Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Viihde

WPR

Amerikkalaisen yliluonnollisen draaman televisio-ohjelma Manifest on kasvattanut suosiotaan merkittävästi viime vuosina. Jeff Rake, joka on tuottanut hittidraamoja, kuten The Mysteries of Laura, on ohjelman luoja (2014).

Tarina kaupallisesta lennosta Flight 828, joka katosi pian nousun jälkeen ja ilmestyi myöhemmin koko miehistön ja matkustajien kanssa yli viisi vuotta sen jälkeen, kun heidän oletettiin kuolleeksi, kerrotaan Manifestissa.

Lennon turbulenssi heijasti matkustajien kokemusta aikamatkustuksesta. He kaikki palaavat nopeasti normaaliin elämäänsä ja ymmärtävät, että paljon on muuttunut heidän lähtönsä aikana.

Vielä kummallisempaa on, että kotiin päässeet miehistö ja matkustajat alkavat nähdä näkyjä tapahtumista, joita ei ole vielä edes tapahtunut, ja alkaa kuulla ääniä päässään.

Manifest on onnistunut pitämään katsojien mielenkiinnon kolmen kauden aikana draamasta, järkytyksistä ja käänteistä huolimatta. Neljäs tuotantokausi on epävirallisesti tulossa, ja katsojien kiinnostus on kaikkien aikojen huipussaan.

Manifestin kauden 4 julkaisupäivä

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Netflix ilmoitti, että Manifestin neljäs ja viimeinen kausi tulee saataville elokuussa 2021, mikä johtuu ohjelman valtavasta suosiosta palvelussa ja fanien online-vetoomuksista sen pitämiseksi hengissä.

Neljännellä kaudella on 20 jaksoa, vaikka kaikki eivät ole saatavilla kerralla suoratoistopalvelussa. Sen sijaan se jaetaan kahteen tai useampaan osaan. Manifestin on määrä julkaista tänä syksynä.

Fanit spekuloivat, että ohjelma saattaa saada ensi-iltansa 21. lokakuuta 2022 , ainakin ensimmäisen jakson aikana Manifestin lennon 828 muistomerkiksi.

Lue myös: 'Naimisissa ensisilmäyksellä' kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit?

'MANIFESTIN' KAUSI 4 OSAT

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Näyttelijät eivät enää olleet sopimusvelvoitteina esitykseen kesäkuun 2021 jälkeen Nelli Andreeva määräajasta.

Lukuun ottamatta yllättäen vanhentuneita hahmoja (spoilerit!), jotka kuolivat kolmannen kauden lopussa, suurin osa näyttelijöistä onneksi suostui palaamaan syyskuussa uusimisen jälkeen.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yksi näistä hahmoista on esiintynyt tuotannon aikana otetuissa kuvissa. Vancea näyttelevästä Daryl Edwardsista tehtiin lisäksi vakiosarja.

Samaan aikaan, kun tämä tapahtuu, ennakoimattomasti vanhentunut hahmo korvataan vanhemmalla näyttelijällä, joka esiintyi kolmannen kauden lopussa.

Kaksi esiintyjää, jotka eivät palaa, olivat välttämättömiä Manifestin kolmen ensimmäisen kauden menestykselle, mikä on sääli, koska Andreevan mukaan jäljellä olevat näyttelijät saavat 'merkittäviä palkankorotuksia' neljänneltä kaudelta.

What's On Netflix väittää, että viimeisen kauden jaksobudjettia on korotettu merkittävästi miljoonasta dollarista 4 tai 5 miljoonaan dollariin jaksoa kohden.

Tapaamme muutaman uuden hahmon neljännellä kaudella, mutta ne ovat vain pieniä Netflixin sisältöjen mukaan.

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Tulemme tuntemaan Kyle Boydia, joka oli lennolla 828 jo tuntemiemme ja rakastamamme päähenkilöiden kanssa, Henry Kimin, toisen matkustajan, joka pidätettiin Singaporessa paluunsa jälkeen, sekä Telaan ja Junein, kahteen lisähahmoon, joiden taustatarinat ovat vähemmän tunnettuja.

Lisäksi tapaamme kaksi alaikäistä henkilöä, joiden nimiä ovat kapteeni Kevin Fahey ja etsivä Price.

Renew Manifest -tilin twiitti väittää, että 'Eden-kaksoset' ovat mukana myös kaudella 4, vaikka heidän erityisrooleistaan ​​tiedetään vähän.

Lue myös: Shadowlands kausi 4: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Manifestin kauden 4 juoni

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Miehistö ja matkustajat olivat helpottuneet, kun Montego Air Journey 828 laskeutui turvallisesti kuoppaisen mutta tavanomaisen lennon jälkeen tulevan kauden virallisen juonen yhteenvedon mukaan.

Kuitenkin vain näissä muutamassa tunnissa maailma oli edennyt viidellä vuodella, ja heidän ystävänsä, perheensä ja työtoverinsa olivat lakanneet toivomasta ja siirtyneet eteenpäin suruttuaan menetyksensä.

Nyt kun he kohtaavat mahdotonta, kaikille annetaan uusi mahdollisuus. Tällä emotionaalisesti rikkaalla, yllättävällä matkalla maailmaan, joka perustuu toivoon, sydämeen ja kohtaloon, jotkut palaneista matkustajista ymmärtävät nopeasti, että he voivat olla tarkoitettu johonkin enemmän kuin he koskaan kuvittelivat kuvitellakaan, kun heidän uudet todellisuutensa tulevat ilmeisiksi.

Rake oli alun perin aikonut esityksen kestävän kuusi kautta, mutta NBC lopetti sen äkillisesti, jättäen ratkaisemattomia poikkeamia kauden 3 päätteeksi.

Netflix-sopimus tuo faneille jonkin verran sulkemista. Jotta lennon 828 matkustajien tarina voitaisiin viimeistellä asianmukaisesti neljään vuodenaikaan, tätä lähestymistapaa yksinkertaistetaan nyt.

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

MITÄ VOI TAPAHTUA 'MANIFESTIN' KAUSILLA 4?

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Saavuttaakseen tyydyttävän lopputuloksen luoja Raken on täytettävä juonen 20 suunniteltua jaksoa kolmen suunnitellun kauden aikana – jaettu osaan yksi ja osa kaksi, à la Lucifer.

Hän totesi EW:n haastattelussa, että 'loppupeli ei muutu ollenkaan… Luotan siihen, että 20 jaksoa riittää kertomaan koko tarinan, kuten alun perin tarkoitin.

Deadlinen mukaan Netflix on virallisesti kuvaillut kautta: Miehistö ja matkustajat olivat helpottuneita, kun Montego Air Journey 828 teki turvallisen laskun myrskyisän mutta tyypillisen lennon jälkeen.

Mutta tuossa muutamassa tunnissa maailma oli vanhentunut viisi vuotta, ja heidän ystävänsä, sukulaisensa ja työtoverinsa olivat lakanneet toivomasta ja siirtyneet eteenpäin suruttuaan menetyksensä.

Nyt kun he kohtaavat mahdotonta, kaikille annetaan uusi mahdollisuus. Tällä emotionaalisesti rikkaalla, odottamattomalla matkalla universumiin, joka perustuu toivoon, sydämeen ja kohtaloon, mutta heidän uusien todellisuuksiensa tullessa ilmi, kehittyy syvempää mysteeriä, ja jotkut palanneista huomaavat nopeasti, että heidät saattaa olla tarkoitettu johonkin muuhun kuin he. koskaan uskottu mahdolliseksi.

Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Tämä pohjimmiltaan vahvistaa sen, mitä fanit jo tietävät. Näyttelijä, joka esittää Beniä, Josh Dallas , paljasti, että Netflix Life -haastattelussa tapahtuu kahden vuoden aikahyppy. 'Kaksi vuotta kolmannen kauden päättymisen jälkeen seuraava kausi alkaa.

Olemme siis edenneet ajassa, Dallas sanoi. 'Joskus ajattelen - enkä tietenkään ole päässyt siihen johtopäätökseen - että hän voisi olla maailmanlopun laukaisee, kaiken tämän syynä, koska hän on niin itsepäinen', hän jatkoi.

Kauden alku ei tule olemaan yksinkertainen. Lisäksi hän twiittasi sarjakuvan hautajaisista ja sanoista 'Varmistautukaa' ja sanoi Benistä: 'Ollakseni rehellinen... hän ei ole hyvässä paikassa.'

Lue myös: Virgin Riverin kauden 5 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Onko Manifest-kausi 4 sarjan viimeinen kausi?

Netflixin mukaan, joka paljasti myös, että tulevalla kaudella on 20 jaksoa, Manifest-kausi 4 on todellakin franchising-sarjan viimeinen ja viimeinen kausi. Kuten monille Netflix-sarjoille on tapana, 20-jaksoinen kausi julkaistaan ​​osissa.

Milloin Manifestin kausi 4 tulee Netflixiin?

Manifest Season 4 on vihdoin saatavilla Netflixissä tänä syksynä Deadlinen mukaan. Kauden debyytin tarkkaa päivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Kaksi osaa Jeff Rake -draaman neljännestä ja viimeisestä tuotantokaudesta, joissa kussakin on kymmenen jaksoa, julkaistaan.

Rake menetti tilaisuuden tutkia useita tärkeitä asioita, kun NBC peruutti ohjelman ennenaikaisesti sen kolmannen kauden jälkeen kesäkuussa 2021.

Ilman mitään paljastuksia jännittävästä kauden 3 finaalista, Manifest Season 4 jatkaa lopullisen kuvan yhdistämistä.

828-luvut löysivät uutta tietoa, joka voisi auttaa selittämään mysteerin, tärkeä henkilö kärsi tragedian ja merkittävä hahmo palasi.

Ben, Michaela, Saanvi ja muu tiimi kilpailevat aikaa vastaan ​​saadakseen selville, mitä heille tapahtui, minne he menivät ja miten estetään heidän toisella mahdollisuudellaan jäljellä oleva aika loppumasta lennon 828 ohituspäivänä. matkustajat lähestyvät.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR