Matt ja Amy Roloff tapaavat LPBW:n perhetilan draaman keskellä: Negatiiviset ihmiset, ole hyvä ja mene pois

Julkkis

WPR

Pienten ihmisten entiset suuressa maailmassa Perhekonfliktit Roloff-tiloilla johtivat Matt ja Amy Roloffin jälleennäkemiseen kumppaneidensa kanssa.

Matt, 60, ja hänen tyttöystävänsä Caryn Chandler poseerasivat tässä kauniissa ulkomuotokuvassa. Entinen vaimo 57 ja hänen miehensä Chris Marek sekä tuttuja parin menneisyydestä liittyivät heihin.

Mikä upea kuva kannustamiseksi! Otan tämän pois tieltä nyt: lauantaina 25. kesäkuuta patriarkka julkaisi Instagramiin kuvan, jossa oli viesti 'Kausi'. Vastustajien on aika mennä armollisesti. Mumisesi ei ole tarpeeksi hyvä tulla kuulluksi, koska sinulta puuttuu tarvittava arvostelukyky.

Matt ja Amy Roloff tapaavat LPBW:n perhefarmidraaman keskellä

Zach Roloffin isä ja poika olivat kiistanalaisia, kunnes he sytyttävät romanssinsa uudelleen. Perheen omaisuus oli kiistanalaisten keskustelujen kohteena Mattin isän ja hänen välillään, ja Matt päätti lopulta laittaa myyntiin 16 hehtaarin maatilaa, mukaan lukien entisen perheen kodin ja navetan.

'Myrkyllisyys' oli sana Zach tapasi kuvailla skenaariota isänsä kanssa kauden 23 avauksessa, jonka hän oli toivonut toistavansa omien lastensa kanssa.

Entinen jalkapalloilija, joka 'loukkasi' isänsä kieltäytymisestä antaa hänelle omaisuutta, sanoi tunnustessaan: 'Koko asia oli outoa.' Yhtäkkiä hän keksii tekosyitä ja syitä, miksi emme pysty hoitamaan maatilaa. ”

Katso tämä postaus Instagramissa

@amyjroloff jakama viesti

Amy oli aiemmin tukenut lastaan ​​ja tajusi, että hänen exänsä olisi pitänyt valita 'korkeampi polku' tässä tilanteessa.

Amy kertoi Us Weeklylle kesäkuussa 2022: 'Olemme kuulleet kautta aikojen, että tämä tulee olemaan osa perhettä, tästä tulee perintö.' Joskus muutos ei ole miellyttävää, mutta 'ehkä jossain vaiheessa voimme kaikki mennä eteenpäin ja katsoa, ​​kuinka voimme kaikki palata yhdessä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Myllerryksestä huolimatta Zach Roloffin perhe kokoontui toukokuussa 2022 hänen poikansa Jacksonin viidennen syntymäpäivän juhliin. Zach kertoi Entertainment Tonightille: 'Vauvat ja syntymäpäivät ja kaikki antavat mahdollisuuden tuoda kaikki yhteen.' 'Kaikilla on paljon mustelmia tunteita. Emme ole vapautettu vastuusta tässäkään. Se on juuri niin kuin se on. ”