Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Julkkis

WPR

Hukkumiskuolema on vaatinut kokeneen näyttelijän Mary Maran hengen. Ray Donovan ja ER olivat hänen suosituimpia roolejaan. New Yorkin osavaltion poliisin lausunnon mukaan Maryn ruumis sijaitsi St. Lawrence Riverissä Cape Vincentissä New Yorkissa 26. kesäkuuta kello 8.10. Kun Mary saapui sisarensa kesämökille Syracusaan, New Yorkiin, hän asui kaupungissa. Hän oli onnettomuuden aikaan 61-vuotias.

Tässä vaiheessa uhri näyttää hukkuneen uiessaan, varhaisten tutkimustulosten mukaan. Jefferson County Medical Examiner's Office vastaanotti uhrin ruumiin, jossa ei ollut merkkejä rikoksesta, ja se suorittaa ruumiinavauksen kuolinsyyn selvittämiseksi. Tarkempia tietoja tutkinnasta kerrottiin lehdistötiedotteessa.

Hänen edustajansa antaman lausunnon mukaan Mary 'oli yksi parhaista näyttelijöistä, joita olen koskaan tavannut', Craig Dorfman sanoi lausunnossaan In Touchille. 'Muistan elävästi nähneeni hänet lavalla Mad Forest Off-Broadwayssa vuonna 1992', hän sanoi. Rakastin häntä, koska hän oli eloisa, huvittava ja todella ainutlaatuinen. Hänellä oli omistautunut seuraaja. Tiedän, että häntä tullaan kaipaamaan.'

Mary esiintyi yhdeksässä ER-jaksossa vuosina 1995-1996 Loretta Sweetina, hahmona, jossa hän oli aiemmin esiintynyt sivunäyttelijänä. Vuonna 1994 sarja debytoi ja siitä tuli nopeasti NBC:n suosituin draamasarja.

Mary valittiin tarkastaja Bryn Carsoniksi Don Johnsonin poliisisarjassa Nash Bridges CBS:llä. Hän esiintyy 23 jaksossa vuosina 1996-1997. 1990-luvun lopulla ja alkupuolella Mary vieraili sellaisissa menestyneissä sarjoissa kuin NYPD Blue, Law & Order, Ally McBeal, The West Wing, The Practice, Third Watch ja Star Trek : Yritys.

Vuonna 2009 hän näytteli Valerie Hodgesia Showtime's Dexterissä ja esiintyi Shamelessissa vieraana vuonna 2013. Samana vuonna kuin Mrs. Sullivan, hän esiintyi Ray Donovan pitääkseen Showtime-sopimuksensa.

Kun Mary oli pieni tyttö, hän asui Syracusassa, New Yorkissa, nuorimpana neljästä lapsesta. Lukioaikanaan hän osallistui aktiivisesti teatteriin ja esiintyi useissa tuotannoissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kuolintodistus: Hän perusti paikallisen teatteriryhmän ja opiskeli San Franciscon yliopistossa 1980-luvulla kuolintodistuksensa mukaan. Vuonna 1988 Mary suoritti maisterin tutkinnon Yalen draamakoulusta, jossa hän oli aiemmin opiskellut. Vuonna 2020 näyttelemisestä eläkkeelle jäänyt Mary muutti takaisin New Yorkin osavaltion yläosaan New Yorkista ja Los Angelesista.