Matt Bomer ja Jonathan Bailey esittävät Secret Loversia uudessa historiallisessa draamassa

Julkkis

WPR

Uuden aikakauden draamassa Jonathan Bailey ja Matt Bomer esittävät salaisia ​​rakastajia, ja idea saa meidät kaikki kuolaamaan.

Thomas Mallonin samannimiseen romaaniin perustuvaan rajoitettuun Showtime-sarjaan 'Fellow Travellers' on valittu upeat näyttelijät.

Äskettäin Fordhamin yliopistosta valmistunut, kiivaasti uskonnollinen Bailey esittää Tim Laughlinia; Bomer esittää Hawkins Fulleria, karismaattista ulkoministeriön upseeria, joka välttelee tekemisiä naisten kanssa, kunnes tapaa Baileyn.

Allison Williams , 'Girlsin' entinen näyttelijä, esittää Lucy Smithiä, senaattorin tytärtä ja Hawkinsin läheistä ystävää.

Matt Bomer ja Jonathan Bailey esittävät Secret Loversia uudessa historiallisessa draamassa

Showtime:n mukaan kahdeksanosainen sarja on 'eeppinen rakkaustarina ja poliittinen trilleri, joka kuvaa kahden hyvin erilaisen miehen myrskyisää intohimoa, jotka tapaavat McCarthyn aikakauden Washingtonin varjoissa'.

Kukkiva romanssi Hawkinsin ja Timin välillä alkaa Yhdysvaltain senaattori Joseph McCarthyna ja syyttäjänä Roy Cohn julistaa sodan 'kumouksellisia ja seksuaalisia poikkeamia vastaan'.

1950-luvun lopulla, ja se jatkuu neljän vuosikymmenen ajan, kun hahmot kohtaavat Vietnamin sodan vastaisissa mielenosoituksissa, sitten AIDS-kriisissä 1980-luvulla.

Romanssi-minisarjassa Bailey ja Bomer näyttävät tyytyväisiltä saadessaan työskennellä yhdessä. Aamulla 11. heinäkuuta Bomer kiitti Instagramissa seuraajiaan heidän tuestaan ​​ja kirjoitti: 'Olen pitänyt tätä piilossa jo jonkin aikaa.

Olen todella innoissani saadessani osallistua Fellow Travelers -tapahtumaan näyttelijä @jbayleafin kanssa, jota arvostan ja arvostan enemmän kuin sanat voivat ilmaista.

Matt Bomer ja Jonathan Bailey esittävät Secret Loversia uudessa historiallisessa draamassa

Myös Allison Williams on upea esiintyjä! Niin innoissaan, että tämä kertomus on heidän käsissään, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan sen heidän kanssaan.'

Instagramissa Bailey jakoi ajatuksensa aiheesta 'Se on hieno kerronta. Uskomattoman lahjakas. INNOSTUNUT olla osa tätä', Bomer vastasi, 'niin kiitollinen, että saan työskennellä kanssasi tämän asian parissa!'

'Fellow Travellers' -elokuvan tuotanto alkaa Torontossa myöhemmin tässä kuussa, vaikka julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. 'Bridgertonin' kolmannen kauden kuvaukset eivät todennäköisesti häiritse 'Bridgertonin' kauden toisen kuvauksia.

Hänen uusimpia ponnistelujaan ovat 'Doom Patrol', 'The Boys in the Band' ja 'The Sinner', rikosdraamasarja. Baileyn ja Bomerin kemian seuraavassa minisarjassaan odotetaan olevan poissa tästä maailmasta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: