Margaret Warnerin sairaus: kuinka hän menestyi? Vanhempi kirjeenvaihtaja näyttää olevan sairas

Julkkis

WPR

Margaret Warner on PBS NewsHourin vanhempi kirjeenvaihtaja ja Overseas Reporting Unitin vanhempi toimittaja. Hän nauttii matkustamisesta ja maailman tärkeimpien tilien etsimisestä. Hän nauttii uusien tilien löytämisestä ja arvioinnista.

Hän on myös kirjoittanut Wall Street Journaliin, San Diego Union-Tribuneen ja muihin merkittäviin julkaisuihin. Hän on myös John Richard Riellyn vaimo, asianajaja, joka oli ratkaisevassa asemassa progressiivisen liiton muodostamisessa.

Koulutus ja henkilökohtainen elämä

Margaret Warner on Chevy Chasen, Marylandin Brainard Henry Warner III:n ja Mildred Warnerin tytär. Hän osallistui Holton-Arms Schooliin Bethesdassa, Marylandissa ja sai BA-tutkinnon cum laude -tutkinnon englanniksi Yalen yliopistosta vuonna 1971. Hänen isänsä oli kumppani Ogilby, Huhn & Barrissa Washington DC:ssä. Hänen äitinsä Mildred Warner oli Corcoran Gallery of Art edunvalvojana Washingtonissa.

Margaret Warnerin sairaus

Warner on Washington Loan and Trust Companyn perustajan lapsenlapsentytär, jonka Riggs National Bank myönsi myöhemmin.

Hän oli naimisissa John R. Reilly , Federal Trade Commissionin entinen puheenjohtaja, kuolemaansa asti lokakuussa 2008.

Lue myös: Randy Travisin aivosairaus: Sinun on tiedettävä kaikki!

Margaret Warnerin ura

Warner työskenteli Newsweek-lehden kirjeenvaihtajana 1980- ja 1990-luvuilla.

Warner on kerännyt paikan päällä tarinoita PBS NewsHour vuodesta 2006 lähtien. Hänen pienen budjetin raportointinsa keskittyy ihmisvapauksiin ja politiikkaan Etelä-Aasiassa, Kiinassa ja Venäjällä. Hän oli ohjelmassa kiertävä joukko ankkureita vuosina 2009–2013.
Hän on Virginia Foundation for Independent Colleges -säätiön edunvalvoja ja Yalen presidentin kansainvälisen toiminnan neuvoston jäsen.

Mitä Margaret Warnerille tapahtui? Hänen sairautensa

Margaret Warnerin sairaus

Warner on luopunut tehtävästään globaalien asioiden huippukirjeenvaihtajana. On raportoitu, että hän lopetti PBS NewsHourin sairauden vuoksi. Hänen sairaudestaan ​​ei kuitenkaan ole tietoa tai uutisia. Hän on työskennellyt useissa uutisjärjestöissä. Hän on aloittanut työnsä Newsweekin kanssa.

Lisäksi hän valmistui Holton-Arms High Schoolista Bethesdassa, Marylandissa. Tämän jälkeen hän jatkoi Yalen yliopistossa, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon BA, Cum Laude, vuonna 1971.

Hänen vanhempansa olivat myös lakimiehiä. Hänen isänsä Brainard Henry Warner III työskenteli lakitoimistossa Washingtonissa, kun taas hänen äitinsä Mildred Warner työskenteli taidemuseossa.

Hän myös meni naimisiin John Richard Reillyn, demokraattisen puolueen edellisen puheenjohtajan ja presidentin kanssa vuonna 1986. Hän on ollut sinkku Johnin kuolemasta lokakuussa 2008. Vuonna 1980 hän edistyi urallaan liittymällä Newsweekin toimittajaksi.

Lue myös: Don Shanen sairaus: Uutisia Michigan Sports Hall of Famen äänestyksestä!

Onko vanhempi kirjeenvaihtaja sairastanut: Margaret Warnerin terveyspäivitys

Warnerin kerrotaan olevan sairas. Hänen terveydestään ei kuitenkaan ole tietoa. Hän työskenteli äskettäin yliopistosäätiönsä palveluksessa Washington DC:ssä.

Warner on myös kiinnostunut sosiaalityöstä ja on pitänyt esityksiä osana Yale Corporationia. Hän on Virginian edunvalvoja ja itsenäinen jäsen.

Margaret Warnerin muistokirjoituksen tiedot

Margaret Warnerin sairaus

Warnerin muistokirjoituksen yksityiskohdat ovat väärinkäsitys. Fanit voivat olla hämmentyneitä vanhempien kirjeenvaihtajan vaihtoehtoisesta nimestä. Hän on kuitenkin elossa ja voi hyvin kotikaupungissaan.

Lisäksi Warner oli läsnä, kun entinen ulkoministeri Madeleine Albright kuoli. Hän kiitti myös inspiroivaa teostaan ​​maaliskuussa. Hän puhui myös tuomari David Soutersin kanssa New Hampshiressa 5. toukokuuta 2022.

Margaret Warnerin korkeus

Margaret Warnerin pituus ja paino eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Margaret Warner käyttää koon 4 kenkiä ja koon 8 mekkoa (US). Margaret Warnerin koko kehon mitat eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Mustat silmät ja ruskeat hiukset. Margaret Warnerilla on mustat silmät ja ruskeat hiukset.

Lue myös: Gregg Murphy Philliesin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Ikä, syntymäpäivä ja horoskooppi

Margaret Warnerin sairaus

Margaret Warner on 69-vuotias vuonna 2021. Margaret Warner syntyi helmikuun 12. päivänä ja hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies.

Onko Margaret Warner kuollut vai elossa?

Margaret Warner ei ole kuollut. Margaret Warner on 69-vuotias.