Massiivinen vastaisku! Fanit ovat vuosien ajan pyrkineet kiinnittämään huomiota Kim Kardashianin skimeihin

Julkkis

WPR

Skims, Kim Kardashianin lounge-, muotoilu- ja alusvaatteita valmistava yritys, on tuttu nimi kaikkialla maailmassa! Kesti kuitenkin muutaman vuoden ennen kuin entinen KUWTK-tähti saavutti sen mainetta, josta hän nyt nauttii.

Todellisuudessa yrityksen ongelmat alkoivat heti sen perustamisen jälkeen vuonna 2019. Hänen nimensä Kimono -näytelmä kuvaa myös perinteistä japanilaista kimonoa, jota hän käytti inspiraationa muotovaateyrityksensä alkuperäiselle nimelle.

Pian nimen julkistamisen jälkeen monet ihmiset vastustivat sitä ja väittivät, että se oli kulttuurisesti epäherkkä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kim Kardashianin (@kimkardashian) jakama viesti

'Käytämme kimonoja juhlistaaksemme hyvää terveyttä, lasten kasvua, kihlauksia, avioliittoja ja valmistujaisia ​​sekä hautajaisissa', eräs japanilainen nainen kertoi tapauksesta.

Japanilaisen naisen mukaan Yuka Ohishi , 'se on juhlamekko, ja se on periytynyt perheissä vuosikymmenten ajan.'

Se ei edes muistuta kimonoa – hän valitsi vain termin, jossa on Kim – näillä muotovaatteilla ei ole kunnioitusta sille, mitä vaate itse asiassa edustaa kulttuurissamme.

Kim Kardashian muutti nimeä vastareaktion seurauksena.

Kardashians-tähti ilmoitti elokuussa 2019, että Skims tulee olemaan hänen brändinsä nimi.

kim kardashian skim-malleja fanien yksityiskohtien arvostamana

Ennen kuin Kim selitti, miksi hän valitsi nimen Skims, hän kirjoitti Instagramissa: ”Fanini ja seuraajani ovat minulle valtava inspiraatio – kuuntelen aina heidän ajatuksiaan ja mielipiteitään ja olen niin kiitollinen, että he antoivat ideansa uudelle yrityksen nimelle. ”

Minua kiehtoo, että vaatteet ovat niin lähellä jonkun ihoa, ja niissä on pehmeät ja tukevat kankaat, jotka tuovat esiin kehomme parhaat elementit.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: