Martin Cumminsin sairaus: Mitä tapahtuu, kun hän kutsuu sydäntä?

Julkkis

WPR

Martin Cummins on kanadalainen näyttelijä, joka esiintyy Riverdalessa Sheriff Kellerina. Hänen teoksiaan ovat Poltergeist: The Legacy, Dark Angel, Away, Ice Men, When Calls The Heart ja monet muut.

Hän aloitti uransa vuonna 1987, ja hänen merkittävimmät esiintymisensä olivat Pilot One CBC-televisiossa. On ollut monia huhuja ja epäilyksiä siitä, että näyttelijät eroavat When Calls the Heartista.

Kuka on Martin Cumminsin vaimo?

Christine Wallace ja Martin Cummis menivät naimisiin 12. heinäkuuta 2013. Christine ei toisaalta ole hänen ensimmäinen vaimonsa. Brandy Ledford oli hänen vaimonsa vuosina 1998-2004.

Martin tapasi ensimmäisen vaimonsa Brandy Ledfordin, amerikkalais-kanadalaisen näyttelijän, 90-luvun puolivälissä.

Martin Cumminsin sairaus

Grayson Cummins on hänen poikansa Brandyn kanssa. Martinilla on myös kaksi tytärtä Christinen kanssa, vaikka heidän nimiään ei ole paljastettu.

Grayson Cummins on 19-vuotias nuori mies.

Lue myös: Tim Dunnin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Onko Martin Cummins sairas? Sairaus ja painonpudotus

Martin Cummins ei ole vahvistanut, että hän on huonovointinen. ”When Calls The Heart” -ohjelman katsojat järkyttyivät, kun Martin piti upean muistiinpanon Instagram-kuvassa.

'Tämä on Henryn kuva viime vuodelta', hän kirjoitti. Martin näyttelee sarjassa Henry Gowenia. Monet epäilivät hänen sairastuneen heti.

Tämä on vain olettamus, ja yksi show ei usko sitä, ellei Martin pysty tukemaan sitä.

Martin ei myöskään ole dieetillä eikä ole koskaan osallistunut painonpudotusohjelmaan.

Monilla faneilla on sekavia tunteita Henry Gowenista.

Henry oli monta vuotta ohjelman konna, mutta viime kaudella hän on hyvittänyt tekonsa ja muiden teoilla.

Terveysongelmat ja sairaudet selittänyt Martin Cummins

Martin Cumminsin sairaus

Martin Cumminsin huolestuneet fanit ovat huolissaan hänen hyvinvoinnistaan. On epäselvää, oliko hän todella sairas. Yksilöt toivovat hänen nopeaa paranemistaan, jos hän sairastuu.

Martin meni naimisiin Christine Wallacen kanssa vuonna 2013. Hänellä ja hänen nykyisellä kumppanillaan Christinen on kaksi tytärtä. Hänellä on myös poika ex-vaimonsa Brandy Ledfordin kanssa.

Martin täytti 52 vuotta tänä vuonna 28. marraskuuta.

Lue myös: Dave Myersin sairaus: Mitä Hairy Biker Chef sanoi terveydestään

Martin Cumminsin korkeus?

Hän on 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä ja hänellä on hyvännäköinen ulkonäkö.

Martinin nettovarallisuuteen siirryttäessä hän on kerännyt näyttelijäuransa aikana huomattavan omaisuuden.

Finanssitutkinnon suorittanut Deepika on työskennellyt sopimuskirjoittajana yli vuoden. Hän on sitkeä ja erinomainen kuuntelija ja tutkija, jotka molemmat ovat arvokkaita taitoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Deepika on positiivinen ihminen, joka nauttii ahmimisesta, ja netissä surffailu on yksi tapa löytää uusia ideoita ja kulttuureja. Samaan aikaan hän nauttii julkkisten menneiden elämien tutkimisesta.

Martin Cumminsin työhistoria:

Martin Cumminsin sairaus

Martin Cummins esiintyi useissa kanadalaisissa ja amerikkalaisissa televisio-ohjelmissa 1990-luvun lopulla ennen kuin hän päätyi Nick Boylen rooliin MGM:n Poltergeist: The Legacy -elokuvassa, joka kuvattiin Vancouverissa.

Hän käytti Poltergeist: The Legacy -elokuvassa ansaitsemansa rahat ja resurssit rahoittaakseen ja henkilöstöön omaa We All Fall Down -elokuvaansa, joka perustuu hänen omiin kokemuksiinsa äitinsä menetyksen jälkeen.

Elokuvasta 'Love Come Down' hän sai Genie-palkinnon parhaasta miessivuosasta vuonna 2000.

Cummins esiintyi ensimmäisen kerran Thomasina ABC:n V:ssä vuonna 2011. Hän näytteli Carroll McKanea Gary Shermanin kauhuelokuvassa 39: Carroll McKane.

Martin Cumminsin Twitter-sivu

Martin Cummins ei käytä Twitteriä, mutta käyttää Instagramia.

Hänellä on 176 000 Instagram-seuraajaa @martincummins_ -kahvan alla.

Lue myös: Margaret Warnerin sairaus: kuinka hän menestyi? Vanhempi kirjeenvaihtaja näyttää olevan sairas

Kun sydän kutsuu, miksi Martin Cummins lähtee?

Martin Cumminsin sairaus

Martin Cumminsin lähtö When Calls The Heartista ei ole vielä tiedossa.

Kun sydän laulaa on kanadalais-amerikkalainen televisiosarja, jonka on luonut Michael Landon Jr. Ohjelma sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 11. tammikuuta 2014 ja Kanadassa 16. huhtikuuta 2014. Näyttelyssä Cummins esittää Henry Gowenia.

Martinin poistuminen ohjelmasta voi olla tilapäistä, koska hahmon poistuminen oli kirjoitettu tavalla, joka ei tarkoita, että hän olisi pysyvästi poissa. On mahdotonta kuvitella Hope Valleyä ilman Henryä.

Vaikka fanit eivät ehkä näe häntä enää näytöllä, he ovat lähteiden mukaan iloisia siitä, että hahmolla on onnellinen loppu.