Love Is Blind kauden 2 julkaisupäivä ilmoitettu: Traileri vihjaa näyttelijöille!

Viihde

WPR

Love is Blind, suosittu Netflixin todellisuustreffisarja, jonka toinen kausi päättyi helmikuussa, mutta parit eivät ole edenneet täysin eteenpäin. Tämän kauden After the Altar -traileri saa vilauksen siitä, mitä Pod Squad on tehnyt kuvaamisen ja jälleennäkemisen välillä.

Onnellisia hetkiä aiempien kumppanien ja nykyisten puolisoiden välillä tasapainottaa tonni draamaa, aivan kuten viime vuoden erikoisessa.

Kaksi pariskuntaa, jotka todella vaihtoivat lupauksensa Love is Blindin lopussa: Altarin kauden 1 jälkeen – Nick ja Danielle sekä Jarrette ja Iyana – ovat enimmäkseen valokeilassa. Pari näyttää pärjäävän hyvin avioparina ohjelman parametrien ulkopuolella, ja Nick jopa neuvoi muita Pod Squadin jäseniä.

Julkaisupäivä for Love Is Blind -kausi 2

Love Is Blind kauden 2 julkaisupäivä

Netflix on julkaissut molemmat tosi-sarjan debyyttipäivän – perjantaina 16. syyskuuta – sekä ”Love Is Blind: After the Altar” -kauden 2 virallisen trailerin.

Lue lisää: Onko Jujutsu Kaisenille kausi 2? Virallinen tiedote paljastetaan pian!

Ohjelman tavoitteet

Ensisijaisen ohjelman keskeinen juoni keskittyy kilpailuun osallistuneisiin 15 mieheen ja 15 naiseen, jotka jatkavat seurustelua, kunnes löytävät ihanteellisen ja parhaan parin.

Tällä kaudella huomio kiinnittyy kuitenkin enemmän ohjelman sinkkuihin ja vuorovaikutukseen viimeksi toisilleen hääehdotuksia tehneiden parien välillä.

Tiesitkö, että tämän esityksen edellisellä kaudella oli viiden parin liitto, joista kahden parin avioliitto sinetöi virallisesti?

Toiseksi viimeisessä jaksossa McNeely ja Jones menivät avioliittoon näytöllä. Danielle Ruhl ke Nick Thompson ulkoilmaseremoniassa. Ja loput kolme näytössä olevaa paria, jotka päättivät mennä naimisiin, päättävät lopulta sitä vastaan ​​joidenkin yhteensopivuusongelmien vuoksi.

Kolmen parin nimet, jotka päättivät olla avioitumatta, ovat seuraavat: Vempati ja Shake Chatterjee erosivat hääpäivänä, Sal Perez ilmoitti äkillisesti Mallory Zapatalle, että he eivät voi mennä naimisiin, ja Lee perui kihlauksensa Jansenin kanssa kiistanalaisen erimielisyyden vuoksi. iltana ennen häitä.

Siksi on todella kiehtovaa nähdä, mikä odottaa kaikkia kauden 2 valintapareja.

Lue lisää: Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä virallisesti vahvistettu! Uusimmat päivitykset vuonna 2022

Rakkaus on sokea: After the Altar -kauden 2 päähenkilöt

Love Is Blind kauden 2 julkaisupäivä

Tässä on luettelo näyttelijöistä, jotka on virallisesti ilmoitettu, mukaan lukien useat parit, jotka ovat palaamassa.

Shon Jenson
Vempatin arvoinen
Herra Jarrette Jones
Nicole Lee
rouva Iyanna McNeely

Mitä tapahtui rakkauden ensimmäisellä kaudella, on sokeaa?

Viidennen jakson loppuun mennessä parien suhteet näyttivät olevan dramaattisesti eri vaiheissa.

Lauren ja Cameron, Amber ja Barnett sekä Kenny ja Kelly näyttivät viihtyvän hyvin, mutta muilla pariskunnilla oli ongelmia.

Giannina oli huolestunut siitä, että Damian kieltäytyi alun perin selittämästä hänelle, miksi hän oli tyytyväinen 'lähtimään' kotitilanteestaan. Hän kuitenkin lopulta luotti hänelle, ja se näyttää yhdistäneen heidät.

Jessicalla oli vaikeuksia siirtyä yhteydestään Barnettiin, johon hän oli aiemmin tutustunut, eivätkä asiat menneet niin hyvin hänen ja Markin välillä.

Lisäksi hän riisui hääbändinsä, koska hän ei ollut varma heidän tulevaisuudestaan ​​yhdessä. Tästä huolimatta hän haluaa silti antaa suhteelleen Markin kanssa mahdollisuuden.

Sitä vastoin Carltonista ja Diamondista tuli ensimmäinen pariskunta, joka lähti sarjasta ennen kuin tuotanto päättyi neljännessä jaksossa tajuttuaan tappelun jälkeen, että heidän ei ollut tarkoitus olla yhdessä.

Love Is Blind kauden 2 julkaisupäivä

Kuitenkin vietyään romanttisen loman Meksikoon, pariskunta joutui asumaan yhdessä ja suunnittelemaan hääänsä testatakseen romanssiaan todellisessa maailmassa.

Parin hääpäivä saapui lopulta jaksoon 10, mutta vain Amber ja Barnett sekä Cameron ja Lauren pystyivät kävelemään käytävää pitkin ja lähtemään esityksestä aviomiehenä ja vaimona.

Lue lisää: Project Blue Book kauden 3 julkaisupäivä: onko se vahvistettu?

Missä Love Is Blindin kausi 2 kuvattiin?

Loven ensimmäinen tuotantokausi on Blind kuvattiin Atlantassa, Georgiassa, Yhdysvalloissa, ja Coelen on vahvistanut, että kuuluisat palot ovat edelleen läsnä erityisesti rakennetussa setissä, jossa tapasimme ensimmäisen kauden pariskunnan.

Suurin osa toisesta tuotantokaudesta näyttää olevan kuvattu Chicagossa, kun taas pariskuntien matka Meksikoon tuli palojen jälkeen.

Onko traileria?

Itse asiassa siellä on traileri:

Näiden hahmojen avulla, jotka me kaikki opimme tuntemaan Love is Blindin toisella kaudella, näyttää siltä, ​​​​että olemme saaneet upean herkkupalan. Jos olet seurannut mukana sosiaalisessa mediassa, tiedät, että Shaynen ja Natalien konflikti ei ole päättynyt.

Nataliella oli myös kovia sanoja heidän seikkailustaan ​​sen jälkeen, kun Shayne huusi häntä valehtelun vuoksi kameran edessä. He olivat molemmat käyneet kauppaa toistensa kanssa. Rehellisesti sanottuna olen innokkaampi näkemään, kuinka tämä juoni näiden kahden hahmon välillä kehittyy, kuin mistään muusta esityksestä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR