Malaak Compton Rock Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Compton Rock on amerikkalainen näyttelijä ja yrittäjä, jonka omaisuudeksi arvioidaan 20 miljoonaa dollaria . Oakland, Kalifornia on paikka, jossa Malaak Compton Rock syntyi kesäkuussa 1969. Hänet tunnetaan parhaiten avioliitostaan ​​näyttelijä ja koomikko Chris Rockin kanssa.

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:13. kesäkuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Tekijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä:

malaak compton rockin nettoarvo

Malaak syntyi 13. kesäkuuta 1969 Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän varttui New Yorkin Brooklynin kaupunginosassa. Hän on horoskooppinsa mukaan Kaksoset. Malaakin kansalaisuus on amerikkalainen ja hän on afroamerikkalaista syntyperää. Hän valmistui Howardin yliopistosta taiteen hallinnasta. Hän suoritti tohtorin tutkinnon Fairleigh Dickinsonin yliopistosta New Jerseystä.

Naimisissa ja eronnut Chris Rock:

malaak compton rockin nettoarvo

Essence Awards -gaalassa Malaak tapasi elämänsä rakkauden. Hän ei ole kukaan muu kuin stand-up koomikko Chris Rock . 23. marraskuuta 1996 Malaak sanoi 'minä' elämänsä rakkaudelle. Kahden vuosikymmenen läheisyyden jälkeen heidän avioliittonsa ei enää kestänyt heitä, ja he molemmat päättivät lopettaa sen.

Chris petti Malaakia avioliiton ulkopuolisella suhteella. Malaak ja Chris ovat kahden ihanan pienen ihmisen vanhempia: yksi tytär ja yksi poika. Lola Simone ja Zahra Savanna ovat heidän tyttäriensä nimet. Ntombin, Malaakin kolmannen lapsen, kasvattivat hänen adoptiovanhemmat Etelä-Afrikassa.

Lue myös: Mod Sun Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Tulot, palkka ja nettovarallisuus:

malaak compton rockin nettoarvo

Yksi monista ihmisistä, joilla on ollut myönteinen vaikutus yhteiskuntaan. Malaak on hyväsydäminen sielu. Hänen nimensä on Angelrock Projectin perustaja, jonka tavoitteena on parantaa yhteiskuntaa ja sen kansalaisten hyvinvointia. Styleworks voittoa tavoittelematon on myös StyleWorksin toiminnanjohtajan, organisaation perustajan, idea.

Lisäksi hän on lasten mestaruuskomitean takana oleva mies. Toimikunnan ponnistelujen seurauksena yhä useammat ihmiset ovat tietoisia lasten hyväksikäytön ongelmasta. Muita voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, joiden kanssa Malaak on työskennellyt, ovat Safe Horizon, UNICEF, The Triple Negative Breast Cancer Foundation ja The Salvation Army. '

Hänen ponnistelunsa sosiaalisten ongelmien torjumiseksi käy selvästi ilmi ajasta, jonka Malaak käyttää niihin. Hänen kirjansa 'If It Takes a Village, Build One: How I Found Meaning Through a Life of Service, and 100+ Ways You Can Too' löytyy osoitteesta amazon.com.

Huolimatta siitä, että Malaakin organisaatio on voittoa tavoittelematon, on mahdollista, että osa tuloista menee hänen elämäntapansa rahoittamiseen. Vuoteen 2022 mennessä Malaakilla odotetaan olevan omaisuuksia 20 miljoonaa dollaria .

Lue myös: George Carlin Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tulot, ura ja muita päivityksiä!

Henkilökohtainen elämä:

malaak compton rockin nettoarvo

Ennen kuin Chris Rockin entinen vaimo ilmoitti uudesta suhteestaan ​​uudenvuodenpäivänä, hän oli sinkku yli kolme vuotta.

Hän julkaisi Instagramiin valokuvan, jossa oli teksti 'Hyvää uutta vuotta!' vuoden 2021 ensimmäisenä päivänä. Sydänhymiöparilla on kirjoitettu Lake Atitlan, Guatemala.

Noin viikon fanien spekuloinnin jälkeen hän vahvisti huhut ilmoittamalla hänet kumppaniksi julkisesti.

Hän toivotti uudelle poikaystävälleen hyvää syntymäpäivää 9. tammikuuta 2021 lähettämällä hänelle tekstiviestin. Hän merkitsi sen seuraavasti:

'Hyvää syntymäpäivää rakkaalleni. Suloinen, kiltti, rakastava, romanttinen, seikkailunhaluinen, hauskanpitoa rakastava, utelias, antava ja hengellinen. Hieno mies. Suuri ystävä. Mahtava isä. Ja loistava kumppani. Ollut ympäri maailmaa ja takaisin kahdessa ja puolessa vuodessa. Lisää upeita seikkailuja odotellessa! Ja kultaseni 60 ei koskaan näyttänyt näin hyvältä! Rakastan sinua!'

Onko tämä häät? Emme tiedä, milloin he ovat menossa naimisiin, koska hän ei ole julkistanut näitä tietoja.