Mary J Blige Avioero: Miksi Blige jätti Kendu Isaacsin?

Julkkis

WPR

Mary Jane Blige on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka syntyi 11. tammikuuta 1971. Blige, jota kutsutaan usein 'hip-hop soulin kuningattareksi', on voittanut 10 Billboard Music Awards -palkintoa, neljä American Music Awards -palkintoa, Primetime Emmy -palkinto ja yhdeksän Grammy-palkintoa.

Hän oli ensimmäinen henkilö, joka oli ehdolla sekä näyttelijänä että lauluntekijänä samana vuonna, kun hän sai ehdokkaita sekä sivuroolistaan ​​vuoden 2017 elokuvassa Mudbound että sen alkuperäisestä kappaleesta Mighty River.

Hän on myös saanut kolme Golden Globe - ja kaksi Oscar-ehdokkuutta.

Mary J. Bligen avioero Kendu Isaacsista

Uuden vuosituhannen alussa Martin “Kendu” Isaacs ja Mary J. Blige alkoi seurustella. He menivät myöhemmin naimisiin vuonna 2003. Huolimatta avioliitostaan ​​Bligen kanssa, julkkismanageri ja levytuottaja Isaacs on yleensä välttynyt valokeilassa.

Lue lisää: Simona Halep Avioero: ovatko Simona ja Tuni Iuruc todella eroamassa?

Monien vuosien ajan Blige kutsui Isaacsia ritarikseen kiiltävässä panssarissaan ja todellisena rakkautensa. Pinnalla asiat näyttivät olevan kunnossa, mutta ajan kuluessa ne eivät olleet.

mary j blige avioero

Kun Blige lopulta haki avioeroa vuonna 2016, hän väitti People-lehden hankkimissa oikeudenkäynneissä, että Isaacs oli käyttänyt yli 420 000 dollaria 'matkakuluihin', jotka koskivat naista, jonka kanssa hänellä oli suhde heidän avioliittonsa aikana. Hän lisäsi, että hän käytti runsaasti rahaa muihin tyttöystäviin.

Blige väitti, että Isaacs käytti Mercedestä, jonka vuokrasopimus oli jo maksettu etukäteen, ja että Isaacs oli pidättänyt häneltä 'Grammyt ja muut saavutuspalkinnot'.

”I’m Goin’ Down” -kappaleen laulaja jatkoi kertomalla, että hän oli ollut perheen ainoa elättäjä pitkään ja että häntä kiusasivat velvollisuudet, joiden hän väitti olevan yli 10 miljoonaa dollaria.

Mary J. Bligen elämä Kendu Isaacsin eron jälkeen

Vain muutama tunti ennen vuoden 2018 Oscar-gaalaa, jolloin Blige oli ehdolla näyttelijä- ja lauluntekijäkategorioissa Mudbound-elokuvassa, Bligen ja Isaacsin välinen avioero saatiin virallisesti päätökseen.

Vuonna 2017 julkaistiin Mary J. Bligen kahdestoista albumi, Naisen vahvuus, joka oli omistettu ylä- ja alamäkiin, joita hän oli kokenut erottuaan pitkäaikaisesta aviomiehestään.

BBC Radio 1Xtra:n haastattelussa vuonna 2019 Blige pystyi valaisemaan hajoavaa avioliittoaan. Hän vain huomautti: 'Hänellä täytyy olla enemmän rahaa kuin minulla, se on varmaa, koska en välitä enää miehistä', kun häneltä kysyttiin, millainen hänen täydellinen miehensä olisi.

mary j blige avioero

Hän huudahti iloisesti: 'Minulla on pallo. 'Minulla on hauskaa. Olen sidottu. Olen henkisesti vapaa. Olen hengetön. Olen vapaa olemaan se, mitä olen, tehdä mitä teen ja vain nauttia elämästäni ja muiden seurasta.

Miksi Mary J. Blige lähti Kendusta?

Heidän avioeronsa aikaan Blige syytti Isaacsia aviorikoksesta. Hän väitti lisäksi, että hän oli käyttänyt varat maksaakseen pitkäaikaisen rakastajatarnsa. Blige puhuu viimeisimmän albuminsa kappaleessa ”Rent Money”, ettei hänellä ole tarpeeksi rahaa vuokran maksamiseen.

Henkilökohtainen elämä

Blige seurusteli R&B-laulaja Cedric “K-Ci” Haileyn kanssa Jodeci-yhtyeestä kuusi vuotta 1990-luvulla. Vuonna 1995 Bligen haastattelussa brittiläiselle televisio-ohjelmalle The Word Hailey kiisti huhut, että he suunnittelisivat häitä. Bligen albumi My Life sai inspiraationsa heidän myrskyisestä suhteestaan.

7. joulukuuta 2003 Blige meni naimisiin Martin 'Kendu' Isaacsin, hänen managerinsa, kanssa.

Lue lisää: Bill Burr Avioero: Mikä oli heidän avioeronsa syy?

Tuolloin Isaacsilla oli nuorempi tytär Briana teini-ikäisestä romanssista kahden lapsen, Nasin ja Jordanin, lisäksi edellisen vaimonsa kanssa. Blige haki avioeroa heinäkuussa 2016 vedoten 'sovittamattomiin ongelmiin'. 21. kesäkuuta 2018 Bligen ja Isaacsin avioero tuli viralliseksi.

mary j blige avioero

Mary J. Blige, joka esiintyy Barack Obamalle vuoden 2012 demokraattien kansalliskokouksessa, on demokraatti.

Blige taisteli huume- ja alkoholiriippuvuutta vastaan, mutta hän on ollut puhdas jo jonkin aikaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR