Matt Lauer Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Matt Lauer on entinen television uutisankkuri Yhdysvalloista. Hänen työnsä NBC Newsin kanssa tunnetaan parhaiten. Hänen ensimmäinen kansallinen esiintymisensä tuli The Today Shown uutisankkurina vuosina 1994–1997, kun hän oli työskennellyt paikallisena uutisjuontajana WNBC:ssä New Yorkissa. Vuodesta 1997 vuoteen 2017 hän oli NBC:n Today-ohjelman toinen juontaja siirtyen uutispöydästä isäntätuoliin.

Lauer oli myös Dateline NBC:n ilta-uutislehden säännöllinen kirjoittaja. Lauer isännöi yhdessä NBC:n kanssa lukuisten olympialaisten avajaisia ​​ja vuotuista Macy's Thanksgiving Day Paradea. NBC irtisanoi Lauerin sopimuksen marraskuussa 2017 saatuaan 'yksityiskohtaisen valituksen kollegalta sopimattomasta seksuaalisesta käyttäytymisestä työpaikalla' ja lisäsi, että verkostolla oli 'syytä ajatella, että tämä ei ehkä ollut yksittäinen tapaus'.

Varhainen elämä ja uran alku

Matt Lauer Net Worth

30. joulukuuta 1957 Matthew Todd Lauer syntyi New Yorkissa. Hänen äitinsä Marilyn Lauer piti putiikkia, kun taas hänen isänsä Jay Robert Lauer työskenteli polkupyörävalmistajassa.

Hän opiskeli Ohion yliopistossa, mutta keskeytti opinnot vuonna 1979 saatuaan WOWK-TV:n palvelukseen Huntingtonissa, Länsi-Virginiassa, jatkamaan uraa televisiossa.

Hän aloitti keskipäivän uutislähetyksen tuottajana ja valmistui kello 18:n lähetystoimittajaksi. ja klo 23. Uutislähetykset vuoteen 1980 mennessä. Lauer palasi lopulta Ohion yliopistoon suorittaakseen perustutkintonsa ja valmistui vuonna 1997 39-vuotiaana.

Lue myös: Coco Austin Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Matt Lauerin palkka ja nettovarallisuus

Matt Lauer, entinen uutisankkuri ja tv-lähetystoiminnan harjoittaja Yhdysvalloissa, jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan 80 miljoonaa dollaria. Vuodesta 1997 vuoteen 2017 hän johti NBC:n 'The Today Show' -ohjelmaa. Vuonna 2017 hän joutui eroamaan, kun väitteet seksuaalisesta häirinnästä nousivat esiin. Matt oli parhaiten palkattu henkilö televisiossa skandaalin ja sitä seuranneen avioeron aikaan, ja hänen nettovarallisuutensa ylitti helposti 120–150 miljoonaa dollaria.

Nettovarallisuus80 miljoonaa dollaria
NBC:n palkka8 miljoonaa dollaria
Omaisuus44 miljoonaa dollaria
Velat ja lainat3 miljoonaa dollaria
Sijoitukset17 miljoonaa dollaria

Ura

Matt Lauer Net Worth

Matt Lauer suoritti 39-vuotiaana kandidaatin tutkinnon Ohion yliopiston Scripps College of Communication, School of Media Arts and Studiesista.

Hän oli aiemmin lopettanut samasta korkeakoulusta keväällä 1979 jatkaakseen uraa televisiossa työskenneltyään tuottajana WOWK-TV:ssä Huntingtonissa, Länsi-Virginian keskipäiväohjelmassa. Hän oli lähetystoimittaja asemalla klo 18. ja klo 23. uutislähetyksiä vuoteen 1980 mennessä.

Lauer alkoi sitten kiertää itärannikkoa isännöimällä erilaisia ​​päivittäisiä uutisia ja chat-ohjelmia. Hän isännöi PM Magazinea useissa paikoissa, mukaan lukien Richmond (1980–1981), Providence (1981–1984) ja New York City (1984–1986).

Kun WNYW peruutti PM Magazinen New Yorkin painoksen vuonna 1986, Lauer ja toinen juontaja Jill Rappaport teki yhteistyötä uudessa ohjelmassa Made in New Yorkissa, joka kesti viisitoista viikkoa.

Sen jälkeen Lauer isännöi yhdessä ABC:n lyhytaikaista päiväsarjaa Fame, Fortune and Romance, joka on jatkoa syndikoidulle Lifestyles of the Rich and Famousille, yhdessä Robin Leachin kanssa. Vuosina 1987–1989 Lauer palasi paikalliseen televisioon ja isännöi ohjelmia Philadelphiassa ja Bostonissa kahden vuoden ajan. Tänä aikana hän raportoi ESPN:lle ja ankkuroi viihdeuutisia HBO:lle.

Matt Lauer palasi New Yorkiin syyskuussa 1989, tällä kertaa WWOR-TV:ssä, jossa hän isännöi 9 Broadcast Plazaa, kolmen tunnin suoraa haastatteluohjelmaa.

Hän poistui ohjelmasta, kun se alkoi varata 'tabloid'-vieraita ja -lehtiä, sekä kieltäytyi hänen mukaansa live-lukemasta Dial-a-Mattress -mainoksia lähetyksessä. Richard Bey otti Lauerin tehtävän WWOR-TV:ssä, ja 9 Broadcast Plazasta tuli The Richard Bey Show.

Kushner-Locke Company palkkasi Matt Lauerin isännöimään pilottia nimeltä Day in Court vuonna 1990. Sen tuotti maineikas tuottaja David Sams, joka auttoi käynnistämään The Oprah Winfrey Shown kansalliseen syndikaatioon.

Kun ohjelma siirtyi sarjaan, se nimettiin uudelleen Trial Watchiksi ja esitettiin NBC-verkossa kahden kauden ajan. Kun ohjelma valittiin päivittäiseksi sarjaksi, NBC korvasi Lauerin Robb Wellerillä isäntänä.

Lauer ampui pilotin World Wrestling Federationin kehonrakennus-spinoffiin, World Bodybuilding Federation for USA Networkiin, nimeltään WBF BodyStars, mutta WWF:n omistaja/puheenjohtaja Vince McMahon päätti lopulta itse isännöidä ohjelmaa. Lauer isännöi Etc.-etc.-ohjelmaa, Travel Channel -ohjelmaa Willow Bayn kanssa vuonna 1991.

Lue myös: Leila George Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Työskentele muiden projektien parissa

Matt Lauer Net Worth

Vuoden 2006 alussa Matt Lauer vieraili Will & Gracessa omana itsenään. Lauer ja hänen tyttärensä Romy isännöivät Sesame Beginnings: Exploring Together -jaksoa, Sesame Streetin suoraan DVD:lle lähetettävää jaksoa marraskuussa 2006.

Discovery Channelilla Lauer isännöi The Greatest American -ohjelmaa, joka sisälsi internet- ja puhelinäänestyksen voittajan selvittämiseksi. Lauer suhtautui kriittisesti omaan esitykseensä ja väitti, että se suosi tunnettuja hahmoja vähemmän kulttuurisesti vaikuttavien sijaan.

3. kesäkuuta 2009 hän oli vuoden 2009 luokkapäivän puhuja Harvardin yliopiston perustutkinnon valmistumisseremonioissa.

Lauer esiintyy vuoden 2009 elokuvassa Land of the Lost, vuoden 2011 elokuvassa The Beaver ja suoraan DVD:lle lähetetyssä animaatiossa Curious George 2: Follow That Monkey! kuin itseään.

Hän esiintyi myös vuoden 2011 elokuvissa Drew Peterson: Untouchable ja Tower Heist, ja arkistomateriaalia hänestä voidaan nähdä vuoden 2015 elokuvassa Straight Outta Compton ja vuoden 2017 elokuvissa Lady Bird ja I, Tonya. Hän esiintyy myös tv-elokuvissa Sharknado 2: The Second One ja Sharknado 3: Oh Hell No! itsensä roolissa.

Vaimo

Vuodesta 1982 vuoteen 1989 Matt Lauer oli naimisissa televisiotuottaja Nancy Alspaughin kanssa. Heillä ei ollut lapsia. Myöhemmin hän meni naimisiin Annette Roque , hollantilainen malli, jonka hän tapasi sokkotreffeillä heinäkuussa 1997. Viiden kuukauden seurustelun jälkeen Lauer kosi Roquea, ja he menivät naimisiin 3. lokakuuta 1998 Bridgehamptonissa New Yorkissa.

Jack Lauer (s. 26. kesäkuuta 2001), Romy Lauer (s. 2. lokakuuta 2003) ja Thijs Lauer ovat heidän kolme lasta (s. 28. marraskuuta 2006). Roque haki avioeroa Lauerista vuonna 2006 ollessaan raskaana poikansa Thijsin kanssa väittäen, että tämä oli altistanut hänelle 'henkistä väkivaltaa, suurta henkistä ja emotionaalista kärsimystä, nöyryytystä, kidutusta ja ahdistusta'.

Matt Lauer Net Worth

He tekivät sovinnon viikkoja myöhemmin. Lauer ja Roque erosivat virallisesti 7. syyskuuta 2019 lähes kahden vuoden eron jälkeen hänen vuoden 2017 seksuaalisesta häirinnästä syytettynä.

Lue myös: Tiffany Haddish Net Worth 2022: Amerikkalainen tanssija, näyttelijä ja koomikko tulot, ura ja muita päivityksiä!

Henkilökohtainen elämä

Matt Lauer oli naimisissa televisiotuottaja Nancy Alspaughin kanssa vuosina 1982–1988, mutta heidän avioliittonsa päättyi eroon. Hän oli naimisissa hollantilaisen mallin Annette 'Jade' Roquen kanssa vuonna 1998 seurusteltuaan toisen television uutislähettäjä Kristen Gessweinin kanssa vuoteen 1996 asti. Roque on ollut esillä Revlonin 'Maailman unohtumattomimmat naiset käyttävät Revlonia' -mainoksissa.

Matt Lauer Net Worth

He erosivat väliaikaisesti Roquen kolmannen raskauden aikana vuonna 2006, mutta he tekivät sovinnon Roquen hakiessaan avioeroa. Laueriin vuonna 2017 syytettyjen seksuaalisesta häirinnästä pari erosi. Lauer suostui maksamaan Roquelle 20 miljoonan dollarin avioeroratkaisun heinäkuussa 2019, ja pari erosi 7.9.2019.