Lost In Space -kausi 4: Milloin tämä Netflixin avaruusdraama saa julkaisupäivän?

Viihde

WPR

Netflix paljasti Lost in Spacen neljännen kauden julkaisupäivän. Seuraava luku julkaistaan ​​29.11.2023. Neljännen kauden osalta siinä on kaikki mitä tiedetään. Netflix Network USA debytoi 13. huhtikuuta 2018 scifi-draamatoimintatelevisiosarjan Lost in Space.

Se esitetään perjantaisin klo 12.01, ja siinä on 28 jaksoa kolmen kauden aikana. Neil Marshall (päätuottaja) ja Zack Estrin keksivät idean (toimituottaja).

Lost in Spacen kauden 4 julkaisupäivä

Netflix ei ole vielä paljastanut, mitä tapahtuu tv-sarjalle 'Lost in Space'. Ensi-iltapäivä Lost in Spacen neljäs kausi näyttää olevan keskiviikko 29. marraskuuta 2023, jos katsot ohjelman viimeisten jaksojen aikataulua.

Lost in Space 4:n näyttelijät

Lost In Space -kausi 4: Milloin tämä Netflixin avaruusdraama saa julkaisupäivän?

Koko Robinsonin perhe, tohtori Smith, Robot ja Don West elivät kaikki, joten teoriassa, jos Netflix kutsuisi heidät uuteen seikkailuun, he kaikki voisivat palata.

Vuosien varrella näyttelijöihin lisättiin joitain erinomaisia ​​kykyjä, mikä johti jatkuvasti vahvaan casting-ohjelmaan. Jos Lost in Space -kausi 4 saisi täydellisen hyväksynnän streameriltä, ​​olisi mielenkiintoista pohtia, kuka tekisi leikkauksen.

Lost in Space -kauden 4 pääosissa ovat seuraavat näyttelijät:

  • Kuten Maureen Robinson, Molly Parker
  • John Robinsonina, Tobey Stevensinä
  • Will Robinsonia näyttelee Maxwell Jenkins .
  • Judy Robinson on Taylor Russell.
  • Penny Robinsonina, Mina Sundwallina
  • Kuten Don West, Ignacio Serricchio
  • Kuten tohtori Smith, Parker Posey
  • Robotina, Brian Steele

Kauden 4 yhteenveto Lost in Spacesta

Lost In Space -kausi 4: Milloin tämä Netflixin avaruusdraama saa julkaisupäivän?

Mitä Robinsonille on voinut tapahtua Lost in Spacen kolmannen kauden jälkeen on mysteeri? Vaikka Lost in Space -elokuvan neljännellä tuotantokaudella ei vielä ole virallista tarinaa, on helppo kuvitella, mitä voi tapahtua, jos uusia seikkailuja olisi.

Viimeisessä luvussa Robinsonit olivat turvallisesti Alpha Centaurilla, ja kaikilla oli onnellinen loppu. Kun muut lähtivät, Robot ja Will aloittivat matkansa kosmokseen.

Ottaen huomioon, miten asiat alkoivat, on olemassa lukemattomia vaihtoehtoja, mitä Robinsonit voisivat tehdä seuraavaksi.

On olemassa lukuisia spin-off-ideoita, kuten Robotin ja Willin seikkailu Judy Robinson Alpha Centaurin kanssa tai Judy Robinson Alpha Centauri -draaman tuottaminen. Don West ja Debbie yhdessä sitcomissa olisivat hauskoja.

Franchising-yhtiöllä ei ole aktiivisia laajentumissuunnitelmia tai -strategioita. Fanit pääsevät katsomaan kolme erinomaista vuodenaikaa, jotka tekevät erinomaisesta humalakokemuksen. Jos haluat lisätietoja tehtävästä ja päivityksiä Lost in Space -kaudesta 4, tarkista Netflix Life.

Tarina kadonneesta avaruudessa

Lost In Space -kausi 4: Milloin tämä Netflixin avaruusdraama saa julkaisupäivän?

Sanotaan, että amerikkalainen televisiosarja Lost in Space on uusintaversio kulttiklassikosta vuodelta 1965. Yksi The Resoluten 24 tunnin matkaan valituista perheistä on Robinsonien matkat. He asettuvat Alpha Centauriin, aurinkokunnan lähimpään naapuriin.

Niitä kuljettava avaruusalus törmää läheiseen asutettuun planeettaan. Toiminta alkaa tästä. Tapahtuipa mitä tahansa, Robinsonin perhe taistelee selviytyäkseen ja päästäkseen pakoon. Vastustajat ovat kuitenkin hereillä ja muodostavat jatkuvasti uhan.

He kohtaavat kaksi muuta ihmistä, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa, ja he voivat tukea toisiaan. He ovat erittäin taitavia manipuloijia tohtori Smithiä ja asiantuntevaa urakoitsijaa Don West. He kaikki pystyvät selviytymään kaikista tielleen tulevista haasteista, myös kovista.