Mark Wahlberg melkein erotti koko joukkueensa kerran. Lue Miksi?

Julkkis

WPR

Kun Mark Wahlberg menetti yli miljardin dollarin elokuvasarjan, hän melkein erotti koko tiiminsä.

Mark Wahlberg hylkäsi ryhmänsä, kun heidän tarjous tuottajaoikeuksista miljardin dollarin elokuvaan epäonnistui.

Näyttelijä Mark Wahlberg on yksi alan parhaiten palkatuista. Vaikka elokuva pommittaa, hänellä on silti kyky hallita valtavia rahasummia.

Mark ansaitsee omaisuutta näyttelijänä ja hänellä on myös huomattava omaisuus kiinteistösijoituksissa, joten näyttää siltä, ​​​​että varakkaat vaurastuvat entisestään.

Valitettavasti Wahlberg on menettänyt joitakin suuria mahdollisuuksia aiemmin, eikä hän voi odottaa kaiken menevän haluamallaan tavalla. Lipputuloissa yksi heistä tienasi yli miljardi dollaria kolmella erillisellä julkaisulla. Kun Markin yritykset saada elokuvan tuottajaluottoa epäonnistuivat, hän näytti vihreää valoa miehistölle.

Hylkäämällä J.J. Abrams-elokuva ei ole meille normi. Mark Wahlberg saattaa olla yksi harvoista näyttelijöistä, joka hylkää ohjaajan Star Trek -vision. Elokuva tienasi 385 miljoonaa dollaria lipputuloissa vuonna 2009 Markin välinpitämättömyydestä huolimatta.

Hylätty näyttelijä selitti, että hän ei kyennyt ymmärtämään käsikirjoitusta eikä siksi voinut hyväksyä roolia.

”Kun (J. J.) Abrams kääntyi minuun ensimmäisen kerran kapteeni Kirkin isän roolissa Star Trekissä, yritin lukea käsikirjoitusta, enkä pystynyt edes… Se oli koko pääni päällä; En voinut saada päätä tai häntää sanoista tai keskustelusta. Kieltäydyin jyrkästi osallistumasta.

Sinulla on paljon lahjakkuutta, mutta minulla ei vain ole sitä. Myöhemmin katsoin elokuvan ja ajattelin: 'Holy s**t. Se, mitä hän teki, oli erinomaista ”Kun Wahlberg kysyi siitä, hän mainitsi Toronto Sunin muistojensa ohella.

Näyttelijä sanoi, että hän ei kieltäytyisi toisesta roolista, jos se esittelee itsensä. 'Jos minulla olisi mahdollisuus työskennellä J.J. jälleen kerran, en todennäköisesti kieltäytyisi mahdollisuudesta kokeilla jotain, mitä en täysin ymmärtänyt, vain jatkaakseni työskentelyä hänen kanssaan', näyttelijä sanoi.

Vaikka näyttelijän pettymys roolin ohittamisesta oli merkittävä, hän koki paljon enemmän vaikeuksia pyrkiessään tiettyyn käsikirjoitukseen.

Kun Mark Wahlberg sai selville, että hänelle ei annettu Fifty Shades of Greyn tuottajaoikeuksia, hän joutui romahtamaan.

Nimi Mark Wahlberg ei välttämättä heti tule mieleen fanin mielikuvaa Christian Graysta tai Anastasia Steelesta Fifty Shades -sarjasta. Silti hänellä oli kunnianhimoisia suunnitelmia elokuvaa varten ja hän toivoi saavansa tuottajapaikan. Mark tunnusti elokuvan arvon ja potentiaalin, ja hän osoittautui oikeaksi.

Markin tyytymättömyys mahdollisen projektin menettämiseen johti melkein koko hänen tiiminsä erottamiseen.

'En siksi, että halusin roolin, vaan [Fifty Shadesin] vuoksi, melkein annoin agenttini mennä, Ari [Emanuel]. Olimme pitäneet kirjaa silmällä sen alusta lähtien, ja olimme voittamaan oikeudet, kun tarjoussota syttyi 'Hänen sanansa.

'Olimme sen saamisen partaalla. Se oli yksi harvoista tilaisuuksista, jolloin harkitsin Arin irtisanomista. ”Hollywood Reporterin tuottajien pyöreän pöydän kanssa hän päästi kissan ulos pussista.

Wahlberg on täytynyt viettää monta levotonta yötä murehtien elokuvan menestystä.

Kolme Fifty Shades -sarjan elokuvaa ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 1,3 miljardia dollaria.

Ensimmäisen elokuvan menestyksen jälkeen tuotettiin romaaniin Fifty Shades of Grey perustuva trilogia, joka julkaistiin helmikuussa 2015, 2017 ja 2018. Elokuvan 1,3 miljardin dollarin maailmanlaajuinen brutto on kaikkien aikojen tuottoisimpien elokuvien joukossa.

Ajatella, että E.L. James sai idean romaaniinsa täysin vahingossa luettuaan Twilightin.

”Kun rentouduin sohvallani, luin niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Stephenie Meyer, 'Twilightin' kirjoittaja, vaikutti minuun suuresti; hän 'käänsi kytkintä' aivoissani 'Insiderille, James paljastaa.

Kun häntä pyydettiin tarkentamaan, hän sanoi: 'Se oli yksi kymmenistä tuhansista, todella sadoista tuhansista tarinoista, jotka on kirjoittanut tämä valtava naisten yhteisö, jotka inspiroituivat kirjoittamaan ja jakamaan tarinoita Twilightista.' Romaanista tuli lopulta valtava hitti, ja loput, kuten he sanovat, on historiaa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Mark Wahlbergin sairaus: viimeisimmät päivitykset hänen terveydentilastaan!
  2. Jeffrey Steele ja Steve Dorff julkaisevat sydäntäsärkevän, mutta optimistisen rakkauslaulun poikiensa muistoksi