Mandy Moore on kiitollinen The Snub of An Emmy -ehdokkuudesta: 'I Will Be Grateful Forever'

Julkkis

WPR

Televisioakatemian päätöksen jälkeen tyrmätä This Is Us viimeisellä tuotantokaudellaan, Mandy Moore ansaitsee oman palkinnon kohteliaisuudestaan.

Sekä näyttelijöiden että sarjojen Emmy-ehdokkuudet hylättiin vuonna 2022 ohjelmassa, joka on yksi katsotuimmista verkko-ohjelmista, ja se sai netissä kohua faneilta, jotka pitävät sitä sarjan 'hienomaisena hetkenä'.

”Toivoisinko esityksemme olevan tunnustettu sen parhaana aikana, jonka uskon olevan sen paras? Kyllä, se on oikein ”Näyttelijä oli julkaissut julkaisun Instagram Storiesissaan heinäkuun 12. päivänä.

Lisäksi Moore ylisti ohjelman 'hulluttoman, törkeän lahjakkaita' näyttelijöitä ja miehistöä heidän 'hyvästä kirjoituksestaan', Ken Olinin 'moitteettomasta ohjauksesta' ja Ja Fogelman .

Sitten hän sanoi: 'Mikään ei kuitenkaan voi viedä näyttelymme merkitystä niin monille ihmisille, joihin me mukaan lukien. On todella kunnia olla osa tätä perintöä. Tulen olemaan sinulle ikuisesti kiitollinen.'

Koska sarjan tähdet ja kirjoittajat ovat investoineet niin paljon sydäntä ja sielua kuluneisiin kuuteen kauteen, tämä närästys on erityisen ärsyttävää katsojille.

Mandy Moore on kiitollinen Emmy-ehdokkuudesta

Eräs Twitter-fani sanoi: 'Tapa, jolla Mandy Moore esittää Rebeccaa joka iässä, ja saa minut unohtamaan, että se ei todellakaan ole 3 erillistä hahmoa, on hämmästyttävää näyttelemistä' ohjelman viimeisen kauden aikana.

'Tämän lopussa hän ansaitsee ehdottomasti Emmyn.' Jos he eivät anna Mandy Moorelle Emmyä tämän kauden jälkeen, toinen ihailija vitsaili: 'Me mellakaamme.'

Instagram Storiesissa, Chrissy Metz ilmaisi myös tyytymättömyytensä. 'Olen täällä tervehtimässä kaikkia! Se on Chrissy Metz, joka tunnetaan myös nimellä Bitter Betty 'Esittäjän lausunto. 'Olen tullut ilmaisemaan kutsumatonta, henkilökohtaista näkemystäni julkisella foorumilla.

Joten huomioi mitä sanon. Tämän seurauksena ihmiset, kuten Dan Fogelman ja Mandy Moore, jotka molemmat ovat synnynnäisesti lahjakkaita, eivät saa ansaitsemaansa tunnustusta upeasta työstään ja tavasta, jolla se on vaikuttanut ihmisten elämään ja mieliin…

Mandy Moore on kiitollinen Emmy-ehdokkuudesta

.” Metz lähestyi loppuaan. Tiedät, että se ei ole kaikki, mutta ainakin se on jotain, eikö?

'The Forever Now' oli ohjelman säveltäjän ja lauluntekijän Emmy-ehdokkaana parhaasta alkuperäiskappaleesta. Siddhartha Khosla ja Taylor Goldsmith, joka on myös laulaja ja lauluntekijä.

Moore kirjoitti olevansa 'niin loputtoman ylpeä' heistä kahdesta aplodit emojista.

Laulun, jonka sanat oli Goldsmith kirjoittanut, Moore esitti tunnetusti jaksossa 'Day of the Wedding' ohjelman viimeisen kauden aikana.

Mandy Moore on kiitollinen The Snub of An Emmy -ehdokkuudesta

Fogelman, ohjelman vastaava tuottaja, reagoi hyvin ehdokkuuden takaiskuon.

Twiitissä hän sanoi: '#ThisIsUs-sarjan Emmy-ehdokkuus ei katkennut tänään – jos olet iloinen, kun he menevät haluamallasi tavalla, sinun on otettava se leukaan.'

'He kaikki ansaitsevat minulta Dannyn.'

Syyskuun 12. päivänä NBC lähettää 74. vuotuisen primetime Emmy Awards -tilaisuuden.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: