Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Viihde

WPR

Maid on Netflixin alkuperäinen rajoitettu sarja, jonka on kirjoittanut ja ohjannut amerikkalainen näyttelijä Molly Smith Metzler. Kirja, joka sai idean sarjasta, oli Stephanie Landin muistelma Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive.

Elokuvan päähenkilönä väkivaltaisesta suhteesta paenneen nuoren äidin, joka nyt yrittää tukea tytärtään kotisiivouksen avulla, on voitettava useita esteitä.

Margaret Qualleyn Netflix-sarjan julkaisupäivä debytoi suoratoistopalvelussa 1. lokakuuta 2021. Sarja perustuu Landin elämään; itse asiassa hän jätti väkivaltaisen suhteen ollessaan nuori äiti ja jatkoi kamppailua elättääkseen tyttärensä ryhtymällä siivoustöihin.

Yhteensä 10 jaksoa tuotettiin, ja ne kaikki saivat tunnustuksia aiheen myötätuntoisesta kuvauksesta.

Alla on kaikki mitä sinun tulee tietää esityksen tulevaisuudesta.

Maid-kauden 2 julkaisupäivä:

Ensi-ilta ei ole vahvistettu Maidin kausi 2 . Maid-ohjelman toisen kauden vahvistus viittaa siihen, että ilmoitus voisi tulla pian.

Maidin kausi 2 saa ensi-iltansa vuoden 2022 puolivälissä tai loppupuolella. Toivottavasti Netflix lisää sen pian. Netflix sai ensi-iltansa 1. lokakuuta 2021 alkuperäisen Maid-sarjan ensimmäisen kauden.

Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Maid-sarjan pilottijakson tuotanto alkoi 28. syyskuuta 2020 ja päättyi 9. huhtikuuta 2021 Victoriassa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

Päivitämme tämän viestin varmasti uusilla tiedoilla, joista kuulemme, kun Maidin kausi 2 saa ensi-iltansa. Katsotaan Maidin tulevan toisen kauden promo.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Ketkä näyttelijät esiintyvät Maid-kaudella 2?

Alex (Margaret Qualley), Maddy (Rylea Nevaeh Whittet), Sean (Nick Robinson) ja Paula (Andie MacDowell) palaisivat todennäköisesti takaisin, jos sarjaa jatkettaisiin lisää jaksoja varten. Ei vain Regina (Anika Noni Rose), vaan myös Alexin isä Hank ( Billy Burke ).

Andie MacDowell keskusteli äskettäin kokemuksestaan ​​näyttelemisestä tosielämän tyttärensä Margaret Qualleyn rinnalla, joka ehdotti häntä Alexin äidin rooliin, jota kuvataan diagnosoimattomaksi kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi.

Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

”Margaret ymmärsi, että minulla oli omakohtaisia ​​kokemuksia mielenterveysongelmista, koska äidilläni diagnosoitiin skitsofrenia pian syntymäni jälkeen, hän joutui shokkiterapiaan ja palasi sitten kotiin hylätyksi.

Heiltä puuttui tuolloin tarvittava infrastruktuuri. Oli häpeällistä kärsiä kaikenlaisista mielenterveyshäiriöistä. Margaret tiesi, että olen kotoisin hieman epätavallisesta kasvatuksesta.

– Minusta tuntuu, että pystyimme saavuttamaan paljon. Olin täysin hämmästynyt hänen esityksestään, kun näin 'Mitä MacDowell sanoi lapselleen.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

Hän keskusteli myös siitä, vieraileeko Paula tyttärensä ja tyttärentyttärensä luona, sekä hänen toiveistaan ​​hahmojen Paulan, Alexin ja Maddyn tulevaisuudesta siinä tapauksessa, että piika uusitaan toiseksi kaudeksi.

'Se oli keskustelunaihe meidän [MacDowellin ja Qualleyn] välillä. Siihen hän sanoi: 'Mitä sinä ajattelet?' Ei, ajattelin, hän tulee varmasti esiin. Hän ei vain tule käymään, mutta hänellä ei ole aikomusta jäädä. Pian Winnebago vetää häntä kantaen. Hänen täytyy nähdä tyttärentytäränsä heti. Hänen odotetaan ilmestyvän. Hän ei voi jäädä, mutta hän voi vierailla.'

Kuten jokaisen uuden erän kohdalla, odotamme joukon alkuperäisiä hahmoja.

Maidsin kauden 2 erittely

Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Kausi 2 olisi täydellinen, jos se jatkaisi Alexin tarinaa, mutta se ei näytä todennäköiseltä. Puhuessaan Deciderin kanssa Maid showrunner Molly Smith Metzler huomautti: 'Sanoan, että tämä on rakkauden työtä, tämä ohjelma.

Voisin viettää loppuelämäni kirjoittamalla Alexista, ja ihailen kaikkia muita hahmoja. Hän on yksinkertaisesti sydämessäni', Metzler huomautti. Kuitenkin 'Minusta tuntuu, että välitämme hänen tarinansa', huomaan olevani epävarma siitä, kuinka tämä voisi tapahtua.

Lue lisää: The Boysin kauden 4 julkaisupäivä julkistettu? Katso viimeisimmät päivitykset!

Alex oli aiemmin aivoriihi kohteena toisella kaudella, mutta näyttää siltä, ​​että hän ei palaa. Tämä osoittaa, että on melko epätodennäköistä, että yksikään ensimmäisen kauden hahmoista palaa.

Metzler ilmoitti edelleen, että hän olisi valmis jatkamaan sarjaa toisen palvelijan kanssa. Tämä on vain ehdotus; jos esitys uusitaan, juoni voi muuttua. Kausi 2 voisi tuoda meille lisää Alexin seikkailuja.

Toisen kauden teaseri elokuvalle 'The Maids'

Siitä on aikaa, kun viimeksi kuulimme mitään kauden 2 Maid -trailerista. Maid-ohjelman toinen tuotantokausi on julkistettu, joten sen pitäisi ilmestyä pian.

Alta näet Maidin trailerin ensimmäisen kauden. Se sai ensi-iltansa Netflixissä 14. syyskuuta 2021. Selvä, katsotaanpa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR