Matty aamusairauksissa: Sinun on tiedettävä kaikki!

Julkkis

WPR

Matt Siegel, Matty in the Morningin juontaja, on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle 41 vuoden jälkeen. 72-vuotias Bostonin yleisradioyhtiö ilmoitti jäävänsä eläkkeelle vedoten syihin, kuten keskinkertaiseen golfuraan ja haluun viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Matt Siegel kertoi viimeisimmässä radio-ohjelmassaan, että hänelle oli tehty aivoleikkaus aiemmin sekä muita terveydellisiä komplikaatioita, jotka estivät häntä suoriutumasta parhaalla mahdollisella tavalla työssään.

Hän totesi myös olevansa tyytymätön koettelemukseensa, koska hän halusi olla paras versio itsestään lähetyksessä, mutta hänen terveytensä ei aina salli sitä.

Aikainen elämä:

Matty aamulla sairaus

Lukion aikana, Siegel nostettiin valokeilaan ensimmäistä kertaa. Hän kokeili koulun lahjakkuusshow'n työtä, mikä oli suuri askel hiljaiselle ja pidättyvälle opiskelijalle tuolloin. Hän sai työpaikan ja hänelle kerrottiin, että hän oli luonnollinen lavalla. Vuosia myöhemmin, kun hän oli opiskelija-opettaja Oneonta-yliopistossa, hänen luokistaan ​​huvittunut professori neuvoi häntä jatkamaan uraa show-liiketoiminnassa.

Hänen ensimmäinen radiotyönsä oli päivävuoro Oneontassa New Yorkissa, minkä jälkeen hän työskenteli KWFM-FM:ssä Tucsonissa, Arizonassa, radikaalilla underground-progressiivisen rockin asemalla vuonna 1972. Sitten hän työskenteli Warner Bros. Recordsilla freelance-tuottajana ja kaupallinen kuuluttaja.

Siegel törmäsi avoimeen työpaikkaan WBCN-FM:ssä ollessaan lomalla Bostonissa vuonna 1977. Hän otti vastaan Charles Laquidara , joka oli lomalla. Kahden kuukauden jälkeen aamuohjelmassa hänet palkattiin keskipäivän juontajaksi, jossa hän hoiti seuraavat 212 vuotta. Siellä hän loi huijaussoittoohjelman nimeltä 'Dr. Matt's Advice to the Love Lorn”, joka johti 'Five All Night Live' -juontajatyöpaikkaan WCVB-TV:ssä (Channel 5). Tätä seurasi kansallinen esiintyminen Steve Allenin elämän kiusallisimmista hetkistä.

Siegelille tarjottiin aamuohjelmaa KISS 108 FM:llä kesällä 1981. Aamulla Matty.

Lue myös: Anne Daviesin sairaus: Välittävä aviomies jättää syöpänsä huomioimatta voidakseen hoitaa sairasta vaimoaan.

Matty aamuohjelmassa:

Matty aamulla sairaus

12. tammikuuta 1981 Siegel on isännöinyt KISS 108:n aamuohjelmaa.

Nykyisessä inkarnaatiossaan esityksen näyttelijät sisältävät laajan valikoiman hahmoja ja persoonallisuuksia. Apuisännät Billy Costa ja Lisa Donovan sekä tuottajat Justin Aguirre, Winnie Akoury ja Dominick Famularo ovat myös ohjelmassa Siegelin kanssa.

19. toukokuuta 2021, noin kello 9.20, Siegel ilmoitti lähetyksessä, että hänen pomonsa olivat käskeneet hänet lopettamaan keskustelun Demi Levaton ilmoituksesta, jonka mukaan ne eivät ole binäärisiä, ja hän lopetti äkillisesti lähetyksen sanoilla 'Matty ulos'. Myöhemmin samana päivänä WCVB5 vahvisti, että Siegel palaa esitykseen seuraavana päivänä.

Matt Siegel ilmoitti jäävänsä eläkkeelle Matty in the Morningista 3. toukokuuta 2022 kahden viikon selittämättömän poissaolon jälkeen.

Lue myös: Jeff Jimersonin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Henkilökohtainen elämä:

Matty aamulla sairaus

Siegel ja hänen vaimonsa Maryanne asuvat Newtonissa, Massachusettsissa. Alexandra, Lilly ja Chloe sekä Olivia ovat hänen neljä lastaan. Alexandra Siegel on esiintynyt Funny or Dien videoissa, vieraili ABC Familyn Switched at Birthissä ja HBO:n 'Eastbound & Down' -sarjassa ja esiintyi Taco Bellin 2014-mainoksessa 'Hello Father' ja sen vuoden 2016 jatko-osassa 'Hold My Baby'. .” [7] [8]

Vuonna 2017 ohjaaja Hailey Millar tuotti ' Elämäni ei ole näytelmää ”, lyhyt elämäkertadokumentti Siegelin työstä ja henkilökohtaisesta elämästä.

Mattyn sairaus: Mikä sairaus Matilla on?

Matty aamusairaudessa

Matt Siegel, Matty in the Morningin isäntä, diagnosoitiin Crohnin tauti ollessaan hyvin nuori. Sairaasta huolimatta hän pystyi jatkamaan show-uraansa antamatta terveytensä häiritä.