Mama June ennen ja jälkeen tunnistamattoman muodonmuutoksen Hän laihtui 300 kiloa

Muunnos

WPR

Amerikkalainen tosi-tv-julkkis June Edith 'Mama June' Shannon on Shannonin perheen pää ja tunnetaan myös nimellä June Edith.

Koska ihmiset ovat seuranneet häntä vuosien ajan, Mama June Shannon on käynyt läpi täydellisen muodonmuutoksen. Varhaisista esiintymisistä Toddlers & Tiarasissa tyttärensä Alanan 'Honey Boo Boo' kanssa

Thompson viimeisimmille esityksilleen Family Crisis -sarjassa ja tulevassa Road To Redemption -sarjassa, Mama June on käynyt läpi paljon. Tänään katsomme Mama Junen kehitystä ja matkaa.

Aiheeseen liittyvä: Clermont Twins ennen ja jälkeen molemmille kaksosille leikataan rintaimplantteja ja isompi takapuoli

Äidin 'June Shannonin' muutos

Shannonin perheen pää on June Shannon, alias 'Mama June'. Hänen neljästä tyttärestään Anna, Jessica, Lauryn ja Alana ovat neljä.

Hänen perheensä sai tunnetuksi, kun Alana, hänen nuorin tyttärensä, teki televisiodebyyttinsä TLC-ohjelma Toddlers & Tiaras vuonna 2009. Parin persoonallisuudet tulivat todella esille, erityisesti Alanan lainattava 'Honey Boo Boo baby' -hetki.

Vuonna 2012 verkosto antoi näytelmäsarjan äiti-tytärtiimille oman show'n Here Comes Honey Boo Boo heidän kasvavan suosionsa seurauksena.

Ennen ja jälkeen Mama June

Paljon keskusteltu ohjelma esitteli katsojat Mama Junen perheeseen ja jokapäiväiseen elämään, mutta se keskeytettiin, kun paljastui, että hän seurusteli rekisteröidyn seksuaalirikollisen kanssa. Siitä lähtien perhe on ollut useiden kiistojen ja riitojen kohteena.

Mama kesäkuu ennen ja jälkeen

June johtaa tällä hetkellä WE-television spinoffia Mama June: Road to Redemption. Mama June: From Not to Hot, joka debytoi ensimmäisen kautensa vuonna 2017, on tällä hetkellä viides kausi.

Neljännen kauden päätteeksi June ja hänen poikaystävänsä Eugene Edward 'Geno' Doak vierailivat yhdessä elvytyskeskuksessa. Viidennellä tuotantokaudella Juneta seurataan, kun hän työskentelee toipumisen eteen ja yrittää korjata asioita vieraantuneiden tyttäriensä kanssa.

Hänelle tehtiin painonpudotusleikkaus:

Maaliskuussa 2016 julkaistun New York Daily News -artikkelin mukaan Mama June päätti saada painonpudotusleikkauksen, koska hänen normaali ruokavalionsa sai hänet huimautumaan ja vaaransi lisäterveysongelmia. Mama June ilmeisesti suunnitteli pudottavansa vielä noin 80 kiloa saavuttaakseen ihannepainonsa 90 kilon pudotuksen jälkeen.

Vaikka tohtori Christine Ren-Fielding ei nimenomaisesti hoitanut Mama Juneta, hän kertoi sanomalehdelle, että realitytähden mahalaukun leikkaus eroaa hieman perinteisestä mahalaukun ohitusleikkauksesta.

Mama kesäkuu ennen ja jälkeen

'Toisin kuin mahalaukun ohitus, joka yhdistää ohutsuolen suoraan mahalaukun yläosaan, ruoansulatuskanavanne pysyy täysin ehjänä huolimatta kauhistuttavalta kuulostavasta 80 prosentin mahalaukustasi amputaatiosta. Vatsahiha on verrattavissa vaihtamiseen kellopohjasta ohuisiin housuihin.

Mama Junella on vielä tehtävää leikkauksensa jälkeen, joten älä usko, että hän etsii pikaista ratkaisua. Hoidon jälkeen hän noudattaa nestemäistä ruokavaliota useita kuukausia, sanoo tohtori Ren-Fielding. 'Sen jälkeen [Mama June] on edelleen vastuussa terveellisten elämäntapojensa jatkamisesta.

Ihmisten on silti ylläpidettävä terveellistä ruokavaliota ja harjoittelua, jos he haluavat laihtua. Mutta harkitse kuinka paljon yksinkertaisempaa harjoittelu on, kun olet laihduttanut ensimmäiset 80 kiloa.'

Mama June sai myös apua laihduttamiseen tietystä paikasta; pudotettuaan painoaan rajusti 150 kilolla, hänelle tehtiin 'cool sculpting' -leikkaus päästäkseen eroon kaksoisleuastaan.

Hänelle tehtiin plastiikkakirurgia:

Entertainment Tonight kertoi Pumpkin 'Hän alkoi laihtua paljon, ja hänen vatsansa alkoi näyttää inhottavalta. Häneltä poistettiin iho vatsasta, koska se työntyi ulos vatsasta, jossa hän oli pudonnut niin paljon painoa, samoin kuin käsivarret ja leuka.'

Katso tämä postaus Instagramissa

June Shannonin (@mamajune) jakama viesti

Pumpkin paljasti myös, että Mama Junelle tehtiin rintojen suurennusleikkaus, vaikka hänen kielensä oli epäselvää. Hän huomautti: 'Hän sai tissit valmiiksi. Hän vaihtui 44-vuotiaasta 36-vuotiaaksi. On epäselvää, mitä hän tarkalleen tarkoitti sanoessaan, että Mama Junen bändin koko pieneni 44:stä 36:een painonpudotuksen ja rintojen kohotuksen ansiosta.

Hän motivoitui:

Mama June myönsi, että hän tarvitsi vahvan motiivin sitoutuakseen työskentelemään painonpudotuksen eteen, ja hänen motivaationsa ulottuivat terveyttä pidemmälle: Hän halusi kostoa! Mama June teki päätöksen saada toimimaan ja parantaa fyysistä kuntoaan, kun hän sai tietää, että hänen exänsä, Mike 'Sugar Bear' Thompson oli menossa naimisiin ja halusi hänen osallistuvan.

Hän teki tämän löytääkseen 'kuuman treffin' häihin tuodakseen. Hänen elinikäinen platoninen ystävänsä 'Big Mike' kuitenkin neuvoi häntä, että hänen pitäisi muuttua itsensä vuoksi eikä kostaa exänsä.

Mama June halusi kuitenkin myös löytää uuden miehen, jota rakastaa, ja tuhoisat Tinder-treffit Jeff-nimisen ääliön kanssa sinetöivät sopimuksen, jotta hän pääsi kuntoon ja saisi itselleen. Mama June ei vain halunnut saada Sugar Bearia katumaan pettämistään menneisyydessä.

Aiheeseen liittyvä: Simon Cowell Shocking Plastic Surgery Transformation| Tarkista Hänen Ennen ja jälkeen -kuvansa

Hän sai takaisin itseluottamuksensa:

Pumpkin ja Alana mainitsivat molemmat, kuinka hänen uusi ulkonäkönsä vaikutti Mama Junen itseluottamukseen. Entertainment Tonightille puhuneen Pumpkinin mukaan hän näkee itsensä edelleen suurempana yksilönä.

'Uskon, että hänen suurin asia, joka hänen on voitettava, on se tosiasia', Pumpkin sanoi. 'Kuten pari päivää sitten keskustelimme, ja… hän katsoi peiliin ja sanoi: 'Olen edelleen lihava.' Ja luulen, että hän ei tunnista, kuinka pieni hän on, koska hän on aina pitänyt itseään suurempana ihmisenä.

Katso tämä postaus Instagramissa

June Shannonin (@mamajune) jakama viesti

Meidän on muutettava hänen mieltään entistä enemmän, koska hänellä on nyt käyriä, hän näyttää hämmästyttävältä. Niin hän on tottunut tekemään, ja kun olet isompi ihminen, niin peität kaiken – käyttämällä isompia vaatteita.

Pumpkinin mukaan se alkaa toimia, ehkä liiankin hyvin. 'Hän kiertää taloa alushousujen kanssa', sanoin, 'ei yritä saada R-luokitusta tai mitään', Pumpkin sanoi. 'June, laita housut jalkaan, laita housut jalkaan', sanoin.

Äidin palkka ja varat kesäkuussa 2022

Vuonna 2022 Mama Junen nettovarallisuuden odotetaan olevan 1,5 miljoonaa dollaria. Mama June maksimoi tulonsa osallistumalla tosi-tv:hen. Jokainen TLC:n jakso antoi 50 000 dollaria Mama Junen perheelle.

Mama June tekee sijoituksia lastensa rahastoihin. Nämä kypsyvät, kun hänen jälkeläisensä ovat 21-vuotiaita.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR