Madonna ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muunnos

WPR

Madonna on yksi tunnetuimmista taiteilijoista planeetalla. Hänet tunnetaan 'popin kuningattarena'. Hänen äitinsä oli kiihkeä katolilainen ja hän syntyi katoliseen kotiin. Madonnan elämä muuttui dramaattisesti, kun hänen äitinsä kuoli ja hänen isänsä meni uudelleen naimisiin. Hänestä tuli uhmakas.

Hän oli niin innostunut tanssista, että hän keskeytti yliopiston toteuttaakseen unelmaansa tanssijaksi tulemisesta. Hän muutti New Yorkiin toteuttaakseen kunnianhimoaan. Hänen täytyi työskennellä useissa eri töissä saadakseen toimeentulon New Yorkissa, mukaan lukien tarjoilija- ja mallityö. Hän jatkoi tanssin oppimista esiintyessään edelleen bändeissä.

Ihmiset huomasivat pian, kuinka hyvä hän oli, ja hänelle tarjottiin ensimmäistä soolosopimustaan. Siitä lähtien poikkeuksellinen esiintyjä on jatkanut nousuaan menestyksen riveissä. Hän on tehnyt useita ennätyksiä ja on listattu 'Guinnessin ennätysten kirjaan'.

” Lahjakas taiteilija on kerännyt joukon tunnustuksia. Häntä on kutsuttu muoti-ikoniksi, ja joitain hänen kappaleistaan ​​pidetään kaikkien aikojen klassikoina. Madonna ja kiista menevät yhteen kuin maapähkinävoi ja hyytelö, mutta hän ottaa kaikki ongelmat vastaan ​​ja voittaa.

Mitä plastiikkakirurgiaa Madonna on käynyt?

Madonna ennen ja jälkeen

Kasvohoidot

madonna ei ole koskaan myöntänyt tehneensä kasvohoitoa, mutta hänellä on erittäin todennäköisesti ollut kollageeni-implantteja, Botoxia ja kasvojen kuorinta.

Madonnan kasvot ovat tehneet paljon työtä Closer Magazinen kirjoittajan Amar Suchden mukaan.

'Sanoisin, että Madonna on ehdottomasti käyttänyt Profhilo- tai laserhoitoja parantaakseen ihonsa laatua', hän totesi.

'Hän on pitänyt hyvää huolta ihostaan, mikä auttaa häntä näyttämään nuoremmalta.' Nämä ihohoidot estävät hänen ihoaan rypistymästä, mikä johtuu kollageenin ja elastiinin hajoamisesta kasvoissa ihmisten ikääntyessä.'

Lue myös: Carrie Underwood ennen ja jälkeen: Joitakin lupaavia Carrie-valokuvia, jotka ovat räjäyttäneet Internetin

Butt Lift

Madonna ennen ja jälkeen

Monet ihmiset olettivat, että hänellä oli pakaraimplantteja, kun hän esiintyi New Yorkin Stonewall Innissä uudenvuodenaattona vuonna 2019.

Leikkaus muuttaa takapuolen kokoa, muotoa ja/tai ääriviivoja sekä ihon ja rasvan alla olevan kudoksen muotoa ja sävyä.

Pakaran suurentamiseen, kuten kaikkiin muihinkin toimenpiteisiin, liittyy vaaroja. Itse asiassa on mahdollista, että se on riskialtisempaa kuin useimmat muut kosmeettiset toimenpiteet.

Kuinka paljon Madonnan plastiikkakirurgia sai hänet takaisin?

Kukaan ei tiedä, kuinka paljon Madonnan työ maksoi, koska hän ei koskaan sano sitä. Plastiikkakirurgia ei kuitenkaan ole halpa.

Niiden hinta voi vaihdella muutamasta sadasta dollarista kymmeniin tuhansiin dollareihin riippuen siitä, minkä ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin näet.

Lue myös: Saweetie ennen ja jälkeen: Onko Saweetie käynyt plastiikkaleikkauksen?

Mitä Madonna on sanonut kasvojensa hoitamisesta?

Madonna ennen ja jälkeen

Kuuluisa laulaja ei ole koskaan kertonut, onko hän käynyt plastiikkaleikkauksen, ja hän kieltäytyy keskustelemasta aiheesta.

'En vastusta plastiikkakirurgiaa ollenkaan', Madonna julisti lehdistölle vuonna 2012.

'En kuitenkaan halua keskustella siitä.'

Madonnalle huhuttiin pakaruplantteja vuonna 2019. 'Epätoivoisesti etsimässä kenenkään hyväksyntää...', hän kirjoitti Twitterissä vastauksena. ja minulla on sama oikeus valita mitä teen keholleni kuin kaikilla muilla.'

Tuliko Madonna köyhästä perheestä?

Perhe asui pienessä tiilitalossa Pontiacissa, Michiganissa, joka on lähellä Detroitia. 'En väitä, että olimme köyhiä', Madonna kertoi kerran CNN:lle. Larry King . 'Sanoisin kuitenkin, että kuulumme alempaan keskiluokkaan.' Madonna oli nuorin kuudesta lapsesta, ja hänen äänekäs italialais-katolinen perhe teki kovasti töitä tehdäkseen hänestä ainutlaatuisen.

Mikä on Madonnan tarina?

Madonna ennen ja jälkeen

Madonna on laulaja ja näyttelijä, joka on tunnettu työstään musiikkiteollisuudessa. Vuonna 1981 hän meni soolona ja nousi nopeasti tunnetuksi 1980-luvun musiikkielämässä, jota silloin hallitsivat miehet. Vuoteen 1991 mennessä hänellä oli 21 Top 10 -kappaletta Yhdysvalloissa ja hän oli myynyt yli 70 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Lue myös: Taylor Swift ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mitä Madonna tekee juuri nyt?

Madonna on nyt tiellä. Laulaja palasi Yhdysvaltoihin toiselle musiikkikiertueelle muutettuaan Lissaboniin, Portugaliin, auttamaan adoptiopoikaansa David Bandaa kehittymään jalkapalloilijana.