Maverickin Greg Tarzan Davis ystävyydestään Tom Cruisen kanssa (yksinomainen)

Julkkis

WPR

Tähtien parhaat ystävät!? Hänen roolinsa Maverickina Top Gun: Maverickissa, Tom Cruisen Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One -sarjan toinen tähti Greg Tarzan Davis puhuu suhteestaan ​​veteraaninäyttelijän kanssa.

Entertainment Tonight lähetetään suorana Baha Mar Resortista, jossa Davis, 28, liittyi juontaja Nischelle Turnerin kanssa puhumaan läheisestä ystävyydestään tunnustetun superstaan ​​kanssa. r Jennifer Lopez .

'Vaikka se on mielenkiintoinen haaste, hän on sellainen henkilö, joka sanoo: 'Ai niin? Se kuulostaa hienolta”, kun sanot haluavasi tehdä jotain, kuten oppia hyppäämään.

Uskotko siihen?' 'Hei, okei, joten juttelin Tomin kanssa ja Tom sanoi, että haluat oppia laskuvarjohyppyä', sain puhelun seuraavana päivänä.'

Maverickin Greg Tarzan Davis ystävyydestään Tom Cruisen kanssa

Davis muistelee hymyillen. 'Pässäni sanon: 'Odota, odota!' Tom, se oli vain vuoropuhelun alkua! Sydämessäni en tarkoittanut sitä.'

Näyttelijä Greg Tarzan Davis kutsui Cruisea 'ihanteelliseksi hype-mieheksi' hänen kyvystään auttaa muita.

Julkaisunsa jälkeen Maverick on rikkonut lipputuloennätyksiä ja tuo edelleen rahaa ympäri maailmaa.

Kuudennen kerran Cruise ja Davis näyttelevät yhdessä Mission: Impossible -elokuvasarjassa vuonna 2015.

Maverickin Greg Tarzan Davis ystävyydestään Tom Cruisen kanssa

En voinut uskoa, että näin tapahtui, kun kävelin Mission: Impossible -sarjaan, Davis muistelee.

Kuvasimme Top Gun: Maverickia ennen epidemiaa, mutta aloimme kuvata sitä epidemian aikana, mikä oli sinänsä kauheaa, hän sanoo.

”Se, että saimme nähdä niin monia paikkoja Mission: Impossiblen ansiosta, oli aivan mahtavaa. Pystyin näkemään paljon maailmaa.'

Vaikka Top Gun: Maverick on lennättänyt korkealla sen julkaisun jälkeen toukokuussa, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One tulee teattereihin 14. heinäkuuta 2023, melkein tasan vuosi Top Gun: Maverickin jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: