Luulen, että olemme todella näyttäneet, keitä olemme nyt, Nct 127 '2 Baddies' -ohjelmassa

Julkkis

WPR

Vuonna 2016, kun NCT 127 teki debyyttinsä kappaleella 'Fire Truck', se oli tervetullut adrenaliinipurkaus, joka häiritsi korealaisen musiikkiskenen.

12-raitainen albumi ei ole vain jatko heidän ainutlaatuisille musiikkityyleilleen, vaan se toimii myös muistutuksena siitä, ketkä NCT 127 ovat heidän ytimessä: karismaattinen, itsevarma ja ei pelkää nousta ääneen.

RR

Kiehtova ryhmä, johon kuuluvat TAEIL, JOHNNY, TAEYONG, YUTA, DOYOUNG, JAEHYUN JUNGWOO, MARK ja HAECHAN ovat yhdistäneet kuusi vuotta myöhemmin neljännen studioalbuminsa (2 Baddies), joka on vieläkin epätavallisempi.

Hip hop, R&B, elektroninen tanssi ja niiden pop-melodiat ovat vain muutamia genrejä, joita heidän kappaleissaan tutkitaan. Välittömästi räjähtävät kappaleet, kuten ”Faster”, avaa albumin, mutta NCT 127 parantaa haavan nopeasti rytmisen bluesin sekoituksella.

Sähköpostitse Haechan kertoo NYLONille: 'Monet ihmiset huomauttavat, että NCT:n musiikki on 'uutta', ja mielestäni tämä on meille suuri plussa. Olemme ylpeitä myös musiikistamme, joten pyrimme aina julkaisemaan uusia kappaleita, jotka vetoavat laajaan yleisöön.

Katso tämä postaus Instagramissa

NCT 127:n virallisen Instagramin (@nct127) jakama viesti

Sticker, NCT 127:n albumi vuodelta 2021, oli viimeinen kerta, kun huomasimme ne. Poikabändi aloittaa NCT 127 2nd Tour: Neo City – The Linkin lokakuussa mainostaakseen uutta albumia. Lisäpäivämäärät ilmoitetaan lähikuukausina.

Kiertue pysähtyy Los Angelesissa ja Newarkissa, New Jerseyssä. Konserttimme päivitetään vastaamaan uusinta versiota, ja kappaleita uusimmalta albumiltamme lisätään, Mark sanoo. 'Kun lähdemme kiertueelle, se on uusi tunne meille kaikille, joten sitä on ehdottomasti odotettava.'

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Kuka on Choi Yoon Jung, Joanna Chun tytär? Deittaileeko hän V:tä BTS:stä!
  2. Rush Hour Teaser paljasti yhteistyön Crush Feat BTS:stä (J-Hope)!