Love and Monsters 2:n julkaisupäivä: onko se uusittu vai peruutettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Viihde

WPR

Michael Matthews vastaa vuonna 2020 julkaistavan Love And Monsters 2:n järjestämisestä. Tämän elokuvan ovat tuottaneet Shawn Levy ja Dan Cohen, kaksi tunnettua elokuvantekijää.

Netflixissä tämä elokuva asetettiin kaikkien saataville maailmanlaajuisesti. Siksi ne helpottivat katsomista. Tämä elokuva käsittelee kokemusta, tunnetta, olentoja ja viihdettä.

Joel Dawson on asunut maan alla siitä lähtien, kun valtavat olennot valloittivat alueen seitsemän vuotta Monsterpocalypsen jälkeen, aivan kuten suurin osa ihmiskunnasta.

Lopulta Joel kuitenkin alkaa antaa periksi lukiolaiselle rakkaalleen Aimeelle, joka asuu 80 mailin päässä asuinpaikastaan, kun he tapasivat uudelleen.

Tämän elokuvan piti ilmestyä 6. maaliskuuta 2020, mutta epäselvistä syistä toimituspäivä siirrettiin takaisin huhtikuuhun; lopulta se toimitettiin helmikuussa 2020.

Monster Problems oli elokuvan alkuperäinen nimi, mutta se muutettiin Rakkaus ja hirviöt vetoaakseen laajempaan yleisöön. Ennen kuin elokuva julkaistiin Netflixissä 14. huhtikuuta, sitä näytettiin teattereissa huomattavan pitkän ajan.

Minä päivänä ja kellonaikana elokuvan Love and Monsters jatko-osa julkaistaan?

Love and Monsters 2 julkaisupäivä

Koska jatko-osaa ei ole vahvistettu, emme vielä tiedä, milloin se julkaistaan, mutta voimme tehdä valistuneen arvion edellisen elokuvan perusteella.

Ensimmäinen elokuva, jonka oli määrä saapua teattereihin maaliskuussa 2020, aloitettiin itse asiassa maaliskuussa 2019 ja päättyi toukokuussa 2019. Lopulta elokuva debytoi VOD lokakuussa 2020, mutta se oli ennen kuin kaikki kävi ilmi.

Jos jatko-osa hyväksytään tänä vuonna, se saattaa saada ensi-iltansa vuonna 2022, ja jos oletetaan, että tuotantoaikataulu on vertailukelpoinen, se saattaisi debyyttiä alkuvuodesta 2023. Tämä on tällä hetkellä ainoa oletus, koska se olisi todistettava ensin.

Lue lisää: Wolf Like Me -kauden 2 julkaisupäivä: tämä ei ole tulossa syyskuussa 2022!

Odotettu näyttelijäsarja Love and Monsters 2

Love and Monsters 2 julkaisupäivä

Vaikka näyttelijöitä ei ole virallisesti ilmoitettu, vain Dylan O'Brien ja Jessica Henwick , jotka näyttelevät Joelia ja Aimeeta, odotetaan esiintyvän elokuvassa Love and Monsters 2.

Vaikka Michael Rooke Rand ja Aria Greenblatt eivät näytä päähenkilöitä, voimme odottaa heidän esiintymisensä Clydena ja Minnowina, vastaavasti, jatko-osassa.

Vaikka Joel ja Aimee ovat päähenkilöitä, ihmiset muistavat elokuvasta eniten poika ja koira; olisi kiehtovampaa, jos joukkue voisi sisällyttää nämä hahmot jatko-osaan. Sivurooleissa voivat olla myös Senie Pritin Karen Joel’s Colonysta, Michael Rookerin Clyde, Ariana Greenblattin Minnow ja muut.

Lue lisää: High School Dxd -kauden 5 julkaisupäivä: Mikä on uusimistila vuonna 2022?

Tarinan yksityiskohdat elokuvasta Love and Monsters 2

Love and Monsters 2 julkaisupäivä

Seitsemän vuotta minestrone-keittoa keittäen ja radion kanssa sekaisin, Joelin matka pintamaailman halki antaa hänelle rohkeutta ohjata siirtolaistovereita heidän etsiessään parempaa olemassaoloa.

Hän lähettää tallennetun radioviestin, jossa kerrotaan hänen kokemuksistaan ​​ja kehotetaan kaikkia selviytyjiä nousemaan pintaan sen sijaan, että he viettäisivät loppuelämänsä piilossa. Huippumontaasissa selviytyneiden ryhmät noudattavat hänen neuvojaan ja nousevat bunkkereistaan ​​kohtaamaan ulkopuolella vallitsevia kauhuja.

Johtopäätös vihjaa mahdollisesti aivan erilaiseen maailmaan Love and Monsters 2:ssa, jossa pinnalla asuu ihmisiä, jotka yrittävät selviytyä ja elää rinnakkain hirviöiden kanssa sen sijaan, että heidät hylättäisiin.

Kauhistuttavista ulkonäöistään huolimatta kaikki hirviöt eivät ole tappavia saalistajia, ja on mahdollista, että ihmiset voivat elää rauhanomaisesti rinnakkain ainakin joidenkin kanssa. Joelin pyrkimys löytää uusi koti äskettäin löydetylle perheelle voi jatkua vuonna Rakkautta ja hirviöitä jatko.

Lue lisää: Tuca & Bertie kauden 4 julkaisupäivä: Tuleeko vuonna 2022 kausi 4?

Toinen vaihtoehto on jatko-osa (olipa esi- tai jatko-osa), joka keskittyy elokuvan tukipelaajiin. Michael Rooker ilmaisi kiinnostuksensa pelata Clydea uudelleen Mama's Geekyn haastattelussa. Clyde on kova pinnan asukas, joka pelastaa Joelin hirviön pesästä matkan varhaisessa vaiheessa.

Matkustettuaan Joelin kanssa jonkin aikaa, Clyde ja hänen adoptoitu tyttärensä Minnow (Arianna Greenblatt) eroavat hänen kanssaan, mutta myöhemmin he tapaavat uudelleen vahvistaakseen saapuneensa vuoristokohteeseensa ilman välikohtauksia.

Jatko-osa saattaa keskittyä Aimeen elämään maailmanlopun jälkeen, olipa se sitten seitsemän vuotta ennen kuin hän näki Joelin uudelleen tai sen jälkeen, kun he sanovat viimeiset hyvästinsä elokuvassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR