Master P Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Master P:n nettovarallisuuden arvioidaan olevan 200 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Mestari P vai Percy Jackson? Robert Millerin musiikillinen ura on tuonut hänelle paljon mainetta ja suosiota. Hän on myös muun muassa näyttelijä, liikemies, koripalloilija, levytuottaja ja hyväntekijä.

Hän on myös No Limit Recordsin levy-yhtiön perustaja, joka lanseerattiin uudelleen nimellä New No Limit Records Universal Recordsin ja Koch Recordsin kanssa. Guitar Music Entertainment nimettiin uudelleen No Limit Recordsiksi.

Se tunnetaan tällä hetkellä nimellä No Limit Forever Records. Master P on P. Miller Enterprisesin toimitusjohtaja ja on saavuttanut valtavaa menestystä musiikillisella urallaan.

Aikainen elämä

Master P Net Worth

Mestari P , entinen Percy Robert Miller, syntyi ja kasvoi Calliope Projectsissa New Orleansissa Louisianassa. Mestari P, kuten Jay Z, varttui suuressa köyhyydessä ja asui yhdessä maan vaarallisimmista asuinalueista.

Hän meni Booker T Washington High Schooliin ja menestyi koripallojoukkueessa. Tämän seurauksena hän pystyi varmistamaan täyden urheilustipendin Houstonin yliopistossa.

Hän keskeytti koulun ja meni Merit Collegeen Oaklandiin, Kaliforniaan, opiskelemaan liiketaloutta. Hän lopetti myöhemmin myös Merit Collegen väittäen, että korkeakoulu ei ollut häntä varten. Hänen isoisänsä kuoli traagisesti työtapaturmassa vuonna 1990, jolloin hän sai 10 000 dollarin vakuutusmaksun.

Näillä rahoilla Master P avasi No Limit Recordsin Richmondissa, Kaliforniassa.

Hän vaihtoi levykaupasta levy-yhtiöksi, koska hän huomasi siellä paremman liiketoimintamahdollisuuden. Isoisänsä kuoltua mestari P ryhtyi säveltämään musiikkia ja yrittämään rakentaa itselleen mainetta.

Lue myös: Jessica Simpson Net Worth 2022: Amerikkalainen laulaja, näyttelijä, yrittäjä ja tv-persoonallisuustulot!

Mikä on Master P:n nettoarvo?

Master P Net Worth

Master P on 200 miljoonan dollarin plus rap-moguli, yrittäjä ja elokuvatuottaja Yhdysvalloista. Master P oli yksi hip-hopin menestyneimmistä artisteista 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Hän on edelleen yksi maailman rikkaimmista räppareista ja liikemiehistä.

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Ikä:viisikymmentä
Syntynyt:29. huhtikuuta 1970
Alkuperämaa:Yhdysvallat
Varallisuuden lähde:Yrittäjä
Viimeksi päivitetty:2022

Ura

Mestari P:llä on niin monia ammatteja, että olisi mahdotonta valita vain kahta tai kolmea. Hänen nettovarallisuutensa on kasvanut useista lähteistä, mukaan lukien hänen työpaikkansa räppärinä, yrittäjänä ja joskus näyttelijänä.

Hän peri 10 000 dollaria isoisältään asuessaan edelleen Oaklandissa. Hän käytti rahat No Limit Records -levykaupan avaamiseen.

Tutustuttuaan asiakkaidensa mieltymyksiin hän päätti tehdä liikkeestä levy-yhtiön vuonna 1990. Vuoden 1990 kasetille ilmestynyt EP 'Mind of a Psychopath' oli hänen ensimmäinen julkaisunsa.

Tämä julkaistiin osana superryhmää nimeltä The Real Untouchables, josta käytetään yleisesti lyhennettä TRU ja johon kuului kaksi hänen sisaruksiaan. Kevin, Master P:n toinen veli, murhattiin New Orleansissa samana vuonna.

Master P on julkaissut ja tuottanut musiikkia jatkuvasti debyyttialbumistaan ​​Get Away Clean vuonna 1991. Hänen asemansa maanalaisessa gangsta rap -skenessä nousi muutaman muun sooloalbumin ja TRU-yhteistyön myötä.

Master P Net Worth

Hän päätti siirtää levy-yhtiön New Orleansiin vuonna 1995, missä hän jatkoi valtakuntansa laajentamista. Siitä lähtien hän on äänittänyt useita albumeita vaihtelevalla menestyksellä.

Mr. Ice Cream Man ja Ghetto D, joista jälkimmäinen sisältää hänen tunnetuimman kappaleensa 'Make ‘Em Say Uhh!' Ensimmäisellä viikollaan Ghetto D myi yli 260 000 kappaletta ja saavutti kolminkertaisen platinalevyn. MP Da Last Don, suosittu albumi, julkaistiin vuonna 1998.

Albumi debytoi Billboard-listan ykkösenä ja myi yli 400 000 kopiota ensimmäisellä viikollaan, ylittäen Ghetto D:n. Samana vuonna Master P julkaisi elokuvan musiikin rinnalle.

Game Face, Master P:n kymmenes studioalbumi, julkaistiin vuonna 2001. Vuonna 2004 hän julkaisi yhdennentoista studioalbuminsa. Mestari P ja hänen poikansa Lil Romeo perustivat riippumattoman levy-yhtiön Guitar Music vuonna 2005 ja julkaisivat hurrikaani Katrinan uhreille omistetun albumin.

Vuonna 2007 he tekivät yhteistyötä albumilla, jota myytiin 32 000 kappaletta ympäri maailmaa. Master P teki yhteistyötä, levytti ja kiertui sekä julkaisi mixtapeja vuosittain. We All We Got, hänen kuudes yhteistyösekoitus bändinsä No Limit Boysin kanssa, julkaistiin tammikuussa 2017.

Lue myös: Mike Lindell Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Master P Net Worth

Sonya Miller ja Master P avioituivat vuonna 1989. He ovat seitsemän lapsen vanhempia. Millerin entinen vaimo väitti, että räppäri omistaa 31 taloa eri puolilla maata, 13 autoa ja 45 tuottoisaa yritystä, kun hän jätti avioerohakemuksen vuonna 2014.

Hän totesi lisäksi, että yrityksen oman tilintarkastuksen mukaan No Limit Recordsin arvo oli 136 miljoonaa dollaria ja Master P:n arvo 350 miljoonaa dollaria hänen imperiuminsa huipulla. Hän tavoitteli 40 prosenttia hänen omaisuudestaan. Vuonna 2014 avioero saatiin päätökseen salaisin ehdoin.

Mestari P työskentelee omien organisaatioidensa, P Millerin nuorisokeskusten ja P Millerin kodittomien ruokasäätiön kanssa auttaakseen heikossa asemassa olevia yhteisöjä.

Memphisissä Tennesseen osavaltiossa hänelle annettiin kaupungin avain heinäkuussa 2005. Vuonna 2007 mestari P kiinnostui enemmän politiikasta ja rohkaisi ihmisiä äänestämään julkisesti.

Mestari P oli Illinoisin senaattorin varhainen tukija Barack Obaman ehdokkuudesta sekä hänen presidentinvaalikampanjastaan. Kongressiedustaja Maxine Waters antoi mestari P:lle ja hänen pojalleen Lil' Romeolle erityistunnustustodistuksen huhtikuussa 2010. Isän ja pojan tiimi isännöi lihavuuden vastaista mielenosoitusta Michelle Obaman kanssa vuoden 2010 lopulla.