Meg Macin K-pop Matter of Time on Australian albumilistan kärjessä

Uutiset

WPR

Oli todellakin vain ajan kysymys, ennen kuin Meg Mac voitti Australian listan.

Sydneyssä syntyneen laulaja-lauluntekijän Matter of Time kolmas albumi ja debyyttinumero yksi debytoi sijalla 1.

Se on parannus hänen vuoden 2017 debyyttialbumiinsa Low Blow verrattuna, joka nousi toiseksi parhaana. ARIA Award -ehdokkuudet parhaaksi naisartistiksi ja vuoden läpimurtoartistiksi sai Macin platinasertifioitu debyytti-EP MegMac vuonna 2014.

Matter of Timen nousu oli kivinen. Kun Mac koki sen, mitä hän nyt luonnehtii 'pieneksi sulamiseksi' vuoden 2020 alussa, hänen yrityksensä EMI:n mukaan hänen kolmas albuminsa oli jo purkissa ja valmis julkaisuun. 'luovuuden' hajoaminen.

Nimikappale, jonka ovat kirjoittaneet Mac ja Sam De Jong, on ainoa teurastuksesta selvinnyt levy (Jacob Banks, Muse, Maisie Peters).

Macilla ei pitäisi olla nukkumisvaikeuksia nyt, kun hänellä on upouusi kruunu.

ARIAn toimitusjohtaja Annabelle Herd sanoo: 'On hienoa nähdä uskomattoman paikallisen taiteilijan, kuten Meg Macin, nousevan ykköseksi, varsinkin tällä viikolla, jolloin kilpailu on niin tiukkaa kuin tämä, se on todellinen voitto.

Onnittelut kaikilta ARIAlta Megille ja hänen tiimilleen. On paljon syytä juhlia, kun Australialla on kaksi peräkkäistä ykkösdebyyttiä.

Mac voitti tuon kiihkeän viikon ja sijoittui kahden K-pop-titaanin edelle: Blackpinkin Born Pinkin, joka debytoi sijalla 2; ja NCT 127’s 2 Baddies – The Fourth Album, viimeisin julkaisu NCT-alayksiköstä, joka debytoi sijalla 3.

”Shut Down” -kappaleella Blackpink, jolla on yhteys Australiaan bändikaverinsa Rosén kautta, ansaitsee viikon korkeimman debyytin ARIAn singlelistalla sijalla 5. Lisäksi albumin johtava single, entinen ykkönen ”Pink Venom” ”, on palannut 20 parhaan joukkoon ja on korkeimmillaan sijalla 18.

David Guettan ja Bebe Rexhan 'I'm Good (Blue)' on kansallisen sinkkututkimuksen kärjessä toista jaksoa peräkkäin. TikTok-käyttöinen 'I'm Good' on vakaan top 3:n kärjessä, jota seuraavat Nicki Minajin 'Super Freaky Girl' ja OneRepublicin 'I Ain't Worried'.