Megan Thee Stallion käyttää stringbikinejä juodessaan viiniä uima-altaalla Ibizalla

Julkkis

WPR

Stringbikineissä Megan Thee Stallion kuuluu uima-altaan viereen. Räppäri 'Savage', 27, teki tämän Ibizalla torstaina, kun hän latasi sensuellin videon Instagramiin. Kesäkuun 23. päivän postauksen kuvateksti luki: 'Minulla tulee ikävä sinua, Ibizaa', Texas Southern Universityn alunan mukaan.

Vastaava video ei ollut vähempää kuin päätä kääntävä seksikkyys, joka on tehnyt hänestä tunnetun! Megan näyttää upealta printtibikineissä, isoissa kaulakoruissa, sormuksissa ja rannekoruissa sekä olkapäillä olevissa stilettosandaaleissa.

Megan Thee Stallion twerki uima-altaan äärellä, joi valkoviiniä ja näytti yleensä ihanalta viettelevässä musiikkivideossa, jonka hän teki laululleen 'God's Favorite'.

Hän hoiti 29,1 miljoonan seuraajansa, pyöritellen viinilasiaan koko lyhyen leikkeen ajan täydellisesti muotoilluilla pitkillä hiuksilla, kiillotetuilla piikkikynsillä ja glam-meikillä. 'W.A.P.' diivan ihailijat hyökkäsivät kommenttiosaan ilmaistakseen tukensa.

Megan Thee Stallion käyttää stringbikinejä juodessaan viiniä uima-altaalla Ibizalla

He kirjoittivat 'Tyttö, jolla sekoitat tuota viiniä ja tuo kuppi lähettää minulle' yhdessä nauravien hymiöiden kanssa, koska he eivät yksinkertaisesti saaneet tarpeekseen Meganin viinin pyörteestä. Yksi henkilö vastasi: 'Teen yleensä niin juomilleni', ja toinen: 'Kerätän viiniä, jota ryypän.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Yksi kannattaja kirjoitti: 'Sis tarvitsee ihonhoitosuosituksen!' vastauksena hänen kommenttiinsa kuinka kaunis hänen ihonsa on. Iho näyttää todella silkkiseltä!” yksi henkilö kommentoi, kun taas toinen lisäsi: 'Iho säteili, koska hän osui siihen veteen Ibizalla.'

Toiset kehuivat hänen hämmästyttävää fysiikkaa. Yksi fani sanoi: 'Yas Natural Body for the Win' ja toinen lisäsi: 'Olen todella ylpeä siitä, että minulla on pitkät jalat ja olen paksu.' Joku muu sanoi: 'Olet niin typerä!' Keho kehittyy kiistatta, sisko.

Jotkut fanit vastasivat tylympiin lausuntoihin, kuten 'Tyttövauva näyttää aina upealta.' Yksi katsojista sanoi: 'Kysy minulta, kuinka monta kertaa olen jo katsonut tämän.' Yksi faneistasi kommentoi: 'Mennään jo naimisiin kanssasi.'

Megan Thee Stallion käyttää stringbikinejä juodessaan viiniä uima-altaalla Ibizalla

Meganin kupliva musiikkivideo seuraa hänen valtavaa voittoaan Billboard Music Awards -gaalassa. 'Plan B' -räppäri voitti parhaan naisräpparin palkinnon, jonka hän sai myös vuonna 2021. Voittajapuheessaan hän kiitti 'kutsuja', hänen faniaan.

Ottaessaan kunnian vastaan ​​15. toukokuuta hän sanoi: 'Kiitos paljon.' Ensinnäkin, haluan arvostaa hotteja, sillä ilman niitä ei olisi seksikästä tyttövalmentajaa.