Matt Bomer kaipaa 'White Collar' -kolari Willie Garsonia 1-vuotispäivänään!

Uutiset

WPR

Aina Hänen sydämessään. Willie Garsonin kuolemasta on kulunut vuosi, kun Matt Bomer kunnioitti vanhaa valkokauluskollegaansa.

Kaipaan tätä miestä. Syyskuun 21. päivänä 44-vuotias näyttelijä lähetti viestin Instagramissa. Willie, tulen aina rakastamaan sinua.

Kokoelma kuvia Magic Mike -näyttelijän ajasta White Collarissa Garsonin kanssa julkaistiin verkossa. USA Network -sarjassa vuosina 2009–2014 pari esitti Neal Caffreyta ja Mozziea.

Eräs ihailija vastasi Bomerin vilpittömään kommenttiin sanomalla: 'Hän oli fantastinen näyttelijä ja te kaksi olitte yksi suosikkiystävistäni televisiossa.'

Eräs eri kannattaja kirjoitti: ”Nämä kuvat tuovat mieleen upeita muistoja siitä, kun näin teidät molemmat yhdessä näytöllä. Edelleen yksi suosikki-TV-sarjoistani koskaan.

Garson kuoli 21. syyskuuta 2021 57-vuotiaana taisteltuaan peitellysti haimasyövän kanssa.

Keskiviikkona edesmenneen näyttelijän poika Nathen jakoi muutaman kuvan heidän yhteisestä elämästään sekä viestin isälleen.

Matt Bomer kaipaa

'Vau. En voi uskoa, että on kulunut jo vuosi siitä, kun tämä komea, kaljuuntuva mies, jota voisin ylpeänä kutsua isäksi, lähti pois. Hänen päänsä lisäksi uskon, että kaipaan eniten hänen nauruaan ja virnistystään, hän sanoi Instagram-viestissä.

'Koska tiesin, että muut liittyivät häneen usein heidän nauraessa. Hän kykeni keskustelemaan kenen tahansa tapaamansa kanssa ja saada heidät nauramaan tai kiusallisesti hymyilemään vitsille, jonka hän oli luultavasti juuri kertonut heille.

Nathenin, jonka Garson adoptoi vuonna 2010, mukaan 'Hän ei ollut vain isäni, hän oli paras ystäväni ja mentorini ennen kuin edes tajusin, mitä se tarkoitti. Kun olin nuorempi, hän motivoi minua tekemään enemmän kuin koskaan uskoin pystyväni, ja sen seurauksena pyrin jatkuvasti kehittymään. Jos ei olisi häntä, en olisi siellä missä olen nyt. Jos ei hän olisi, en olisi se kuka olen.

Elämä 'tulee ja menee liian nopeasti', 21-vuotias sanoi ennen kuin kehotti seuraajiaan 'vaalimaan kaikkia ja sanomaan hei vieraalle silloin tällöin, koska koskaan ei tiedä, milloin voisit tavata seuraavan parhaan ystäväsi. ” 'Isäni ja minä tapasimme sillä tavalla', hän jatkoi. Isä, kiitos kaikista oppitunneista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Matt Bomerin (@mattbomer) jakama viesti

Tunteellinen viesti sai nopean vastauksen Bomerilta, joka sanoi: 'Nathen, tämä on hämmästyttävää. Kaipaan häntä todella, todella. Hänellä oli ainutlaatuinen kyky saada minut hymyilemään ja tuntemaan oloni nähdyksi. Hän on varmasti iloinen nuoresta miehestä, josta olet tullut, tiedän sen. Sinulla on paljon tätä päivää.

Nathenin vaikeana päivänä Kristin Davis, joka näytteli Garsonin kanssa tv-sarjassa Sex and the City, kirjoitti: 'Voi Nathen lähettää sinulle kaikki rakkautemme! Tunnen hänet kanssamme tänään, kun olemme kaikki yhdessä. Muistan kaikki vitsit, joita hän löi, kun teimme kaikki nämä asiat yhdessä aiemmin. Olet tervetullut tähän.

Keskiviikkona Davis - joka näytteli yhdessä Garsonin kanssa Stanford Blatchina HBO-sarjassa ja sen vuoden 2021 jatko-osassa And Just Like That - julkaisi Nathenin lausunnon omalla sosiaalisen median sivullaan. Davis näytteli myös Charlotte Yorkia.

'@Willie.Garson on joku, jota tulemme kaipaamaan. Varsinkin tänään”, 57-vuotias näyttelijä painotti Instagram Storyssaan. @Nathen Garson, rakastan sinua.