Marc Anthonyn ja morsian Nadia Ferreiran radikaali rakkaustarina: Heidän suhteensa aikajana

Julkkis

WPR

Tiedät, kun olet kokenut jotain itse. Viikkoja sen jälkeen, kun he olivat menneet julkisuuteen romanssinsa kanssa, Marc Anthony ja Nadia Ferreira ilmoitti olevansa kihloissa.

Maaliskuussa 2022 pari vahvisti suhteensa Instagramin kautta ja juhli suurta vuosipäivää saman vuoden toukokuussa. Ilmoitettuaan kihlautumisestaan ​​Anthonylle entinen Miss Paraguay kirjoitti Instagram-tarinaan tekstin 'Kihlajuhlayyyy!!! @marcanthony.' Heillä on 30 vuoden ikäero.

Marc Anthony

Ferreira vilahti romanttiseen ympäristöön yksityisellä suihkukoneella vain päiviä ennen heidän kihlauksestaan ​​ilmoittamista. Toukokuussa 2022, kun hän ja Anthony juhlivat syntymäpäiväänsä, hän kirjoitti Instagramiin 'Kicking off syntymäpäiväviikko'.

Kun nämä kaksi nähtiin yhdessä Mexico Cityssä vuoden 2022 alkukuukausina, romanssihuhut alkoivat pyöriä. 'I Need to Know' -laulajan Madu Nicolan huhuttiin seurustelevan paraguaylaisen kanssa ennen kuin he alkoivat seurustella, ja heidät havaittiin suutelevan Billboard Latin Music Awardsissa vuonna 2021.

Anthonyn rakkauselämä on pitkään ollut kuuma aihe Hollywoodissa huolimatta siitä, että hänen suhteestaan ​​vuonna 1999 syntyneeseen Ferreiraan tiedetään vähän. Vuosina 2000–2004 hän oli naimisissa Diana Torres , sitten Jennifer Lopezille ja sitten Shannon De Limalle, ennen kuin hänen viimeisin avioliittonsa päättyi vuonna 2017. Hän ja hänen ex-vaimonsa Jennifer Lopez ovat hyvissä väleissä kaksosten Emmen ja Maxin yhteisvanhemmuuden suhteen.

Marc Anthony

Ben Affleck and the Hustlers -tähti sanoi The View -ohjelmassa maaliskuussa 2017, että he olivat 'hyviä siinä, miten olemme tällä hetkellä'. Ben Affleck and the Hustlers -tähti kihlautuivat uudelleen huhtikuussa 2022. Vaikka meillä ei ole suhdetta, olemme silti hyviä ystäviä.' Olemme nyt myös vanhempia. Myös espanjalainen albumi on valmisteilla. Ja se on ollut meille vielä parempi, kiitos sen! Taika tapahtuu, kun olemme lavalla yhdessä, joten päätimme pitää suhteenmme yksityisenä. Tässä on kaikki. ”

'Vivir Mi Vida' -laulaja Debbie Rosado synnytti laulajan tyttären Arianan sekä pojat Cristianin ja Ryanin Torresin kanssa. Ennen kuin Anthony ja Rosado lopettivat sen 90-luvulla, he adoptoivat pojan nimeltä Chase.

Anthony avasi CBS Sunday Morningin haastattelussa vuonna 2016 työskentelyn vaikeuksista ollessaan poissa lapsistaan. Monien pahoittelujensa joukossa hän mainitsi sen tosiasian, että se, mitä hän valitsi tehdä, vei niin paljon hänen ajastaan. Se aika, jonka olisin viettänyt lasteni kanssa, jos olisin ollut kotiisä, on mittaamaton. Se olisi ollut fantastista. Se ei mennyt suunnitelmien mukaan. … Kun ajattelen sitä, se on vaikein asia, josta minun on luovuttava. Tämän seurauksena alat miettiä, oliko ponnistus kannattavaa.

Katso alas nähdäksesi Anthonyn ja Ferreiran romanssin toiminnassa:

IG virkamies

Marc Anthony

Maaliskuussa 2022 he julkistivat suhteensa.

No.1 tuuletin

Marc Anthony

Maaliskuussa 2022 Ferreira seurasi miestään Los Angelesiin hänen Pa'lla Voy -kiertueelleen.

Niin rakastunut

Marc Anthony

Disney World oli puitteet Ferreiran 23-vuotissyntymäpäiväjuhlille.

Dance It Out

Toukokuussa 2022 kaksikko esitteli tanssiliikkeitään lomallaan.

Hän sanoi kyllä

Marc Anthony

Toukokuussa 2022 julkaistussa Instagram Storyssa Ferreira esitteli kihlasormustaan ​​pariskunnan juhliessa häitä.