Meikkitaiteilija erittelee kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää banaanijauheista

Kauneus

WPR

Banaanipuuteri on yksi niistä melko satunnaisista meikkituotteista, joita olet todennäköisesti nähnyt, ehkä kokeillut tai ehkä sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se on ja miten sitä käytetään. Pudota YouTuben kanin kuoppaan, niin monet ammattilaiset iskevät sitä kasvoilleen. Mitä se todella tekee, miten sitä käytetään ja onko ihon sävylläsi merkitystä vai ei, ovat kaikki päteviä kysymyksiä meikkitaiteilijalle Andrew Sotomayor vastasi iloisesti puolestamme.

'Banaanipuuteri on toinen nimi vaaleankeltaiselle kasvopuuterille, jota käytetään kasvojen meikin ja peitevoiteen tekemiseen imemällä ylimääräistä öljyä', Sotomayor selittää.

Se otettiin käyttöön aikana, jolloin meikki tehtiin mineraaliöljypohjaisella pohjalla, ja sitä pidettiin välttämättömänä askeleena kiillon pitämiseksi minimissä. 'Nykyään useimpien kasvopuuterien ei tarvitse olla yhtä imukykyisiä, koska on olemassa öljytöntä, silikonipohjaista ja mattapintaista koostumusta', Sotomayor sanoo.

Mutta ymmärtääksesi, miten banaanijauheet toimivat, tiedä, että se on pohjimmiltaan puristetun ja läpikuultavan jauheen hybridi, jota levität pohjan jälkeen, jotta se pysyy kestävinä ja poistaa ylimääräisen kiillon. Levität pohjan, sitten banaanin, annat istua ja viimeistelet meikin. Jos nämä vaiheet kuulostavat oudon tutulta, se johtuu siitä, että prosessi on pohjimmiltaan se, mitä nyt kutsumme leipomiseksi.

https://www.instagram.com/p/BftLu6rA-As/

Sen väri palvelee toista tarkoitusta - ja banaani on vain yksi sävy. Ajatuksena on, että keltainen sävy auttaa kirkastamaan ja peittämään tummia silmänalusia tai värimuutoksia, mutta se ei todellakaan ole yksi sävy, joka sopii kaikille. Banaaninsetterit ovat hyödyllisimpiä keskisyvissä ja syvässä ihossa, jossa on oliivinvärisiä, kultaisia ​​tai keltaisia ​​sävyjä. 'En käytä sitä norsunluunvärisiin ihosävyihin, koska se muuttaa neutraalin tai valkoisen pohjasävysi keltaiseksi', Sotomayor sanoo.

Hän ei myöskään käytä sitä ruusuiselle iholle. Vaikka useiden keltaisen ja banaaninväristen tuotteiden sanotaan auttavan neutraloimaan punoitusta, Sotomayor väittää, että idea on vastoin perusväriteoriaa. 'Keltainen plus punainen tekee vain oranssin', hän lisää. Joten se ei oikeastaan ​​neutraloi mitään.

Jos olet ihon sävypyörän vaaleammassa tai tummemmassa päässä, etsi setteriä, joka täydentää pohjasävyjäsi ja auttaa neutraloimaan peitettävää värimuutosta. Vaaleaa ihoa varten käytä todella läpikuultavaa puuteria, kuten RCMA No-Color Powder .

'Naiset, joilla on tumma ihonväri, ovat yleensä parempia käyttää oranssin sävyistä puuteria, ja naiset, joilla on syvimmät eebenpuiset ihonsävyt, ovat yleensä parhaita terrakotta-, ruskea- tai kirkkaanpunaisilla voimilla', Sotomayor päättää. Voit myös käyttää puuteria, joka on sävyä vaaleampi kuin meikkivoide.

Napsauta läpi löytääksesi ihonsävyllesi sopivan sävyn.

STYLECASTER | Kaikki mitä tietää banaanijauheesta | Ben Nye Luxury PowderitBen My Banana Luxury Powder

Sekä veteraanit että uudet meikkitaiteilijat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä sarja on O.G. jauheiden kovettumisesta. Lisäksi sitä on saatavana useissa eri sävyissä, jotka sopivat erilaisiin ihonsävyihin.

Saatavilla Amazon

Kuva: Ben NyeSTYLECASTER | Kaikki mitä tietää banaanijauheista | essence Brighten Up! BanaanijauheAOA Studio Perfect Setting Powder banaanissa

Vaikka Sotomayor suosittelee sijoittamista vain laadukkaisiin varjoihin, jotka eivät hilseile, voit pölytellä banaanipuuteria silmiesi alle ennen meikkaamista silmäluomillesi, jotta väistämätön saostuminen saadaan kiinni.

1 dollari klo Neiti A

Kuva: neiti ARevolution Beauty terrakotta leivinjauhe

Jos sinulla on syvänruskea iho, käytä terrakotta- tai kirkkaan punaista puuteria korostaaksesi poskipäät, silmien alta ja T-alueen läpi.

Saatavilla Amazon

Kuva: Revolution MakeupOle Henriksen Banana Bright Eye Creme

Ihonhoito kohtaa meikin tällä voideella, joka on valmistettu erityisillä pigmenteillä jäljittelemään tapaa, jolla perinteiset banaanipuuterit kirkastavat tummia silmänalusia. Siinä on myös C-vitamiinia ja kollageenitehosteita tasoittamaan juonteita.

Saatavilla Amazonista

Photo: Ole HenriksenMilani Make It Last Setting Powder Radiantissa

Jos haluat leipoa vauhdikkaasti, tämän jauheen ruusukultainen sävy ja kimaltelevat täplät antavat sinulle sisältä valaistun hehkun.

11 dollaria klo Milanin kosmetiikka

Kuva: MilaniRodial Banana Lowlighter

Jos puuteriversiot ovat liian sotkuisia sinulle, sivele tätä hyaluronihappoa ja kofeiinia sisältävää banaanivoidetta meikin alle tai päälle peittääksesi, täyteläksesi ja korostaaksesi.

Saatavilla

Essence Brighten Up! Banaanijauhe

Aseta tukikohta ja kirkasta tummia alueita huolehtimatta takautumisesta, kun on aika ottaa selfie.

Saatavilla

Kuva: essenceMAC Prep + Prime CC Color Correcting SPF 30 in Recharge

Tämän värinkorjaimen nyt lopetettu puuteriversio oli yksi Sotomayorin suosikeista, mutta tämä aprikoosinvärinen kermansetteri tekee silti tempun piilottaakseen tummia täpliä syvemmillä ihosävyillä. Lisäksi SPF on aina voitto.

Saatavilla

Valokuva: MAC