Marion Barber Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Julkkis

WPR

Marion Barber on amerikkalaisen jalkapallon juoksija, joka on viettänyt viimeiset seitsemän kautta National Football Leaguessa (NFL). Hän aloitti uransa Minnesota Golder Gophersin jäsenenä yliopiston aikana. Dallas Cowboys valitsi Marionin vuoden 2005 NFL-draftin neljännelle kierroksella.

Marion Sylvester Barber III syntyi 10. kesäkuuta 1983 Plymouthissa, Minnesotassa ja kuoli 1. kesäkuuta 2022 Friscossa Teksasissa 38-vuotiaana. Baberilla oli loistava NFL-ura, keskimäärin 4,1 jaardia kantamista kohti ennen hänen kantaansa. kuolema.

Marion Barberilla oli kuollessaan huomattava nettovarallisuus. Käymme kuitenkin läpi Marion III:n koko elämän, mukaan lukien hänen nettovarallisuutensa, palkkansa, suositukset, sopimukset ja kuinka hän vietti aikaa ennen surullista kuolemaansa 38-vuotiaana.

Aikainen elämä

Marion Barber Net Worth

Marion Barber aloitti ammattilaisjalkapallouransa Dallas Cowboysissa vuonna 2005, kun hänet valittiin neljännellä kierroksella. Uransa aikana hän oli pelannut National Football Leaguessa seitsemän peräkkäistä kautta, keskimäärin 4,1 jaardia kantamista kohti.

Marion kävi Wayzata High Schoolia Plymouthissa, Minnesotassa, missä hän menestyi jalkapallossa, baseballissa ja radassa. Vanhempana juoksu- ja puolustajana hänet nimitettiin yksimielisesti All-State -joukkueeseen.

Barberilla oli huikea kausi Troijalaisten kanssa, kun hän ryntäsi 1 778 jaardia, 18 touchdownia ja 10 sieppausta. Hän oli Honorable Mention All-Conference -keskuskenttäpelaaja baseballissa. Hän pääsi Minnesotan osavaltion luokan AA-mestaruuteen 100 metrissä vuonna 2001 ja päättyi 10,9 sekunnissa.

Yliopistokoulutuksensa sekä pesäpallo-, jalkapallo- ja saavutushistoriansa jälkeen hän ilmoittautui Minnesotan yliopistoon, jossa hänestä tuli Minnesota Golder Gophers -jalkapallojoukkueen jäsen.

Marion oli hyvä juoksija, mikä sai hänen valmentajansa muuttamaan työtään turvallisuudesta täydelliseksi juoksuksi, vaikka hän alun perin halusi pitää hänet turvana. Barber päätti uransa koulun neljänneksi johtavana juoksijana 3 276 jaardilla.

Hän sijoittui toiseksi yleisjaardilla 4 495:llä ja toiseksi kiireisissä touchdowneissa 35:llä. Laurence Maroney , hänestä tuli ensimmäinen joukkuetoveri Division I (NCAA) historiassa, joka on kuljettanut 1000 jaardia peräkkäisinä kausina.

Marion Barber allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen Dallas Cowboysin kanssa vuonna 2005. Vuonna 2011 hän allekirjoitti kaksivuotisen, 5 miljoonan dollarin sopimuksen Chicago Bearsin kanssa. Hän suoritti Chester Taylorin parhaana juoksijana Matt Forten takana edistyessään uudessa joukkueessaan.

Lue myös: Mark Attanasio Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Marion Barber II Net Worth

Marion Barber Net Worth

Huolimatta siitä, että hän ansaitsi huomattavasti enemmän rahaa pelaajana, hänen nettovarallisuuden uskottiin olevan vain 1,5 miljoonaa dollaria useiden raporttien mukaan.

Dallas Cowboys antoi julkilausuman hänen kuolemansa jälkeen, ja ilmaisi myötätuntonsa hänen ystävilleen ja perheelleen.

'Olemme surullisia Marion Barber III:n traagisesta poismenosta', lausunnossa aloitettiin.

'Marion oli kovaääninen, vanhan koulun jalkapalloilija, joka juoksi päättäväisesti voittaakseen jokaisen tappion.'

– Hän rakasti peliä sekä valmentajiaan ja joukkuetovereitaan.

Ura

Barber III saavutti askeleen uudelleen vuonna 2006 NFL-uran rankan alun jälkeen. Hän ansaitsi maineen kolmantena juoksijana ja pelin lähettäjänä.

Hän sai lempinimen 'Marion the Barbarian' saavutettuaan liigan kärjessä takkojen torjunnassa vuonna 2007.

Barber allekirjoitti seitsemän vuoden, 45 miljoonan dollarin rajoitetun vapaan agentuurisopimuksen Cowboysin kanssa vuonna 2008, ja 16 miljoonan dollarin takuu.

Marion Barber Net Worth

Hän teki sopimuksen Chicago Bearsin kanssa yhden kauden erottuaan Cowboysista vuoden 2010 lopussa ennen kuin hän vetäytyi NFL:stä vuonna 2012.

NFL-maailma suree Marion Barber III:aa, joka löydettiin kuolleena 38-vuotiaana hyvinvointitarkastuksen aikana asunnosta Dallasin esikaupunkialueella Friscossa.

Barber syntyi Plymouthissa, Minnesotassa, ja opiskeli Minnesotan yliopistossa, jossa hänen nopeudensa johti hänen muuttamiseensa turvallisuudesta Minnesota Golden Gophers -joukkueeseen.

Valtavan yliopisto-uran jälkeen Dallas Cowboys valitsi Barberin vuoden 2005 NFL-draftin neljännelle kierroksella.

Hän liittyi Dallas Cowboys nuoremman opiskeluvuoden jälkeen. Aluksi hän pärjäsi joukkueessa hyvin, ja lopulta hänet nostettiin varajuoksusta aloittajaksi. Sen jälkeen hän liittyi Chicago Bearsiin loukkaantumisten ja suorituskyvyn laskun vuoksi. Hän oli Bearsin palveluksessa kahdeksan kuukautta ennen eläkkeelle siirtymistä.

Lue myös: Bart Bryant Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Friscon poliisi löysi Marion Barberin kuolleena asunnostaan

Marion Barber Net Worth

'Olemme särkyneitä Marion Barber III:n traagisesta kuolemasta', Cowboys sanoi keskiviikkoiltana julkaistussa lausunnossa. 'Marion oli kovaääninen, vanhan koulun jalkapalloilija, joka ryntäsi innokkaasti voittaakseen joka alas.' Hän oli täysin imeytynyt peliin ja ihaili valmentajiaan ja joukkuetovereitaan.

Barber pelasi NFL:ssä seitsemän vuotta, joista kuusi Cowboysissa, vuosina 2005–2011. Huolimatta siitä, että hän ei aloittanut peliä Dallasissa ja jakoi aikaa Julius Jones , hänet nimettiin Pro Bowliin vuonna 2007 syötettyään 975 jaardia ja kymmenen touchdownia.

Marion Barberin tyttöystävä ja vaimo

Marion Barber III on naimaton. Näyttää siltä, ​​että hän ei halua olla suhteessa. Poliisi pidätti Barberin ja joutui mielentilatutkimukseen vuonna 2014 tapahtuneen tapauksen jälkeen.

Barber sai syytteen kahdesta rikoksesta vuonna 2019, kun hän oli aiheuttanut vahinkoa kahdelle ajoneuvolle paetessaan poliisia.

Marion Barberin kuolema

Marion Barber Net Worth

1. kesäkuuta 2022 hän kuoli, mistä ilmoitettiin surullisesti.

Kuolinsyy on valitettavasti tuntematon. Jos kuolemaan on kuitenkin syy, ilmoitamme sinulle.