Megan Fox Net Worth 2022: Amerikkalaisen näyttelijän ja mallin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Hän on amerikkalainen näyttelijä ja malli, jolla on omaisuus 8 miljoonaa dollaria . Oletetaan, että hän ja Brian Austin Green (jonka kanssa hän on ollut naimisissa aina uudelleen) todella eroavat.

Kun hän esiintyi vuoden 2004 nuorten komediassa Confessions of a Teenage Drama Queen, hän teki elokuvadebyyttinsä. Sittemmin hän on esiintynyt muissa toimintaelokuvissa, mukaan lukien 'Transformers', jossa hän näytteli Mikaela Banesia, Shia LaBeoufin rakkauskohdetta.

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:16. toukokuuta 1986 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti:Malli, Näyttelijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Megan Foxin nettoarvo

16. toukokuuta 1986 Megan Denise Fox syntyi Tennesseessä. Gloria Darlene Cisson ja Franklin Thomas Fox ovat Foxin vanhempia. Englanti, saksa, ranska, skotlantilaiset-irlantilaiset ja powhatanilaiset intiaanit ovat hänen monien esivanhempiensa joukossa.

Hän aloitti näyttelemisen ja tanssin kursseilla viisivuotiaana Kingstonissa, Tennesseessä. Kymmenenvuotiaana tyttönä hänet ja hänen perheensä kotiutettiin ja siirrettiin Floridan osavaltioon. Kun hän oli vain 13-vuotias, hän voitti useita kunnianosoituksia American Modeling and Talent Conventionissa Hilton Headissa, Etelä-Carolinassa. Hän jatkoi harjoitteluaan ja aloitti mallintamisen tuolloin.

Ura

Marraskuun 2001 suoratoisto-DVD-elokuvassa 'Holiday in the Sun' Megan Fox pelasi Ashley Olsenin vihollista. Myöhemmin hän esiintyi mainitsemattomana lisänä elokuvissa 'Bad Boys II' ja 'What I Like About You' sekä vieraili molemmissa ohjelmissa (2003).

Fox teki debyyttinsä valkokankaalla vastapäätä Lindsay Lohan 'Confessions of a Teenage Drama Queen' -sarjassa pienten osien ja cameosten jälkeen. Seuraavien kahden vuoden aikana Fox näki TV-sarjan 'Toivo ja usko' kahdella ja kolmannella tuotantokaudella.

Katso tämä postaus Instagramissa

Megan Fox (@meganfox) jakama viesti

Vuonna 2007 Fox koki suuren murtonsa hittihitissä 'Transformers', jonka pääosissa on Shia LaBeouf, elokuvassa, joka tienasi 709,7 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Vuonna 2009 Fox palasi jatko-osan 'Transformers' kanssa, joka oli jälleen uusi lipputulot, tuottaen 835,2 miljoonaa dollaria enemmän kuin edeltäjänsä.

Vuonna 2009 Fox näytteli nimihenkilöä ja pääosaa kieli-in-cheek -kauhuelokuvassa ' Jenniferin vartalo, ” kirjoittanut Oscar-voittaja Diablo Cody. Fox työstää nyt sekä esi- että jälkituotantoprojekteja.

Lue myös: Roccstar Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Megan Foxin nettoarvo

Vuonna 2004 'Hope & Faith' -elokuvaa kuvattaessa Megan Fox tapasi entisen 'Beverly Hills, 90210' -näyttelijän Brian Austin Greenin. Hän oli tuolloin 30-vuotias ja hän oli 18-vuotias. Marraskuussa 2006 he menivät kihloihin. He päättivät kihlasuhteensa helmikuussa 2009. 1. kesäkuuta 2010 Fox ja Green kihlautuivat uudelleen ja menivät naimisiin 24. kesäkuuta 2010 Mauissa.

Viime vuoden elokuussa hän ilmoitti aikovansa erota miehestään. Vuoden 2016 alussa ne yhdistettiin uudelleen. Fox haki irtisanomista avioerosta alkukeväällä 2019. Uusi ero Foxin ja Greenin välillä tapahtui vuoden 2020 alkukuukausina. He ovat kolmen pojan vanhempia, jotka kaikki ovat aikuisia miehiä.

Megan Fox jaKonekivääri-Kellyaloitti seurustelun kesällä 2020.

Katso tämä postaus Instagramissa

Megan Fox (@meganfox) jakama viesti

The Bling Ring, järjestäytyneen varkaiden ryhmä, näki Foxin vuonna 2009. Greenin asuinpaikkaan murtautuivat muotiaiheiset murtovarkaat, jotka varastivat hänen arvoesineensä.

Kuten Los Angeles Timesin Chris Lee sanoi, hän on ensimmäinen '2000-luvun vilpittömässä mielessä seksiikoni' ja 'korkeimman tason seksisymboli'. MTV:n haastattelussa Craig Flaster totesi: 'Transformers työnsivät Foxin valtavirtaan ja muuttivat hänestä nopeasti kotitalouden julkkiksen ja kansainvälisen seksisymbolin.'

Koska hän pitää itseään introverttinä eikä luota tai pidä miehistä yleensä, Fox loukkaantui luonnehtimisesta hänen tuolloin 'villiksi ja hulluksi seksipotiksi'. Tuolloin hän oli ollut seksuaalisesti aktiivinen vain lapsuuden rakkautensa ja Brian Austin Greenin kanssa.

Maxim, FHM (Iso-Britannia), Cosmo Girl ja Jack ovat vain muutamia ulkomaisia ​​lehtiä, joiden kansissa on ollut Fox (Italia). Megan Fox on vuosien ajan tehnyt selväksi, että hän on enemmän kuin vain upea kasvo Hollywoodissa; hän on voima, jonka kanssa on otettava huomioon.

Lue myös: Caroline Stanbury Net Worth 2022: Brittiläinen liikenainen ja tosi-tv-tulot, ura ja muita päivityksiä!

Megan Fox -kiinteistöomaisuus

He maksoivat 2,95 miljoonaa dollaria talostaan ​​Los Felizissä Los Angelesissa vuonna 2009. He myivät sen 3,75 miljoonalla dollarilla vuonna 2014. Helmikuussa 2016 Brian ja Megan aloittivat osan kiinteistöosuuksiensa myymisestä osana irrotusprosessiaan. Molemmat talot myytiin Los Angelesissa yli 2,5 miljoonalla dollarilla.

Megan ja Brian ostivat 3,3 miljoonalla dollarilla kahden hehtaarin Malibu-kiinteistön toukokuussa 2016. Brad Pittin johtaja Cynthia Pett-Dante oli ostaja (koomikkonäyttelijän Peter Danten vaimo). Vielä vuonna 2018 Megan nosti 5 miljoonan dollarin kanteen Cynthiaa vastaan ​​väittäen, että myyjä oli laiminlyönyt paljastaa kodin suurimman hometartunnan.