelmaansa muuttaa Pohjois-Amerikkaan vuonna 2020 pariskunta ilmoitti ottavansa 'askeleen taaksepäin' näistä velvollisuuksista.

Cambridgen herttua ja herttuatar ilmoittivat helmikuussa eroavansa pysyvästi kuninkaallisen perheen jäsenten roolistaan, ja kuningatar antoi asiasta lausunnon.

Heidän kuninkaalliset suojeluksensa ja sotilasvirkaansa jaetaan kuninkaallisen perheen jäsenten kesken.

Hänen kuninkaallisen korkeutensa ei enää ole asianmukaista puhua heille Sussexin herttua ja herttuattarena.

Huolimatta siitä, että hän syntyi kuninkaallisena, Harry pysyy kuudentena valtaistuimessa isänsä, veljensä, veljenpoikiensa ja veljentyttärensä jälkeen.

Lue myös: Leigh Mcnasty -kiista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Miten prinssi Harryn ja Meghanin suhde kehittyi?

Meghan Marklen kiista

Suits-näyttelijänä, kun prinssi Harry tapasi Meghanin ensimmäisen kerran vuonna 2016, hän oli jo tuttu nimi Yhdysvalloissa. Heidän hyväntekeväisyystoimintansa katsotaan tuoneen heidät yhteen, ja he ovat saattaneet tavata yhteisen ystävän kautta.

Viime vuonna ilmoitettiin kihlauksesta, ja Windsorin linnassa pidetty hääseremonia televisioitiin arviolta 18 miljoonalle ihmiselle Isossa-Britanniassa ja monille muille ympäri maailmaa vuonna 2018.

Kun pariskunta jäi eläkkeelle valtaistuimelta, pariskunta muutti hetkeksi Kanadaan ennen kuin palasi kotimaahansa Kaliforniaan.

Meghan on tällä hetkellä raskaana heidän toisella lapsellaan, joka liittyy heidän vuonna 2019 syntyneen poikansa Archien kanssa.