Mare of Easttown Kausi 2: Amerikkalainen rikosdraamasarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muista tapahtumista!

Viihde

WPR

Jokaisessa maailmankaikkeuden mysteeriohjelmassa pitäisi olla vähintään yksi kausi lisää. Yksinkertaisesti sanottuna meillä on vahva halu saada lisää.

Keskustellaanpa Easttownin tammasta, yhdestä parhaista arvoituksista. Kate Winslet esittää Philadelphian poliisia, joka tutkii pikkukaupungin rikosta.

Kriitikot ylistivät Mare of Easttownia sen tarinasta, hahmoista, esityksestä ja naisten esittämisestä.

Poliisitutkija Mare Sheehan yrittää saada elämänsä takaisin kasaan tutkiessaan nuoren äidin kauheaa kuolemaa Philadelphian esikaupunkialueella.

Mare on paikallinen ikoni, joka on pelannut lukionsa mestaruusottelussa 25 vuotta sitten.

Lisäksi hän ei ole viimeisen puolentoista vuoden aikana kyennyt ratkaisemaan kadonneen lapsen tapausta. Herättää naapurustoon skeptisyyttä tutkintakykyistään.

Maren henkilökohtaisia ​​ongelmia ovat avioero, pojan itsemurha ja huoltajuuskiista hänen entisen heroiiniriippuvaisen entisen miniänsä kanssa Maren pojanpojasta.

On aika puhua Mare Of Easttownin toisesta kaudesta.

Mare of East Town kauden 2 julkaisupäivä

Mare of Easttown kausi 2

Ensimmäinen jakso 'Mare of Easttown' esitettiin HBO:lla 18. huhtikuuta 2021 ja viimeinen jakso 30. toukokuuta 2021. Mare of Easttown ' on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kaikkien aikojen parhaista rikosdraamasarjoista, ja kiehtova mysteeri vangitsee mielikuvituksemme seitsemän jakson aikana, joiden pituus vaihtelee välillä 57-60 minuuttia.

Pahin kysymys kaikkien mielessä nyt, kun sunnuntai-iltamme ovat jälleen auki, on, jatkuuko ohjelma vai ei. Valitettavasti tältä osin ei ole hyviä uutisia.

Mare ei todennäköisesti palaa ratkaisemaan murhia pian 'Mare of Easttownin' rajoittuneen luonteen vuoksi. Itse asiassa ohjaaja Craig Zobel sanoi levyllä toivovansa taukoa 'Mare of Easttownin' jälkeen, mikä vihjasi, että esitys nauttisi esityksestä. sen looginen ja yksiselitteinen johtopäätös.

Kirjailija Brad Ingelsby puolestaan ​​totesi toisessa haastattelussa, että tarinan äkillisestä päättymisestä huolimatta osa hänestä saattaa kuvitella Mareen perustuvan jatko-osan.

Vaikka hän ei pitänyt 'Mare of Easttownia' usean kauden projektina, hän mainitsi, että jos Kate on kiinnostunut, rajoitettu sarja saatetaan muuttaa franchisingiksi. Emme kuitenkaan laita kaikkia munia samaan koriin tällä hetkellä.

Loppujen lopuksi Siobhan Sheehanin näyttelijä Angourie Rice on ilmoittanut, että hän ei halua jatkaa tarinaa, vaikka hän haluaisi tehdä niin.

'Pidän näistä ihmisistä tässä universumissa!' huudahti Rice Harper's Bazaarille. Kun ajattelen sitä, se on kuitenkin kuin pyytäisin Fleabagin 3. tuotantokautta, jota haluan, mutta en halua.

Johtopäätöksessään se on upea. Luulen, että samaa voidaan sanoa 'Mare of Easttownista', sillä minulla on aina tunteita näitä hahmoja kohtaan.

Katsojat saattavat kerjätä Mare of Easttownin toista tuotantokautta, mutta se ei ole toistaiseksi käsillä. Koska se ei ole vielä palanut vihreäksi, julkaisupäivää ei ole. Vaikka se tapahtuisi, se esitetään aikaisintaan vuonna 2023. Vaikka voimme kaikki toivoa sen tapahtuvan, se on vielä kaukana.

Lue myös: Office-kausi 10: Onko vahvistettu julkaisupäivä?

Mitä näyttelijät ja miehistö ovat sanoneet toisesta kaudesta?

Mare of Easttown kausi 2

Winslet on osoittanut kiinnostusta Maren rooliin. Toukokuussa 2021 hän kertoi TVLinelle: 'Haluaisin toistaa roolini Marena tulevaisuudessa. Hän on joku, jota kaipaan. Uskon siihen todella. Se on oudoin asia, jonka olen koskaan kohdannut. Olen melankolian tilassa. Se oli upea osa… Maressa on koukuttava ominaisuus, koska hän on niin törkeä, rakastava, älykäs ja aito. Täällä pelaaminen oli mahtavaa.”

Vain muutamaa kuukautta myöhemmin hän kertoi Deadlinelle, että tarinan on oltava läsnä, jotta esitys jatkuisi. 'Mutta se, että tarina on liikuttanut ihmisiä, ei tarkoita, että emme voisi tehdä sitä uudelleen luovuuden kannalta. Mutta emme sulje ovia; pikemminkin me avaamme ne ja katsomme, mitä niiden takana on.'

'Mare of Easttownilla oli niin hyvä yhdistelmä ihmisiä kameran edessä ja takana', HBO:n johtaja Casey Bloys kertoi Deadlinelle ja osoitti, että toinen kausi voi vielä olla mahdollinen. Kate Winslet , Brad Ingels ja Craig Zobel , ohjaaja ovat kaikki melko kiireisiä, Kate keskittyy elokuviin ja Brad ja Craig muihin projekteihin. En ole varma, lähtevätkö he työskentelemään toisen projektin parissa ja palaavatko sitten, kun heidän aikataulunsa sopivat. Kaikki on heistä kiinni. Nautimme tietysti heidän kanssaan työskentelystä, ja itse konsertti oli upea. Meidän on vain odotettava ja katsottava, mitä sille tapahtuu.'

Lue myös: Lost in Space -kauden 4 julkaisupäivä: tehdäänkö neljäs osa?

Mare of Easttown kauden 2 Juoni: Mitä tapahtuisi?

On syytä tutkia, että jätämme Maren siellä, missä näimme hänet viimeksi, astumalla parvelle, jossa hänen poikansa Kevin sitoutui ensimmäistä kertaa kuolemansa jälkeen.

Mutta siellä on myös yksi tapaamista hänen kanssaan pölyn laskeutumisen jälkeen.

Mare ei ollut se nainen, jolle hyvästelimme, kun tapasimme hänet ensimmäisen kerran sarjan alussa. Päähenkilön oli kohdattava ratkaisematon traumansa koko terapian ajan. Jokaisen keskustelun myötä hänen alkuperäinen vastenmielisyytensä sinne menemistä kohtaan pehmeni, ja näimme muodonmuutoksen. Mare oli kehittymässä ihmiseksi, joka oppi elämään sen kanssa, mitä ei voida hyväksyä, sen sijaan, että hän jatkuvasti kiroaisi sitä vastaan ​​oman ahdistuksensa sitomana. Muutoksen myötä hänen hahmoonsa tuli uusia kerroksia, jotka yhdistettynä keskeiseen mysteeriin pitivät katsojat kiinni valkokankaalla.

Monissa muissa sarjoissa päähuomio olisi ollut Erin McMenaminin murha ja lukemattomat käänteet, jotka johtivat Lori ja John Rossin pojan Ryanin tunnistamiseen tappajaksi. Mutta Mare of Easttown oli alusta alkaen yhtä paljon hahmotutkimusta kuin murhamysteeriä, ja katsojat uppoutuivat täysin poliisietsivän matkaan ja hänen täydelliseen ruoanlaittokykynsä puutteeseen – juustoa purkissa, kuka tahansa?

Ei olisi valittamista, jos Mare’s Fruit Ninjaa rakastava, cocktaileja sylkivä, välipalaa hamstraava Helen-äitiä näyttelevä Jean Smart saisi uuden mahdollisuuden näytellä häntä. Jean-spin-off olisi meille paljon rahaa, mutta se on toisen päivän aihe.

Toinen kausi toisi tietysti esille uuden rikoksen, jonka seuraukset nielaisisivat Easttownin yhteisön ja tuovat joukon uusia kasvoja ja salaisuuksia julkisuuteen.

Mare of Easttown kausi 2

Kuitenkin, kuten todistimme Michaela Coelin I May Destroy You ja Phoebe Waller-Fleabag , Bridgen kynän laskeminen ja poistuminen voi olla kirjailijan viisain päätös.

On mahdollista, että seuraavat kaudet olisivat ylittäneet edeltäjiensä saavutukset, mutta sekä Coel että Waller-Bridge olivat kuluttaneet resurssejaan tarinan ja heitä ohjaavien hahmojen suhteen. Paluu tarinaan olisi ollut petollista, sillä päätös perustui yleisön ja verkostojen pyyntöihin uudesta palvelusta eikä intohimoiseen haluun välittää tietty tarina.

Big Little Liesin toisen kauden jälkeinen yleinen käsitys oli, että se jäi edeltäjästään, ja vaikka sen näyttelijäsuorituksia ja tuottajia ei voida ottaa heiltä pois, se menetti osan loistostaan.

Mutta kun Inglesby väittää, että olosuhteiden on oltava ihanteelliset, jotta hän voisi sanoa kyllä, voimme olla varmoja, että jos tapaamme Maren uudelleen, meillä on herkkupala.

Mare of Easttown kauden 2 traileri