Martin Scorsese innoissaan katsottuaan A24:n Pearlin: ONGELMIA nukahtaa!

Viihde

WPR

Elokuvantekijä Martin Scorsese väittää, että katsottuaan X-esiosaelokuvan hän oli niin häiriintynyt, että hänellä oli vaikeuksia nukahtaa Pearl-arvostelussaan.

Nähtyään Pearlin Martin Scorsese väittää olleensa niin kauhuissaan, että hänellä oli vaikeuksia nukahtaa. Viime viikonloppuna teattereissa debytoinut Pearl on esiosa X:lle, joka debytoi teattereissa aiemmin tänä vuonna.

1970-luvulla X-niminen elokuvantekijöitä tavoitteleva jengi yritti tehdä aikuisille suunnatun elokuvan Teksasissa sijaitsevassa maalaistalossa, jonka omistavat Pearl, iäkäs nainen, ja Howard, hänen miehensä. Uusi elokuva Pearl, jonka otsikko on osuvasti An X-traordinary Origin Story, esittelee nimellisen konnan vuonna 1918. Pearl huolehtii kuolevasta isästään, samalla kun hänen hallitseva äitinsä valvoo häntä ja haaveilee elokuvatähdestä.

Mia Goth palaa esiosaan samannimisen hahmon teiniversiona. David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland ja Emma Jenkins-Purro täydentävät sivuosaa näyteltyään iäkästä Pearl in X -elokuvaa (sekä viimeistä naispuolista Maxinena). ).

Pearlin, jonka Ti West ja Goth ovat käsikirjoittaneet, ohjaa jälleen West. Pearl, joka kuvattiin salaa peräkkäin edellisen elokuvan kanssa, sai maailmanensi-iltansa Venetsian kansainvälisillä elokuvajuhlilla saadakseen kiitosta Westin ohjauksesta ja Gothin esityksestä.

Sen jälkeen, kun Pearl julkaistiin laajalti 16. syyskuuta, se on nyt ansainnut positiivisen arvion tunnetulta ohjaajalta Martin Scorsese .

Slash Filmin julkaiseman Scorsesen Pearl-arvostelun mukaan kauhuelokuva on 'villi, hypnoottinen ja aidosti pelottava'. Itse asiassa elokuvantekijän mielestä Pearl oli niin huolestuttava, että hänellä oli vaikeuksia nukahtaa sen nähtyään.

Martin Scorsese innoissaan katsottuaan A24:n Pearlin: ONGELMIA nukahtaa!

X:n edeltäjä 'tuotettiin täysin vastakkaisessa elokuvatilassa (ajattele 50-luvun Scope-värimelodraamoja),' Scorsese sanoi aiemmin Pearl-analyysissään.

Ei ole yllättävää, että Scorsese, omistautunut cinephile, teki vaikutuksen Westin kyvystä tuottaa elokuva, joka erosi suuresti X:stä teknisen värikuvauksensa ja pidemmän keston suhteen. Scorsese oli luultavasti hämmästynyt myös Pearlin kunnianosoituksista erinomaisille Hollywood-elokuville Ihmemaa Oz .

Mitä tulee Pearlin sokkitekijään, Scorsese ei ollut ainoa, jolla oli univaikeuksia katsottuaan joitain graafisimpia kuvia, kuten lopputekstikohtauksen, pään mestauksen ja alligaattorin ruokinnan.

Mutta kun otetaan huomioon, että Scorsese on tuskin lempeä elokuvantekijä ja hän on ohjannut joitain kauhistuttavan väkivaltaisia ​​elokuvia, kuten Taxi Driver, Goodfellas, Casino tai vähemmän tunnettu Age of Innocence, tämä on sitäkin hämmästyttävämpää.

On selvää, että Westin johtajuus ja teknologinen osaaminen pystyivät saamaan aikaan jotain todella ainutlaatuista. Kaikista hehkuvista arvosteluista huolimatta ehkä se tosiasia, että Pearl aiheutti legendaarisen Martin Scorsesen unettomia öitä, kertoo paljon sen laadusta kauhuelokuvana.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Tuleeko Trinketsin kausi 3 takaisin vuonna 2022?
  2. Onko Flash-kausi 9 valmis julkaistavaksi vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä?