Meg Donnellyn poikaystävä Noah Zulfikar haluaa seurustella hänen kanssaan pitkään!

Treffit

WPR

Disney+ -elokuvassa Zombies 3, jonka traileri juuri pudonnut, amerikkalainen näyttelijä Meg Donnelly palaa Addisonina.

Sarjan uusin musikaali, joka saa ensi-iltansa suoratoistopalvelussa 15. heinäkuuta, kertoo Seabrook Highin opiskelijoiden hyökkäyksistä.

Meg Donnelly, cheerleader Addison -näyttelijä, on tällä hetkellä sosiaalisen median valokeilassa, ja hänen seuraajansa ovat uteliaita oppimaan lisää hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Kenen kanssa Meg Donnelly seurustelee?

Meg Donnellyn poikaystävä

Meg rakastui Zombies 2:n kollegaansa Noah Zulfikar . Vuoden 2020 elokuvassa hänellä on Jacey-nimisen tanssijan rooli.

22-vuotias näyttelijä tunnetaan Kingstonin roolista televisiosarjassa 2017–2020 The Next Step ja Briania vuoden 2019 tv-elokuvassa Dance Together.

Hänet näytettiin vuoden 2022 Lifetime-televisiosarjassa In the Dark ja 2022 Lifetime-elokuvassa The Price of Perfection.

Noah, joka on myös taitava tanssija, on osoittanut kykynsä useissa musiikkivideoissa ja sosiaalisen median tileilleen tehdyissä lyhyissä videoissa.

Lue lisää: Kenen kanssa Milo Manheim seurustelee? Peyton tai Meg!

Seurusteleeko Milo Manheim Meg Donnellylla?

Siitä lähtien, kun he rakastuivat televisiossa Addisonina ja Zedinä ZOMBIES-elokuvassa, Meg on synnyttänyt suhdespekulaatioita Milo Manheim . Mutta he ovat kumonneet romantiikkahuhut useita kertoja.

Meg Donnellyn poikaystävä

Helmikuussa 2020 Meg kuvaili, kuinka heistä tuli ystäviä sanomalla: 'Tapasimme koe-prosessin aikana.' Tutustuimme toisiimme todella viimeisellä kerralla. Lauloimme 'Love Is An Open Door' elokuvasta Frozen, koska he pyysivät meitä laulamaan dueton. Jouduimme luottamaan toisiimme paljon. Ja meillä kasvoi niin ainutlaatuinen side.

Lue lisää: Kenen kanssa Natalia Dyer seurustelee? Ovatko Natalia ja Charlie edelleen yhdessä!

Kutsumalla itseään yksinkertaisesti 'parhaiksi ystäviksi' erillisessä haastattelussa he lopettivat hiljaa kaikki deittailuspekulaatiot.

'Emme vain tule toimeen, vaan olemme parhaita ystäviä, joten meillä on todella onni. Milon ja Megin mukaan 'Olemme kuin perhe, ja rakastan jokaista yksilöä siinä sarjassa niin paljon', HollywoodLife joulukuussa 2021.

Aina ei ole niin, ja muistutan tästä jatkuvasti muiden ja itseni toimesta. Olen äärimmäisen onnekas, että minulla on niin upea kokoelma ystäviä.

Meg Donnelly: Onko hän seurustellut jonkun Costarin kanssa?

Meg Donnellyn poikaystävä

Fanit olivat kerran lujasti vakuuttuneita siitä, että hän oli seurustellut hänen kanssaan Amerikkalaiset kotiäidit toinen tähti Logan Pepper, vaikka sitä ei koskaan vahvistettu. He molemmat välttyivät käsittelemästä tiedotusvälineissä olevia huhuja.

Lue lisää: Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Tietoja Meg Donnellysta

Näyttelijä Meg Donnely on amerikkalaista syntyperää. Meg Elizabeth Donnelly on hänen koko nimensä. Hän tuli raskaaksi 25. heinäkuuta 2000. Vaikka Meg varttui New Jerseyssä, hän syntyi New Yorkissa. Nuorena 6-vuotiaana Donnely aloitti harjoittelun useilla taiteellisilla aloilla, mukaan lukien laulu, tanssi ja näytteleminen.

Meg aloitti ammattinäyttelijäuransa vuonna 2013 Ashina, joka on yksi Netflix-sarjan Team Toon tärkeimmistä näyttelijöistä. Muistatko Awkward to Awesome -kampanjan Clean and Clear vuonna 2015? Meg Donnely edusti kampanjan amerikkalaista puolta.

Meg Donnelly on ottanut useita rooleja muissa televisio- ja elokuvatuotannoissa. Hän oli osa 2017 kansainväliset SOHO-elokuvafestivaalit avajaisiltaelokuva, The Broken Ones, pitkä elokuva. ABC-sarjassa American Housewife hän näytteli Taylor Ottoa.

Mutta näytettyään Addisonia Disney Channelin alkuperäisessä elokuvassa Zombies, joka debytoi helmikuussa 2018, hän sai paljon mainetta. Elokuvan jatko-osa vahvistettiin helmikuussa 2019 julkaisun kaupallisen menestyksen jälkeen.

Zombies 2 julkaistiin myöhemmin Disney+:ssa helmikuussa 2020. Elokuvan kolmas ja viimeinen osa, nimeltään Zombies 3, on määrä julkaista heinäkuussa 2022.

Supernatural-spinoffissa, The Winchesters, Meg on valittu Mary Campbelliksi. Maaliskuussa 2022 uutinen julkaistiin. Tunnetut Winchesterin veljekset Dean ja Sam Winchester TV-sarjasta Supernatural ovat Mary Campbellin lapsia.

Donelly on taitava näyttelijä, joka on myös julkaissut debyyttisinglensä 'Smile'.

Disney Music -kanava YouTubessa isännöi Donnellyn toista singleä 'Digital Love', joka julkaistiin 2. maaliskuuta 2019.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR