'Matthew Mcconaughey' vastaa presidentti Bidenin 'asevalvontaa koskevaan' lakiesitykseen: 'Astu oikeaan suuntaan'

Julkkis

WPR

Yhdysvaltain asevalvontalainsäädännöllä on paljon sanottavaa Matthew McConaugheyltä.

Tämä laki on 'realistinen ja kattava alku amerikkalaisen aseväkivallan ongelman ratkaisemiselle', hän sanoi lauantaina Instagram-viestissä nimeltä 'America… the country of AND'.

Yhdessä dioissa sanottiin osittain: 'Tämä lakiesitys säästää viattomia ihmishenkiä pitämällä aseet poissa lakia rikkovilta ja vastuuttomilta käsiltä, ​​jotka pyrkivät kaappaamaan toisen lisäyksen'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Matthew McConaughey (@offiallymcconaughey)

Hän totesi, että kompromissi ja vastustavan kannan vahvistaminen 'ei ole virheetöntä, mutta se on loistava osoitus Yhdysvaltojen valtavasta potentiaalista ja poliittisesta hyveestä'.

'Vapaus JA vastuu, oikeudet JA velvollisuudet, mahdollisuus JA velvollisuudet', sanoo McConaughey Amerikasta.

Näyttelijä tuli tähän johtopäätökseen: ”Hallintomme on ottanut positiivisen harppauksen eteenpäin. Hyödynnetään nyt tilaisuus ja muistutetaan itseämme ja maatamme siitä, mitä meillä on meneillään.'

'Kahden osapuolen turvallisempia yhteisöjä koskeva laki', jonka presidentti allekirjoitti laiksi Joe Biden Lauantaina, sisältää perusasesäännöt sekä rahaa mielenterveyssairaiden tai väkivallan vaarassa olevien auttamiseksi.

'Olen ratifioimassa kahden puolueen asevalvontalakia. Ja kello tikittää. Pelastetut ihmishenget ovat ponnistelujemme tulos. ”Ennen lain allekirjoittamista Valkoisen talon Roosevelt-huoneessa Biden puhui toimittajille.

Kuten Valkoisen talon lehdistötilaisuudessa todettiin, lakiehdotus 'lisää tiettyjä rajoituksia ja rangaistuksia ampuma-aseiden ostamiselle, edistää näyttöön perustuvia parhaita käytäntöjä kouluturvallisuuden alalla, antaa luvan apurahoille mielenterveyspalvelujen saatavuuden laajentamiseksi ja varaa hätärahoitusta mielenterveysresursseihin ja koulujen turvatoimia.'

Useiden viime viikkojen aikana McConaughey on osallistunut yli 30 istuntoon Capitol Hillillä, jotka liittyvät aseiden valvontaongelmiin Yhdysvalloissa. Matthew McConaughey osallistui Valkoisen talon lehdistötilaisuuteen aiemmin tässä kuussa keskustellakseen Texasin Uvalden peruskoulun tragediosta, joka murhasi 19 oppilasta ja kaksi opettajaa 24. toukokuuta.

Puhuessaan Matthew McConaughey vaati, että 'tämän ei pitäisi olla puoluekysymys'. Viranomaiset eivät ole toimineet, vaikka nämä pyssymiehet eivät toiminnallaan loukannut demokraattisia eivätkä tasavaltalaisia ​​arvoja.

McConaughey ja hänen vaimonsa, Camila Alves McConaughey , vietti useita päiviä Uvaldessa, jossa näyttelijä syntyi, tapaamaan uhrien omaisia. Kuultuaan niin monia tarinoita tragediassa kuolleista ihmisistä, he ymmärsivät, että kaikilla perheillä oli sama tavoite: tehdä siitä tärkeä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Mitä väliä sillä on, jos nämä ihmiset kuolevat?' Kokouksessa McConaughey tiedusteli. 'On tärkeää muistaa, että tällä kertaa näyttää olevan selvä ero. Ihmiset alkavat uskoa, että [aseturvallisuuslakien hyväksyminen] on mahdollista.'

Tämän vuoksi McConaughey on viettänyt paljon aikaa Washington D.C.:ssä asevalvonnan puolesta ja on vieraillut 'yli 30 lainsäätäjän molemmilta osapuolilta', mukaan lukien 'senaatin, edustajainhuoneen johtajat' ja varapresidentti Biden.