Louise Wanless Sunderlandin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Sunderland AFC on julkaissut muistokirjoituksen Louise Wanlessille. Katsotaanpa tarkemmin hänen elämäänsä ja uraansa.

Louise Wanless oli Sunderland AFC:n entinen viestintäpäällikkö. Hän on avaintekijä seuran johtajuudessa.

Hän työskenteli Middleborough FC:ssä. ennen Black Catsiin liittymistä. Tässä on joitain tärkeimmistä tiedoista, joita tiedämme hänestä.

Louise Wanless liittyi Sunderland AFC:hen kauan sitten ja on työskennellyt monissa tehtävissä seurassa noustaen lopulta kirjeenvaihdon johtajaksi. Hän oli tunnettu hahmo seuran hallinnossa sekä hänen kannattajiensa keskuudessa, mutta hän oli kärsinyt vakavasta sairaudesta jo jonkin aikaa.

Hän oli Koillis-jalkapallon tunnettu hahmo, joka työskenteli lujasti auttaakseen joukkuettaan kehittymään. Ennen siirtymistään Sunderland AFC:hen Wanless oli avainhenkilö Middlesbrough FC:n hallinnossa, jonka hän jätti vuonna 2003.

The Northern Echon mukaan Louise Wanless oli kuollessaan 52-vuotias. Wanless omisti 18 vuotta 52 vuoden elämästään Sunderland AFC:lle, mikä on merkittävä osa ihmisen elämää.

Louise Wanless ei ollut naimisissa, joten kysymys hänen paremmasta puoliskostaan ​​on merkityksetön. Samalla on epäselvää, seurusteliko hän vai asuiko hän yksin.

Louise Wanless Sunderlandin sairaus

Lähdettyään Middlesborough FC:stä vuonna 2003 Louise Wanless liittyi Sunderland AFC:hen media- ja viestintäjohtajaksi.

Maaliskuussa 2018 hän aloitti myös hallituksen ja johtoryhmän strategisen neuvonantajan tehtävässä ja menestyi siinä erinomaisesti. Hän ei kiinnostanut sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lue myös: Morten Harketin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Louise Wanlessin sairaus, muistokirjoitus ja kuolemansyy

Louise aloitti jalkapallouransa tiedotusvirkailijana Middlesbroughissa ennen kuin hän liittyi Sunderlandiin vuonna 2003. Hän vastasi seuran media- ja viestintäosastosta yli 16 vuoden ajan, ennen kuin joutui eroamaan viime kaudella sairauden vuoksi.

Louise oli Koillis-jalkapallossa tunnettu hahmo, joka oli innokas Sunderlandin kannattaja ja puolestapuhuja, joka työskenteli ahkerasti joukkueen mainostamiseksi.

Hänen panoksensa North-East-jalkapalloon tunnustettiin kaksi vuotta sitten, kun hänelle myönnettiin arvostettu John Fotheringham -palkinto North-East Football Writers' Associationin vuosittaisella palkintoillallisella, ja hän loi vahvoja suhteita ja ystävyyssuhteita koillislehdistön edustajien kanssa. paketti, mukaan lukien The Northern Echon urheilukirjoittajat menneisyydessä ja nykyisyydessä.

Sunderlandin entinen kapteeni Kevin Ball sanoi: 'Olemme järkyttyneitä kuullessamme Louisen kuolemasta.' Hän oli ainutlaatuinen yksilö ja rakas ystävä, joka omisti elämänsä jalkapallolle ja Sunderland AFC:lle.

'Louisella oli luontainen kyky käsitellä ihmisiä, hänellä oli aina oikea vastaus oikealla hetkellä ja hän tiesi mitä sanoa ja milloin sanoa.' Louise ei ollut vain arvostettu kollega, vaan todellinen ystävä kaikille, jotka tapasivat tai työskentelivät hänen kanssaan, pelaajista ja henkilökunnasta lehdistön edustajiin. Me kaikki Stadium of Lightilla, kuten myös monet muut pelissä mukana olevat, tulemme kaipaamaan häntä valtavasti.

Louise Wanless Sunderlandin sairaus

'Koillisjalkapallotoimittajina opimme tuntemaan Louisen ammattilaisasemassa hänen toimikautensa aikana sekä Middlesbroughissa että Sunderlandissa, mutta opimme tuntemaan hänet myös ystävänä erittäin nopeasti, Colin Young , North-East Football Writers’ Associationin johtaja, sanoi.

Lue myös: Lando Norrisin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja muita päivityksiä!

Louise Wanlessin ikä

Lousie Wanless on 52-vuotias näyttelijä.

Hän syntyi vuonna 1969. Hänen syntymäpäiväänsä ja astrologisia tietojaan sen sijaan ei tunneta.

Teesside syntyperäinen Lousie Wanless Hänen kansalaisuutensa on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalainen.

Hänen henkilökohtaisesta elämästään tiedetään kuitenkin vähän.

Aviomiehen ja perheen tiedot

Louise Wanless Sunderlandin sairaus

Lousie Wanless on sinkku.

Koska hän ei ollut naimisissa, hänen puolisonsa aihe on kiistanalainen.

Samaan aikaan oli epäselvää, oliko hän parisuhteessa vai ei.