Love Islandin kilpailijaluettelo 2022: Lue lisää ITV2:n treffisarjasta, jossa on mukana 11 saarelaista

Julkkis

WPR

Vuonna 2022 Love Island palaa kaikkien tähtien näyttelijöinä.

Huolimatta päätöksestä muuttaa ohjelman konseptia, ITV:n hittitreffiohjelma palaa uuteen sarjaan kahdeksan kauden jälkeen.

Kausi 8 sisältää paljon parannuksia, mukaan lukien uusi kuuluisa kartano Mallorcalla ja monipuolisempi kokonaisuus. Raporttien mukaan Love Islandin ensi-ilta on kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Ja katsojat arvaavat jo, kuka saattaa valmistautua rakkauden täyteen kesään. Tämän tosi-shown muoto on varsin kiehtova. Islanders on ryhmä kilpailijoita, jotka asuvat huvilassa, jota valvotaan jatkuvasti videokameroilla, erillään muusta maailmasta.

Love Islandin kilpailijaluettelo

Saarilaisten täytyy olla kumppanina toisen saaren asukkaan kanssa selviytyäkseen huvilassa joko rakkauden, ystävyyden tai taloudellisen hyödyn vuoksi. Jokainen, joka pysyi sinkkuna kytkennän jälkeen, karkotetaan saarelta ja karkotetaan. Yleisöäänestyksellä voidaan myös sulkea pois saaristolaiset.

Lue myös: Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

Loistavat näyttelijät Love Islandille 2022

Valmistaudu valitsemaan suosikkisi, sillä ne saapuvat pian. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuka saattaa käydä huvilassa tänä kesänä.

1. Paige Thorne

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Oletetaan, että Paige on 24-vuotias nainen, joka etsii positiivista energiaa, mutta ei onnistu löytämään ketään kotikaupungistaan ​​(Swansea). Hän uskoo myös osallistuvansa Rakkauden saari innostaa häntä kokeilemaan uusia asioita ja laajentamaan näkemyksiään.

2. Dami Hope

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Dami on miellyttävä ja ystävällinen hahmo, joka tekee parhaansa, jotta se ei aiheuta ongelmia esitykselle, mutta kuka tietää mitä tapahtuu, kun ihmiset ovat pakotettuja.

Hän uskoo, että Love Island olisi hänelle kerran elämässä tapahtuva tapahtuma, puhumattakaan siitä, että hän tapaisi uusia naisia.

3. Indiyah Polack

Indiyah oli saanut tarpeekseen sinkkuna olemisesta pitkään ja oli päättänyt jatkaa elämänsä seuraavaan vaiheeseen, johon kuului seurustelu ja uusien ihmisten tapaaminen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Hän mainitsi myös tuovansa esitykseen paljon positiivista energiaa. 'Luulen, että lisään sekoitukseen paljon makua ja väriä.' Indiyah ilmaisi ajatuksensa. 'Pidän itseäni melko maanläheisenä yksilönä, joten rakastajan tai kaverin tapaamisen ei pitäisi olla ongelma.'

Lue myös: Kenen kanssa Gaten Matarazzo seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

4. Liam Llewellyn

Liam on nuori poika, vaikkakaan ei sanan perinteisessä merkityksessä. Koska hän on oikeassa iässä kokeilla uusia asioita, 22-vuotias uskoo, että nyt on hänelle paras aika tavata joku erityinen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Hän on voiman ja kuntoutuksen mestari, ja hänellä ja hänen perheellään on upea suhde. Lia Llewellyn kuvailee itseään myös herkäksi henkilöksi, joka ei pysty piilottamaan tunteitaan ihmisiltä. Hehe, toivottavasti kukaan ohjelmassa ei vahingoita häntä.

5. Tasha Ghouri

Love Islandin kilpailijaluettelo

Tasha ei ole poikkeus säännöstä, jonka mukaan jokaisessa todellisuusohjelmassa on oltava houkutteleva malli. Juhlaeläin, tanssilattiarokkari tai päiväunien kuningatar, muutamia mainitakseni! Tasha etsii todellista rakkauttaan, jotakuta, joka kohtelee häntä kuin kuningatarta.

6. David Sanclimenti

Tuottajat tekivät mielestämme erinomaista työtä lisätessään Daviden näyttelijäluetteloon. Se johtuu siitä, että italialaiset pojat ovat niin houkuttelevia. Davide on tavoitteellinen mies, mutta se ei sulje pois mahdollisuutta rakastua.

Todellisuudessa hän haluaa kumppanin, joka auttaa häntä kasvamaan ja samalla sallii heidän kasvaa yhdessä. Hän on loistava ystävä ja tukija. Katsotaan, kenet hän valitsee sielunkumppanikseen ja kenet kohtaa matkan varrella.

7. Gemma Owen

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Gemma on vasta 19-vuotias, mutta hän tietää jo mitä haluaa elämältään. Näin nuorena hän on jo vakiinnuttanut asemansa maailmanluokan kouluratsastajana ja yrittäjänä.

Hän on luonnollinen flirttailija, joka varmasti voittaa sarjan miespuoliset kilpailijat. Urheilu on 'valtava asia' Gemmalle ja hänen perheelleen, ja kaverit nauttivat urheilusta.

Lue myös: Kenen kanssa Joe Keery seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

8. Ickenna Ekwonna

Esityksestä puuttui ekstrovertti tällä kaudella, mutta se on vihdoin muuttunut Ikennan lisäyksen ryhmään ansiosta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Ikenna näyttää olevan avoin ja rehellinen tunteistaan. 'Hänen syntymäpäivänä otin exäni lomalle.' Hän sanoi: 'Matkaisimme Barcelonassa neljä yötä, ja olin tuolloin melko nuori, ehkä 19-20.'

'Se oli hänen syntymäpäivänsä, joten hän oli täysin tietämätön siitä', hän jatkoi. Tuolle ikäiselle se oli huomattava rahasumma.'

9. Andrew Le Page

Emme odottaneet kiinteistökauppiaan olevan niin romanttinen, ja olimme syvästi pettyneitä. Andrew on sellainen kaveri, joka ei petä kumppaniaan, kun he ovat parisuhteessa; itse asiassa hän antaa kaikkensa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Agentilla näytti olevan positiivinen ja ikimuistoinen treffikokemus, kuten hän ilmoitti. 'Hänen syntymäpäivänä exäni ja minä menimme ulos syömään', väitin, ettei minulla ollut hänelle mitään, ja hän oli raivoissaan. 'Olemme todella menossa Pariisiin huomenna', purskahdin. 'Se ilahdutti häntä suuresti!'

10. Amber Beckford

Lastenhoitajana odotamme Amberin olevan kärsivällinen, mutta arvatkaa mitä? Hän ei ole. Aikuiset ärsyttävät häntä yhtä paljon kuin lapsetkin.

Amber on päättänyt löytää miehen, joka ei taipu, vaan jolla on hyvä asenne ja saa hänet nauramaan päästyään huvilaan ja keskusteltuaan muiden naisten kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Hän kertoi tarinan miehestä, joka sai hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi yrittäessään tehdä häneen vaikutuksen. 'Se oli yksi kaveri, joka yritti esitellä ajoneuvonsa avaimia keskellä ravintolaa', hän selitti.

Lue myös: Kenen kanssa Charlie Heaton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

11. Luca Bish

Luca on lievästi sanottuna 23-vuotias mies, jolla on kauhea menneisyys. Hänen oli vaikea jättää neljä vuotta kestänyt romanssi. Koska hänellä ja hänen kumppanillaan oli kivinen suhde. Olemme kuitenkin iloisia kuullessamme, että hän pyrkii jatkamaan elämäänsä ja löytämään upeita naisia ​​ohjelmasta.

Luca teki selväksi, että kumppanuuksien ajaminen on jotain, jota hän halveksii. Eikä hän halua kumppaninsa olevan hämmentynyt.

Jos mies ei pidä jostakin, hän kertoo hänelle heti. Ja jos hänellä on tunteita jotakuta kohtaan, hän kohtelee häntä kuin hänen kuningattarensa. Yksinkertaisesti sanottuna se on niin yksinkertaista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Love Island (@loveisland)

Oletko innoissasi Love Islandin tulevasta kaudesta? Luuletko, että jollakin heistä on yhteisiä persoonallisuuksia ja olisiko heistä hyvä pari? Jaa ajatuksesi alla olevassa osiossa.