Marciano tarjoaa neuvoja 'kriisin aikoihin' sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Eryn on hakenut avioeroa: 'Lennä leija'

Julkkis

WPR

Rob Marciano näytti päästävän ongelmiensa poistua.

Lauantaina Good Morning America -meteorologi nautti päivästä rannalla yli 81 000 Instagram-seuraajansa kanssa jakaen viisauden sanoja.

Leija taivaalla, jonka päässä on pitkä köysi, oli Robin kuvateksti Instagram-tarinaan, jonka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa. 'Kriisin aikoina lennä leija', Rob sanoi.

Kuukausi sen jälkeen, kun hän paljasti, että hänellä oli positiivinen COVID-19-testi 54-vuotiaana, hän otti lapsensa, 10-vuotiaat Madelynn ja 4-vuotias Mason rannalle viettämään hauskaa päivää yhdessä.

Marciano tarjoaa neuvoja siitä, kuinka selvitä

Vasta tällä viikolla julkistettiin, että Robin 11-vuotias vaimo Eryn Marciano haki hiljaa viime vuonna avioeroa.

Kesäkuussa 2021 Eryn jätti vetoomuksen Westchesterin piirikunnan korkeimpaan oikeuteen, New Yorkiin, PEOPLE:n hankkimien oikeudenkäyntitietojen mukaan. Välitön oikeustoimi käynnistettiin toukokuussa, kun pakotteita haettiin.

Lausunto osoitteesta Rob Marciano PEOPLE sanoi: 'Pari edellistä vuotta ovat olleet todella stressaavia.'

”Yrittääkseni pitää avioliiton yhdessä tyytymättömyydestäni huolimatta hain avioeroa aviomiehestäni. Ensisijainen huoleni tällä hetkellä on pienten lasteni hyvinvointi.

Marciano tarjoaa neuvoja siitä, kuinka selvitä

Eryn, Westchesterissä toimiva kiinteistönvälittäjä, ei vastannut välittömästi PEOPLEn haastattelupyyntöön.

PEOPLE:n hankkimien julkisten tietojen mukaan heidän Rye, N.Y.:n perhekoti myytiin aiemmin tässä kuussa 2,7 miljoonalla dollarilla.

Huolimatta siitä, että he jättivät avioerohakemuksen alle vuosi naimisiinmenon jälkeen marraskuussa 2010, pariskunta näyttää tulevan hyvin toimeen toistensa kanssa Madelynnin ja Masonin apuvanhempana ja vievät heidät Disney Worldiin kevätlomalle. huhtikuuta ohi.

Marciano tarjoaa neuvoja siitä, kuinka selvitä

Tämä oli lapsille kaivattua laatuaikaa, ja heidän ilonsa on kuten sanomme #maagista”, Rob julkaisi Instagramissa kuvien kanssa matkalta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: