Megan Fox ja Brian Austin erosivat: Mikä oli eron syy?

Julkkis

WPR

Näyttelijä ja malli Megan Denise Fox syntyivät Yhdysvalloissa 16. toukokuuta 1986. Fox teki näyttelijädebyyttinsä perheelokuvassa Holiday in the Sun (2001).

Tämän jälkeen hän näytteli useita sivurooleja elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, mukaan lukien teini-ikäinen musiikkikomedia Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) ja ABC-sitcom Hope & Faith, jossa hänellä oli myös päärooli (2004–2004). 2006).

Hänen läpimurtonsa oli hittitoimintaelokuva Transformers (2007) Mikaela Banesina, hahmona, johon hän myöhemmin palasi jatko-elokuvassa Transformers: Revenge of the Fallen (2009).

Megan Foxin ja Brian Austin Greenin välinen avioero on lopullinen

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan PEOPLE:n hankkima tiistaina tuomari hyväksyi lopullisen avioerosopimuksen Jennifer’s Body -näyttelijän ja Beverly Hills, 90210 alum välillä. Näyttelijä paljasti äskettäin kihlauksensa Machine Gun Kellyn kanssa. Ensimmäisenä uutisen kertoi TMZ.

Kummankaan osapuolen asianajajat eivät heti vastanneet PEOPLE:n kommenttipyyntöön.

Lue lisää: Sarah Palin Avioero: Mikä oli todellinen syy Sarah Toddin avioeron takana?

Green, 48, ja Fox, 35, tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2004. Marraskuussa 2006 he näkivät ensimmäisen kihlauksensa, jonka he lopulta katkaisivat helmikuussa 2009. He tekivät nopeasti sovinnon, ja kesäkuussa 2010 he menivät naimisiin Havaijilla.

megan fox avioero

Viisi vuotta häiden jälkeen pariskunta kohtasi toisen esteen ja erosi Foxin alunperin avioerohakemuksen jälkeen. Kaksikko solmi sovinnon seuraavana vuonna sen jälkeen, kun he ilmoittivat odottavansa kolmatta yhteistä lasta.

Journey River, 5, Bodhi Ransom, 7, ja Noah Shannon, 9, ovat parin kolme poikaa. Green ja Fox erosivat toukokuussa 2020, kun Fox nähtiin hengattavan räppäri Kellyn (syntyisin Colson Baker), 31, kanssa, jonka hän tapasi kuvattaessa Midnight in the Switchgrass -elokuvaa.

Kolme päivää punaisen maton debyyttinsä jälkeen Kellyn kanssa 2020 American Music Awards ja päivää ennen saman vuoden kiitospäivää Transformers-tähti haki virallisesti avioeroa. Pari julkisti kihlauksensa 12. tammikuuta.

Foxia lähellä oleva lähde kertoi PEOPLE-lehdelle kuultuaan hänen kihlauksestaan ​​Kellyn kanssa, että hän oli 'innostunut' ja 'valmis siirtymään kokonaan eteenpäin' Greeniltä heidän 'avioerosopimuksensa viime syksynä' jälkeen (Fox ja Green jättivät avioerotuomionsa lokakuussa. 15. 2021.)

Lisäksi Green ja Sharna Burgess, toinen ammattitanssija, jonka kanssa hän esiintyi Dancing with the Stars -ohjelmassa, ovat sittemmin eronneet. Pariskunta ilmoitti juuri, että heidän ensimmäinen lapsensa syntyy yhdessä.

Kun pariskunta vietti yhtä vuosipäivää lokakuussa, Green riemastui Burgessistä, 36, ja kirjoitti Instagramiin: ”Rakastan sinua, kulta. Niin monta vuotta vielä edessä.' Joulukuussa 2020 lähde kertoi PEOPLE-lehdelle, että Fox oli 'aikonnut hakea avioeroa pitkään'.

megan fox avioero

Sisäpiiri jatkoi: Megan uskoo, että avioero etenee nopeasti ja on suoraviivaista, koska hän ja Brian sopivat aiemmin huoltajuudesta.

Foxin suhde Kellyn kanssa on ollut Greenille vaikea, hänen läheisen lähteen mukaan. 'Se on vaikea tilanne. Isänä Brian on mahtava. Hän on ihana poikien kanssa. Ongelmana on, että hän on katkera siitä, että Megan jatkoi niin nopeasti Machine Gun Kellyn kanssa. Se on ollut hänelle erittäin vaikeaa, lähde sanoi.

Niille, jotka tarvitsevat tai haluavat selkeyttä, Green totesi Instagramissa heinäkuussa: ”Megan ja minä tulemme hyvin toimeen. Kumpikaan meistä ei jyrää toisiamme. Pyrimme kumpikin todella kovasti tulemaan toimeen ja hoitamaan lapsiamme hyvin.”

Kymmenen vuoden avioliiton jälkeen Megan Fox haki avioeroa Brian Austin Greenistä, tässä miksi

Fanit ovat olleet kiinnostuneita oppimaan Megan Foxin ja Brianin syyn Austin Green He ovat eronneet siitä lähtien, kun uutinen heidän erostaan ​​tuli toukokuussa. Mahdollisesti konepistooli Kellyn seurauksena. Oliko syyllisiä 'sovittamattomia erimielisyyksiä'? Tämän me tiedämme.

Lue lisää: Mikä johti Meaganin ja Franklinin avioeroon? Ovatko he edelleen yhdessä?

Kymmenen vuotta kestäneen avioliiton jälkeen Fox haki avioeroa Greeniltä keskiviikkona 25. marraskuuta (päivä ennen kiitospäivää).

Päätös tehtiin kuusi kuukautta sen jälkeen, kun Green paljasti, että hän ja Fox olivat eronneet marraskuussa 2019 toukokuussa esitellyssä podcastissaan ”…Brian Austin Greenin kanssa”.

Pari avioitui kesäkuussa 2010, ja heillä on kolme yhteistä poikaa: Bodhi, 6, Journey, 4, ja Noah, 8. Fox pyysi TMZ:n saamien oikeudenkäyntitietojen mukaan hänen ja Greenin pojille yhteistä laillista ja fyysistä huoltajuutta. .

Hän pyysi myös, että Green ja/tai häntä estetään hakemasta puolison elatusapua. TMZ:n mukaan Green suostui huoltajuuspyyntöön, mutta vaati, että puolison elatusapu olisi säilytettävä vaihtoehtona.

megan fox avioero

Miksi sitten Fox ja Green erosivat? Joten lähde ilmoitti E! Foxin päätös hakea avioeroa oli jo kauan odotettu maanantain 30. marraskuuta uutisten mukaan. Tämä on erityisen totta nyt, kun hän seurustelee Machine Gun Kellyn kanssa, jonka hän tapasi vuoden 2019 elokuvan Midnight in the Switchgrass kuvauksissa.

Huolimatta siitä, että avioeroa on suunniteltu jo jonkin aikaa, sisäpiiriläinen ehdotti, että Fox teki hakemuksen nyt lähestyvien lomien vuoksi.

Heidän piti selvittää huoltajuuteen liittyvät asiat ja ratkaista kaikki. Tämä oli aina hänen tarkoituksensa, ja se on ollut työn alla, henkilö väitti. 'Hän jätti hakemuksen heti, kun ne olivat valmiit ja paperit olivat kunnossa. Heillä on strategia lomaa varten ja ne jatkavat 50/50:llä.

Fox 'on siirtynyt eteenpäin... ja odottaa tulevaisuuttaan' Machine Gun Kellyn kanssa, henkilö lisäsi.

Fox kommentoi marraskuussa, kun Green jakoi Instagram-kuvan hänestä ja Journey on Halloween, ja Fox kysyi, miksi heidän poikansa piti olla valokuvassa. Tämä syytös sai Foxin päättämään nostaa kanteen Greeniä vastaan.

Miksi Journeyn on oltava tässä kuvassa? Niiden leikkaaminen on helppoa. Tai valitse kuvia sieltä, missä niitä ei ole', hän ehdotti. 'Pidin heidän kanssaan eilen loistavaa Halloweenia, mutta olen huomannut kuinka hiljaa he ovat olleet sosiaalisessa mediassani.'

Tiedän, että rakastat lapsiasi, hän jatkoi. Mutta en ymmärrä, miksi et voi lopettaa poseeraamista heille Instagramissa.

Lue lisää: Miksi Elliot Page ja hänen vaimonsa hakivat avioeroa?

Katso tämä postaus Instagramissa

Megan Fox (@meganfox) jakama viesti

Olet niin riippuvainen sen myytin tukemisesta, että olen yksinhuoltaja poissa lapsistani ja että olet heidän omistautunut isänsä vuodesta toiseen. Puolet ajasta sinulla on niitä.

Onnittelut, olet todella upea ihminen! Miksi tarvitset Internetiä vahvistamaan sinulle, mitä lastesi kiintymyksen sinua kohtaan pitäisi tehdä täysin selväksi? ”

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR